Doktorlar bu sezaryen randevularını ne zamana veriyorlar canım akşama mı yoksa kendi mesai saatleri içinde mi yoksa sabah mı biz doktorla bunları hiç konuşmadık
Sabah veriyorlar canım 8 de hastanede oluyorsun genelde muayeneye başlamadan dogumu yaptırıp odalarına geçiyorlar. Acil olursa zaten ne zaman gelirse ama gün alırsan sabaha oluyor genelde. Tabi günde bir dogum olmuyor sıraya koylarlarsa öglenede denk geliyor.
Aynen canım o yüzden gerçekten hayırlısı böyleymiş birde vücudunda tuhaf tuhaf şeyler yapmaya başladı bacakta şişlik gibi vs vs gerçekten güzel bi tarih seç bosver bende düşünüyorum yani normale elverisliyse o çocuk nasıl çıkacak diye her iki türlü de sıkıntı geçen bi grupta gördüm sezaryen olmuş 3. Günden itibaren kendi işini yapmaya baslamis
Benimki 32’de 2000 gramdı 33’te 2200 gramdı her hafta 200 de biz alıyoz ama bu hesapla 35’te 2600 oluyoruz senin oğluş tam boğa burcu çıktı sen egzersizlerini aksatma perineyi düzenli yap doğuma iyice hazırla kendini Allahın izniyle bir avazda doğurursun inşallah
Amin canım inşallah hep beraber seninki çok iyiymis maşallah benimki gerçekten öyle tam boğa çıktı hayır ben yiyiyorum sen niye her yediğime ortak oluyon az formunu koru dimi senin bebis gibi koruyan koruyo
Amin canım inşallah hep beraber seninki çok iyiymis maşallah benimki gerçekten öyle tam boğa çıktı hayır ben yiyiyorum sen niye her yediğime ortak oluyon az formunu koru dimi senin bebis gibi koruyan koruyo
Kızlar göbek kordonunu hemen kestirmeyin en az 4 5 dk beklenmesini rica edin. Plesentadaki kanların bebeğe geçmesi için beklenmesi gerekiyormuş.
Göbek kordonunun geç kesilmesi, kan hacmini ve hemoglobin konsantrasyonunu artırmaktadır. Özellikle demir eksikliği anemisini önemli oranda azalttığı, böylece anemiye bağlı yan etkilerden bebeği koruduğu da bilinmektedir.
Kızlar göbek kordonunu hemen kestirmeyin en az 4 5 dk beklenmesini rica edin. Plesentadaki kanların bebeğe geçmesi için beklenmesi gerekiyormuş.
Göbek kordonunun geç kesilmesi, kan hacmini ve hemoglobin konsantrasyonunu artırmaktadır. Özellikle demir eksikliği anemisini önemli oranda azalttığı, böylece anemiye bağlı yan etkilerden bebeği koruduğu da bilinmektedir.
Benim bebeğim benim doğumum benim plesentam. Bunu söylemeye hakkımız yok mu sence? Ne tepki verirse versin ben söylicem.
En az 3 dk beklensin acelesi yok. 1 saat bekle demiyoruz