2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bu lohusa külodu hamile küloduyla aynı şey dimi, hastane için alıcam da. Depend alıcaktım aslında ama siz geçen gün lohusa külodu muhabbeti yapıyordunuz size sormak istedim.
Aynı şeymiş sadece ped vs yada ne olur ne olmaz onun için iç çamaşırı alabilirsin

Uzun sürmüş
Eki Görüntüle 3412486
Gittim meraktan baktım 18 tane yazmışım
Yaaaa ben de vardım gerçi ben son 4 yıldır tüm gebelik planlayanlarda varımdır belirtiler üzerine konuşuyorduk jel mi dersin vitamin mi...
Şu mesajı yazarken çok inanmıştım olacağına gerçekten de öyle oldu çok şükür okuyunca duygulandım

Eklentiler

• Screenshot_20240407_000736.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 55
Vay be nerden nereye o zaman sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisini allahin izniyle

Kızlar selam bende aralık annesiyim topikte gördüm girdim öylesine depend çok işe yarıyor ama sezeryanda taktırmıyorlar dikiş yerini kapattığı için terleme yapıyor o yüzden çoğu doktor izin vermiyor o yüzden normal doğumunuz kesin değilse boşuna depende para vermeyin kotexin pedleri pamuklu kalın ve baya yumuşak gece olabları onları tavsiye ederim büyük zaten onlarda bez gibi umarım fikir olur sizede sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişleri

Kızlar ya havalar bir ara yanıyordu burası şu an buz gibi resmen nasıl esiyor inşallah bebekler doğunca da böyle olmaz; sabah tişörtle terliyoruz akşam sweatle donuyoruz

Kızlar birikmiş sayfaları okurken iyice kötüledim burnum aşırı tıkalı baş ağrısı hapşırma filan alerjik diye düşünüyodum en son kalkıp hastaneye gittik bronşit olmuşum oksijen seviyesi de bi tık düşük olunca hava filan verdiler bide göğüs bölümüne gitmem şartmış falan filan neyse eve geldik kapının önünde düştüm ayağım burkuldu geri döndük hastaneye karnıma darbe almadım ama ayağımın üstüne basamıyorum şişti bandajladılar filan başıma gelmeyen kalmadı bugün

İyi geceler kızlaarr. Normal doğumda veya sezeryanda gecelik gerekli mi? Ben rahat edebileceğimi düşünmüyorum normal pijama takımı götürsem sadece olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…