2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Afratafra dogum yaptı büyük ihtimal yada yapmak üzere ama işte oda ceza aldı yeni hesap açarak girebilirler mi bilmiyorum savaşcı vardı hatırlarsan o bir sene olacak ceza aldı giremiyor artık. Nerden nereye demi şimdi dogurmak üzereyiz

Vardım ama çok siliktimyazmiyordum çoğunu da okumuyordum bilseydim bu kadar.guzel arladasliklar olustugunu o zamandan da katılım saglardim
Keske aktif olmaymışsın ama olsun burda kesişti bak yolumuz :))
Nasıl hatırlamıyonnnn
Yaaa b12 im yetmiyo ahahaha çok aktiftik bir de o geliyo aklıma
Ah ahh sorma canım valla kimi ateş sorardı kimi test yüklerdi kimi iki defa yumurtladım vs derdi. Ben hatırlıyorum da çatlamaya yakın ilişkide erkek bebiş oluyomuş diye ikinci bebiş için test yapıp ona göre ilişki yaşadım sağıma yattıydım falan

Ben seni hatırlıyorum gördüm bir iki defa igne vuruluyorum işe yaramış galiba
Seninki miydi mfk bebeği olan canım kız ne günlerdi kocalara pekmez içirmeler, cevizler, takviyeler, kendimi zorlayıp soda falan içiyodum bende ufak ufak hatırlar oldum

Ay maşallah Rabbim yardımcımız olsun beklesinler 4 5 hafta artık korktum ben bugün

Kizlar sabahtandir karnim taş gibi . Terliyorum . Akşama doğru sirtima ağrilar girdi . Ama ne kasik ağrim vardi ne adet ağrisi gibi bişey. Sadece alta biraz yanma var. Halsizim de sizce üşütmüş müyüm yoksa sanci mi bunlar ?

Ay maşallah Rabbim yardımcımız olsun beklesinler 4 5 hafta artık korktum ben bugün
İnşallah amiiin. Bende sürekli tetikteyim haftalar ilerledikçe.
Eğer o kadar vakit durursalar 35.haftama girdiğimde doğuma alacak beni doktor, plesantaları tek oldugu için 35ten sonrası riskli diyor. Plesantaları çift olsa beklerdik ama riske gerek yok diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…