2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy amin inşallah canim bak annen çok önemli çabuk taşısın merakla bekliyorum dogum tarihini

O grupta bende vardım da daha buralarda yeni olduğum için takip etmiyordum pek ne günlerdi ama vay be 1 sene olacak

Aa ne güzelmiş biz de bi 6 ay uğraştık hamilelik için bilsem o zamandan gelirdim gruplara

Sağol canım peki bu ciğer geliştirici hk bilginiz var mı doğumu geciktirir mi sizce pazartesi komtrole gideceğim yine doktorum aradı
Ciğer geliştirici bi tedbir aslında. Doktorum bana haftayı karıstırmış olabilirim 26ydı galiba erken doğum riskinden dolayı ikiz gebelere mutlaka uygulanması gerekiyor demişti.
Bana biraz daha erken uygulandı rahim agzı uzunlugu kısalmaya başladıgı için 24.Haftadaydım iki gün peş peşe toplam dört doz uygulandı. O zaman serklajın ne kadar tutacagını bilmiyorduk eger doğum olmazsa 30gün sonra yine bu iğneden yapılacak denmişti.
Geciktirmeden ziyade sanırım bebegin gelişmesi için yapılıyor. Erken doğan bebeklere doğduktan sonra da yapılıyor diye biliyorum

Ben hiç olmadım ama bu ciğer geliştiriciden sonra geciktirmenin aksine yakın tarihlerde doğuma giden oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum
Hayır hayır hiç kendinizi korkutmayın. Doğumu tetikleme durumu vs olmuyor. O kişiye belki de son zamanında uygulanmıştır vaktinde uygulanmak yerine.
Ben ilk dozumu 24+2 de oldum suan 31 haftalığım. 7 hafta oluyor yani

Aa ne güzelmiş biz de bi 6 ay uğraştık hamilelik için bilsem o zamandan gelirdim gruplara
Ben çok uzun zamanlar uğraşmadan nasip olmuştu hamdolsun ama uzun zamandır deneyen uğraşan arkadaşlarımız vardı canım. Bir iki arkadaşımız vardı sorularımızı testlerimizi bıkmadan usanmadab cevaplayan yönlendiren ve bunlar biri de melegim can dı sağolsun

Çok teşekkür ederim bana yarın yine yapılacak bakalım

Yaa sevindim o zaman adınıza valla bana yapmadılar riskli gebe olmama rağmen. Ama o şekilde duyum alınca da insan doğruluk payını merak ediyor. Neyseki yokmuş öyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…