2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kv'den ameliyatli olabilir de sen de hamilesin. Bu ağırlıkla en ufak iş bile külfet geliyor bizlere. İnsanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor anlamıyorum

Erken doğum riskin var, Direk bunu söyleyip yatın.
Doktor bana ayakta kaldıkca, oturdukca asagı basıncı arttırırsın buda doğumu tetikler demişti. Kendinizi düşünmeyi gectim bebeği düşünün. Onun hakkı var asıl üzerinizde kayınvalideye gelene kadar

Ah benım doktorumda yat dese sureklı normal hayatına devam et dıyor benımkı asagı basınc mevzusu degıl canım bebegın yerı daralabılırmıs

Evet canım çok iyi geliyor hem balgam söktürüyor hemde astımı bronsiti tedavi ediyor iç kabugu dikkat edersen şekli ciger gibi ondan 2 3 tane atıp kaynatıp içine bal ile limonda sıkıp içiyorsun aç karnına dene canım faydasını görürsün

Ah benım doktorumda yat dese sureklı normal hayatına devam et dıyor benımkı asagı basınc mevzusu degıl canım bebegın yerı daralabılırmıs
Tamam da son zamanlarınız kendinizi yoruyorsunuz. Yat demese bile yatabilirsiniz
Siz bide serklajlı değilmiydiniz

Dur denıycem bunu canım dr dan cıkayım da

Bugüne kadar hep jilet kullandım da kuzum ayıptır söylemesi biraz korkudan birazda tam görmemekten o girintili çıkıntılı kısımları yapamıyorum. Banyoda ayna koyup yapıyorum. Rengide kararmış. Başkası öyle görürse diye de utanıyorum. Alt muayenesi olmuyorum Allahtan. Ama sezaryan öncesi kesin temiz olmam lazım napcam bilmiyorum.

Kızlar benim kv grip olmuş.. valizini falan hazırlamış ne zaman istersen gelirim diyo... gerçekten korktuğum şey başıma gelmesinden çok korkuyorum buraya gelip benide bebeğide hasta edecekler diye.. kendi annem içinde aynısını düşünüyorum 10 saat yol gelcekler otobüste birinden hastalık kapma ihtimalleri de var aslında kimseyi istemiyorum bu yüzden amann canım çok sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…