2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yeşil sarı kanlı akıntı nişan olmuyor mu internetten bir bak kendininkiylr karşılaştır istersen

Üşütmüş olabilirsin canım , bi de geçmezse belki idrar yolunda enfeksiyon olabilir. Bolca su içmeni öneririm. Yanma devam ederse doktora gitmekte fayda var

Nelerin uzmanı olmadıkki her ay heycan sonra yine hüsran ama degdi sonunda oldu ve burdayız hala bekleyen arkadaşlarımız var allahım onlarada en kısa zamanda saglıkla nasip etsin inşallah
Aminnn
Canım sen çikolatayı hangi sayfada yaptırmıştın sana yüz kere sorduk bunu niye kaydetmemişim bilmiyorum

Karnımın taş gibi olma sıklığı artti bende de. Acayip sicakliyorum uyurken üstümü örtemiyorum. Dün de sırtım çok ağrıdı. Terleyip usuttum diye düşünüyorum çünkü bugün dr'a da gittiğimde doğumla ilgili herhangi bir şey yoktu. Yanma kısmını bilemedim enfeksiyon olabilir

O bu aralar bende de arttı canım çok sık sertleşiyor ve ara ara karın ağrısı gibi ağrım oluyor sonra geçiyor

Aynen iki gündür uyaninca taş gibiyim .üstüm başim hep acik . Bu ara dikkat etmemiz laizm. Hastalanmasam doğum yapsaydik iyiydi . Petek aciyorum ateş basiyor. Kapatiyorum hastalaniyorum. Ayakalrim zaten buz kesiliyor .

Aynen öyle canım 35 i bende çok görmeyi istiyorum en azından kg olarak gelişsinler diye ama bakalım nasıl hayırlısı ise öyle olsun

O bu aralar bende de arttı canım çok sık sertleşiyor ve ara ara karın ağrısı gibi ağrım oluyor sonra geçiyor
Karın ağrısı bende bazen kahvaltı yaparken bir anda giriyor nedenini bir türlü anlayamadım 2-3 ay önce de oluyordu. Bu durum bı 4-5 defa oldu hep yemek yerken oluyor hızlı mi yiyorum anlamadım

Aynen iki gündür uyaninca taş gibiyim .üstüm başim hep acik . Bu ara dikkat etmemiz laizm. Hastalanmasam doğum yapsaydik iyiydi . Petek aciyorum ateş basiyor. Kapatiyorum hastalaniyorum. Ayakalrim zaten buz kesiliyor .
Elim ayağım su içinde benim de yanıyorum. Soğuk sular falan icesim geliyor üşüme gibi bir şey olmadı ama dediğin gibi dikkat etmek lazım akşamları serin. Hava tam hasta olmalik bir hava

Seninki miydi mfk bebeği olan canım kız ne günlerdi kocalara pekmez içirmeler, cevizler, takviyeler, kendimi zorlayıp soda falan içiyodum bende ufak ufak hatırlar oldum
Evet evet o çabalayan kadın benim 3 aylık almıştım bitmeden hamile kaldım hamile kalıncada devam ettim bitirdim +klomen

Kızlar bu lohusa külodu hamile küloduyla aynı şey dimi, hastane için alıcam da. Depend alıcaktım aslında ama siz geçen gün lohusa külodu muhabbeti yapıyordunuz size sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…