- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Bizim doktor bunu yapıyor zaten kuzum merak etmeBunu dersem doktoruma verecegi tepkiden korkuyorum hani sen kimsinde işime karisiyorsun tavrı takınirsa diye
Benimki koç olacak galiba formunu koruyor ee tabi birde kız olunca narin olması lazımAmin canım inşallah hep beraberseninki çok iyiymis maşallah benimki gerçekten öyle tam boğa çıktı hayır ben yiyiyorum sen niye her yediğime ortak oluyon az formunu koru dimi senin bebis gibi koruyan koruyo
Evet canım en azından kafa olarak kendimi sezaryene hazırlamış olcam, belirsizlik gitmiş oldu. Sağlıkla gelsinler de gerisinin önemi yokgolden-snitch bence önceden öğrenmen çok iyi olmuş canını sıkıyorsan sakın sıkma çatının dar olduğunu bilmesen ve normal doğurmaya kalksan belki de senin için travmatik olacaktı her işte bir hayır vardır doktorun tavrı da sezaryene yatkınsa eğer doktoruna güven ha normal ha sezaryen günün sonunda bebişlerimize kavuşucaz nasıl olduğunun ne önemi var
Cnm benim arkadaşa doktor dedi catin dar normal önermiyorum . Doktorunu değiştirdi . Diğer doktor yok yaparsin filan demişti . Kiz 41. Haftaya geldi doğum sancisini cekti . Normal olmadi kalkip o şekilde sezeryana girdi .kizda travma oldu . Bence şanslisinEvet canım en azından kafa olarak kendimi sezaryene hazırlamış olcam, belirsizlik gitmiş oldu. Sağlıkla gelsinler de gerisinin önemi yokdoktorum normal doğum destekcisi. Yengemin doğumu zorluydu epeyi ama ona rağmen yaparsın normal dogurabilirsin diye telkin etmişti ve sezaryen yapmamıştı. Dr böyleyken bana sezaryen dediyse var bir bildiği diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Kiz sen o göbekle nasil uyuyorsunBenimki koç olacak galiba formunu koruyor ee tabi birde kız olunca narin olması lazım
Ah ah uyudugumu kim söylüyor canım saatte bir ayaktayım dönemiyorım eşimi çekiştiriyorum anlarsa dönecegimi itekliyor zaten birde nereye dönersem dönüp karnım agırlık yapıyor çok gergiye geliyor yatamıyorumKiz sen o göbekle nasil uyuyorsunben artik sağ sol yapamiyorum . Göbeğim yan yatiyor ve ağriyor
Acıtan bir şey değil aslında canım kendini mi kastın acaba?Kızlar bu açıklık bakma neymiş çığlık attım ben berbattı
Doktorlara bir şey söylenmiyor valla hemen alınıyorlar ben de söylemeyi düşünmüyorum o yüzdenBunu dersem doktoruma verecegi tepkiden korkuyorum hani sen kimsinde işime karisiyorsun tavrı takınirsa diye
İstersen 41'i bekleyebiliriz dedi doktorum ama riskleri biliyorsun dedi. Böyle olunca da bile bile o yola girmek istemiyorum ben deCnm benim arkadaşa doktor dedi catin dar normal önermiyorum . Doktorunu değiştirdi . Diğer doktor yok yaparsin filan demişti . Kiz 41. Haftaya geldi doğum sancisini cekti . Normal olmadi kalkip o şekilde sezeryana girdi .kizda travma oldu . Bence şanslisinşuan süreç hakinda bilgin var. Bebeğin sen iyi olduktan sonra nasil olduğu çokta takilma
Kızlar bebeğim 3200 35+1 doktor dedi ki seni çatır çatır normal dogurtturcam dedibebek dönmüş.. nstye girdim sürekli 183 görüp durdum yuksek atiyor nabzi her hareketinde tekmesinde laviva yiyin girmeden yarim saat önce aşırı etkili..
Doktor birde agrilara çok normal dedi giderek artacak dedi çok normal dedi her şeye.. çatı muayenesinide haftaya verdi gel yapalım dedi
Aay kızlar bu arada maşallah bebislerinizeeeMaşallahhhhbende çıktım şimdi ne kalabalıktı ama bizde 2 buçuk olmuşuz 33+6 da 46 cm tosunum 2 hafta sonra nst ye gelicem sonra her hafta gelicez bana da seni çatır çatır doğurtcam korkma halledicez dedi
Şey diyebilirsin hocam geç klempleme hakkında ne düşünüyorsunuz sizce mantıklı mı falan diye konuyu açabilirsinBunu dersem doktoruma verecegi tepkiden korkuyorum hani sen kimsinde işime karisiyorsun tavrı takınirsa diye
Onlarda çoğu banlandi canım o yüzden gruplarj sessizlestiKızlar nisan annelerinde kimse yok daha önce pek bakmamıştım onlar normalde de biraz pasif miydi grupta ? Yoksa doğumlar başlayınca bizde de böyle mi olacak
Yaaa ne güzel olmuş minnoşumuzun eşyaları kokusu buraya geldiKızlar ben artık yavaş yavaş doğumun geldiğini idrak ettim galibabebişin yatağını, anakucagini falan açtık havalansin diye. Valize koyulacaklari koydum. Her şey hurclu olunca çok kolay oldu. Anne Bebek çantasını hazırlicam oraya ne olur ne olmaz pompa koymak istiyorum. Pişik kremi göğüs ucu kremi gibi şeyleri anne Bebek çantasına koycam onu da silip. Düzenleyicilerimi değiştirdim daha bir içime sindi teşekkür ederiz tavsiyen için O ozgeeeee1 teyzemiz her ne kadar influencerlar gibi katlayamasam da bir düzen oldu yatağının fermuarlı kiliflarini da yıkadım bugün onları da hemen takmicam biraz havalansin süngerler. Evde olma rahatlığı geldi biraz galiba yavas yavaş tamamlarim her şeyi bı dahaki randevuya kadar artık
Çogu ceza aldı canım ondan yoklarKızlar nisan annelerinde kimse yok daha önce pek bakmamıştım onlar normalde de biraz pasif miydi grupta ? Yoksa doğumlar başlayınca bizde de böyle mi olacak
Bizim doktor bunu yapıyor zaten kuzum merak etme
Çok şükür bizim doktor yapıyormuş ama iste kimi doktor böyle chenin yazdığı gibi olduğu için öyle dedim ama gerçekten bebeğimiz için en doğrusunu yapmaya çalışmak elimizden geldiği kadar en doğal hakkımızAcıtan bir şey değil aslında canım kendini mi kastın acaba?
Doktorlara bir şey söylenmiyor valla hemen alınıyorlar ben de söylemeyi düşünmüyorum o yüzden
Geçmiş olsun canımCanlar ben eve geldim enfeksiyon olabilir dedi çünkü orda idrara çıktım bu sefer yeşil akıntı ile birlikte kan geldi nst de sorun yok açılmada yok ama nolur nolmaz diye de ciğer geliştrici yapıldı yarında diğer doz için gidicem
Yaaa ne güzel olmuş minnoşumuzun eşyaları kokusu buraya geldinerdeyse her şeyi halletmişsin artık gününü de alınca sakince oturur beklersin ohhh mis
Ben de hala bebek çantası almadım onu da alırsam hastane çantası hazırlığına girişicem
Eee şimdi senin totemin tuttu mu 24.04 mu istiyorsunEveet ya en azından elzem olan şeyler hazır gibi oldu ben onu taaa kasim indirimlerinden almıştım onları da hallettim mi tamamen hazır gibiyim bayramda artık hallederim ufak tefek son şeylerini de şaka Maka geliyor bebisler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?