2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar 1.5 haftadır düzenli baş aşşağı dönsün diye haraket yapıyorum ama bebişim inatla dönmüyor tekmelerini aşşağıda hissediyorum hayla

Ya aslında sancı hissettigim an gitmek istiyorum bebek kendi gelsin istiyorum da drla bı konuscam olursa 24'u olur 15inde netleşir artık
Canım kanala girerse sıkıntı olmasın senin için? Ben doktorumla konuşmuştum da artık bi noktadan sonra sezaryene dönülemiyormuş gerçi o artık aktif doğum aşamasında oluyor ama yine de iyice bi sor.

Canım kanala girerse sıkıntı olmasın senin için? Ben doktorumla konuşmuştum da artık bi noktadan sonra sezaryene dönülemiyormuş gerçi o artık aktif doğum aşamasında oluyor ama yine de iyice bi sor.
Evet evet randevuda sorcam ben de artık hangisi en dogrusuysa o şekilde yaparız

Kızlar 1.5 haftadır düzenli baş aşşağı dönsün diye haraket yapıyorum ama bebişim inatla dönmüyor tekmelerini aşşağıda hissediyorum hayla
Bende bazen aşağıda hissediyorum eli galiba kaburganda bir şey hissediyorsan büyük ihtimalle dönmüştür

Sağol canım peki bu ciğer geliştirici hk bilginiz var mı doğumu geciktirir mi sizce pazartesi komtrole gideceğim yine doktorum aradı
Erken doğum olursa diye iyi bir şey çocuğun ciğerlerini gelistiriyo ama doğumu geciktirir mi bilmiyorum Allah allah doktorun aradı birde hayır olsun kötü mu de sonuç canım

Hadi inşallah seninkinde sıkıntı yoktur, o kadar egzersiz vs yaptın doğumlar geldi çattı resmen inanamıyorum hala
Ayy bende inanamiyorum ben bir sey için doktora şey sormak zorunda kaldım hani doğacağı zaman az buçuk belli mi doktor şey dedi belki yarın bile doğabilir bu saatten sonra hiçbir şey belli olmaz dedigerçekten doğum kapımıza geldi çok ama çok heyecanlı inşallah sıkıntı yoktur canım hatta insallah hepimiz sıkıntısız kucağımıza alırız ama ne annemler ne kvler şuan doğsun istemiyor herkes strese girdi çünkü bayram ya bilet bulamayız endisesine girdi herkes yani o kadar yakın olması bile çok garip gerçekten ayyyy

Aay benim annemin de taşınma telasesi var, az daha beklesin şimdi doğmasın modunda o da inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, kuvoze girmeden farklı durumlar ortaya çıkmadan mutlu mutlu evimize döneriz

Erken doğum olursa diye iyi bir şey çocuğun ciğerlerini gelistiriyo ama doğumu geciktirir mi bilmiyorum Allah allah doktorun aradı birde hayır olsun kötü mu de sonuç canım
Şuan hersey yolunda ama pazartesi gel bi rahim uzunluğunu ölçelim çünkü senden erken doğum bekliyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…