2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben dün ayagim için gittigimde direkt çatı muayenesine alındım hiç beklemiyordum ama her duşta jiletliyorum inşallah bırakmamsimdir bişey
Bende öyle mecbur uzuyo 1 günde de olsa her gün alıyorum gibi bir şey gecen unutmuşum bir yeri allahtan catiya girmedim o gün
Ya gerçekten çok zor kadın olmak yaa napacaz hem göremiyoruz hem temizlenmek lazım içimiz rahat etmiyor
Gerçekten öyle eşim için kendim için derken çok zor olsada en azından cabaliyoz be
Sen de beyaz tenliydin aslında niye karardı acaba. Benim aynı duruyor rengi değişmedi ilkinde de aynıydı acaba alt taraf karardı mı merak ettim cesaret edebilirsem bakayım
Benim alt taraf kararmadi göğüs ucum karardı ilginç ya senin kararmamasi da ilginç geldi

Ben de beyaz tenliydim normalde asla böyle ucu kara değildi 6.aydan sonra çok karardı şok oldum bi süre bakamadım

aay kızlar bizim gruba kocaman nazar boncuğu
Şükür erken doğum olayı yaşamadık başta uzucu kayıplarımız oldu tabii. Ama ilerleyen süreçlerde bir erken doğum kuvoz durumu olmadi. Mart annelerinin hep kuvoze giriyordu şimdi de Nisan annelerinin bebisleri hep enfeksiyon. Tüm bebisler kısa sürede iyilesirler inşallah bu zamana çok güzel geldik erken doğum yapacağını düşünenler bile riskli dönemleri atlattı çok şükür inşallah bebislerimiz kuvoze girmeden sağlıklı bir şekilde evimize gidebiliriz

Çok şükür doğumlarımız da çok güzel geçer inşallah sorunsuz sağlıkla atlatırız bu süreçleri

Ayy evet sen böyle söyleyince farkettim çok şükür maşallah çok iyi gidiyoruz burda korktuğum kişiler de çok şükür zamansız dogum yapmadı bazen korktuk birbirimiz için bazen endiselendik ama hep birlik içinde aile olmak güzeldi insallah doğum hikayelerimizide anlatırız birbirimize, her doğum kendine özeldir bu yüzden hayırlısı ne ise öyle olsun hepimiz için

Evet evet maşallah nazar değmesin şu zamana kadarki süreçlere bundan sonrası da inşallah hepimiz için kolay olur sağlıkla gelir minnoslarimiz hepimizin travmasiz güzel dogum hikayesi olsin inşallah

Evet evet maşallah nazar değmesin şu zamana kadarki süreçlere bundan sonrası da inşallah hepimiz için kolay olur sağlıkla gelir minnoslarimiz hepimizin travmasiz güzel dogum hikayesi olsin inşallah
Mesajları okuyunca Daha evvelden mümkünse nisan ortasından önce kimse doğurmasın dediğim geldi aklıma. maşallah Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin

vallla böyle olunca bu ara artik dur kürü içelim o direk enfeksiyonu geçiriyor .crp yi düşürüyor . Yarin doktora sorayim ben
Bende dün crp bakmamışlar wbc den enfeksiyona bakmış farkedermi acaba bidaha bi baktırsammı bende ay stres oluyorum enfeksiyona
Ayy canım cok geçmiş olsun görüyormusun doğuma yakın hepımızde bır olay bır durum
aynen canım vallahi Rabbim beterinden saklasın inşallah
e hiç ilaç filan yada muayenede mi yok? Röntgen tamam beklemiyoruz da bana da bişey yapmazsa niye geldim ben buraya ozaman derim vallahi acil doktoru ısrarla söyleyince eşim o an arayıp randevuyu oluşturdu yoksa yine gidermiydim bilmiyorum sallaya sallaya bronşite çevirmişim gerçi akıllanmıyorum sağlıkla vaktinde doğursaydık bi emzirme süreci daha rahat ya en azından bi ilaç alsak iki üç kez sağar döker sonra emzirmeye devam ederiz ama gebelik zor öyle bi imkan da yok

gulumsebebek canım sen oksaparı ne zaman bırakacaksın doktor bir şey dedi mi? Ben iki doktora birden gidiyorum ya birisi 34 te bırak demişti diğeri doğuma kadar kullan dedi ben de riske atıp bırakmadım ama tedirginim de bi yandan

Ya benim koltukaltı kısmı varya yanlar oralar ve halka çevresi çok fena karardı hiç hoş durmuyor bölgesel şekilde
Evet evet koltukaltina cok şaşırdım hatta hamilelik bitsin bir hal çare bakarım diyordum sonra dün hamilelikten mi acaba diye düşünürken bugün burada yorumları görmek rahatlattı inşallah bebisler doğunca eski haline dönerler

Benım suan erkem doğum riskim var. Tansiyon problemım var 34 haftalık olduk. Bebege gıden kan akımında direnç varmıs. Ciğer geliştirıcı vuruldum ıkı gun once dun hastaneden kendı ıstegımle çıkış yaptım. Eve geldım tansiyon ılacı kullanıyorum ama düşmüyor tekrar gideceğim sanırım
Ankarada Cukurambar koru hastanesını onerdıler aranızda bilen var mı hastaneyi. Bilkentte yattım ıkı gece perişan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…