2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben dün ayagim için gittigimde direkt çatı muayenesine alındım hiç beklemiyordum ama her duşta jiletliyorum inşallah bırakmamsimdir bişey
Ayy 35 te bende kontrole gidecem benide alırmı acaba çatı muaynesine daha tam uzamadı 37 içinde ağda yaparım diye planladım inşaAllah ozamana kadar bakmayı gerektirecek bir durum olmaz

Ayy 35 te bende kontrole gidecem benide alırmı acaba çatı muaynesine daha tam uzamadı 37 içinde ağda yaparım diye planladım inşaAllah ozamana kadar bakmayı gerektirecek bir durum olmaz
Benim nstdeki kasılmalardan sonra bayram sonunu beklemek istemedi 36+1dim ama 35 belki erken olur

Eki Görüntüle 3412837
Seni görünce dayanamayıp attım bende maşallah alirim seninkide aşağıya doğru eğimlenmeye başlamış canim
Maşallah canım senin tosun da gelmeye pek niyetli benimki gibi inmiş senin göbüş de
İnmiş gibi geldi bana da karnın ya sen de öyle hissediyorsan gelebilir bence benim Dr sezaryen için en başta 26 nisana kadar demişti. Kendimi hep Nisan sonuna doğru ayarladım kafa olarak
Ben de hep en son Nisan sonu diye kodlamışım kafamda Bebek neye kodluyor göreceğiz
Bende öyle bir anı yaşamıştım bana çok gereksiz gelmişti hatta bende sanıyordum ki kökten dökecek nerde jiletle aynı mantık ekstradan canın yaniyo kötü kokuyo M melikekk
Evet jilet gibiydi sert sert bırakıyordu sanırım ergenlik dönemine giren her 3 kızdan biri bu hataya düşmüş benim kuzenim doğal olsun diye hamamotu almıştı kullanıyordu banyodan kokusu geliyordu o kokuyu asla unutamıyorum
Aay kızlar menapoza girmis teyzeler gibiyim yanıyorum cam açtım esiyor ama yok yani yine de çok sıcak geliyor. İyi ki yaz aylarında değiliz
bu yaz çok sıcak olacak diyorlar Allahtan biz kış gebesiydik grupta hastalanan fire verenler oldu ben de dahil ama atlattık şükür

Benim doktorum 37 de yapıyormuş çatı muayenesini
Benimkisi aslında bi belirti olmadıktan sonra yapmasına gerek yok. Genelde ilk gebelikte çat darmı normal mi diye bakıyolar yada işte erken doğum belirtisi olursa açılma varmı yokmu diye bakıyolar kasılmadır sancıdır vs. Bakalım öyle bi durum olmazsa bakmaz büyük ihtimalle diye düşünüyorum

Evet aramızda da 2 gün varmis ya ben doğsun diyorum artık canım aciyo çünkü, uykusuz kalıyorum gereksiz en azından bebis için kaliyim...
golden-snitch o sicak basmasi 2 gundur bende de var menapozlu gibiyim

Evet aramızda da 2 gün varmis ya ben doğsun diyorum artık canım aciyo çünkü, uykusuz kalıyorum gereksiz en azından bebis için kaliyim...
Evet ya benim de ağrılarım inanılmaz arttı kuyruk sokumum bayağı yanıyor bebişlerimize bir an önce kavuşalım inşallah
sezaryen olsa bile mi bu yapılıyor canım ?

sezaryen olsa bile mi bu yapılıyor canım ?
Sezeryan olacaksa darmı normal mi diye bakmazlar. Ama sezeryan tarihi alındı diyelim o günden öncede nstde sancın çıktı yada bi belirtin oldu ozaman bakarlar açılma varsa acil sezeryana alırlar. Eltimin öyle oldu mesela sezeryan gününden önce sancısı başladı açılmayı kontrol ettiler ve açılma olunca acil sezeryana girdi. Diğer doğumları da sezeryandı bu arada o yüzden sezeryan oldu

Eki Görüntüle 3412832 Kızlar sizce karnım inmiş mi bana mı öyle geliyor birde ishal de başladı bende; Doğuma az kaldı sanırım benim ama kasılma sancı yok beklemedeyim tetikteyiz
Çok inmiş gibi durmuyor canım yada benim cevaplamam gereken soru mu degil acaba benimki yerlerde ya daha vardır bende bi 10 gün ishal oldum dedim yaklaştı galiba şimdide kabız oldum

Bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah
Şimdiden başladı sıcaklar yazı hayal edemiyorum

Annem son zamanlarında artık yeter doğsun diyeceksin demişti yavaş yavaş o kıvama geliyor vücut önce ayaklarım şişti şimdi ateş basıyor uyku desen yok zaten

Günaydın kızlar bugün de erken uyandık bebişimle sabah 6 da midem bi kazındı sanki günlerdir açmışım gibi, kalktım bir şeyler yedim. Normalde geç kahvaltı yaparım neden böyle oldu anlamadım bu da mı yeni bir güncelleme sonra da geri dalamadım uykuya

Kızlar size bır sorum olcak hıc cevrenızde rahmını aldırmıs bırı var mı kv dem rahmını aldırdı aksılıkya aynı gun esımın dedesıde oldu gelmek zorunda kaldık kadın 5 gun oldu daha yataga yemek ıstıyor bende ıftardı sahurdu bıde kv de kahvaltı hazırlıyorum cok yoruldum esıme de dedım bugunde bakarım yarın gıderım dıye ana vicdanımda el vermiyor ne yapcam bılmıyorum cok daraldım 3 gundur

Yok canım çok geçmiş olsun ama sende can taşıyorsun bunu düşünmeleri lazım bakmaya gelecek başla birileri yok mu

Aa parol serumu niçin takmam dedi ki. Bana takmışlardı. Zararlı mı acaba. Yüksek doz oluyor neticede
Valla bende bi kaç kez taktırdım daha önce bilmiyorum bazı sıkıntılar yaşandı dedi iki tane hap olarak verdi onu içtim damardan alma dedi
Ay kızlar arkadaşım 28 haftalık doğum yaptı dua en 890 gram daha bebiş küvezde
erken doğum sebebi ne canım inşallah çabucak sağlıkla kavuşurlar
Hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum doktor birini 35 te bırakcaz dedi ama hangisinden bahsetti hatırlamıyorum canım. Oksapar için doğumdan sonra da 15-20 gün daha kullanacaksın dedi sanırım onu doğuma yakın bıraktırır 35 te bırak dediği coraspirin olabilir tam 35+0 da kontrolüm var o gün sorcam
Ayyy bende yarın kuaföre gitmeyi düşünüyordum grupta bu kıl mevzusu konuşuldu mu diyordum tam konusu açılmış
bende dün aldırdım ama kuaföre değil arkadaşa ben kendim almaya kalkınca ayna da olsa kasıyorum çok karnımı filan ya hiç görmüyorum aşağıyı kolumda yetişmiyor. Bayramdan sonra son bi temizlik daha inşallah
özele gitcem canım benimde aynı balgamlı öksürük baya içten geliyor ciğerden. Yani en azından muayene etse bile pek bi müdahalede bulabileceğini sanmıyorum bende. Cevizin iç kabuğu ciğerlere iyi mi geliyor

Vallahi kaç gündür parol içmekten bi hal oldum antibiyotikse antibiyotik ilaçsa ilaç kullanıyorum yani daha kötüsü olmasındansa ama dediğin gibi o doktorun bahsettiği kortizonlu serumluk pek bi durumum yok salsam kalkamam yatınca daha çok hasta oluyorum ben psikolojikmidir nedir enfeksiyonda bebeğe geçip doğunca crp yüksek olmasın ondan sıkıntıya girdim yoksa önemli değil. İnşallah sıkıntısız geçer süreçler canım
doktor okyanus suyu ve buharı söylemişti aldım canım bugün bi tık daha iyiyim. Buhar makinesi de var çocukların onu kullanıyorum sonra dezenfekte etcem. Bu dut kürü kuru dut mu olcak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…