- 25 Mayıs 2023
- 4.602
- 8.723
- 88
Bende istiyorumBen doğuma birkaç gün kala hemen saçımı boyamaya karar verdim çok berbat oldu dipler siyah uçlar açık kumral beyazlarım da çıktı
Hatta şimdi bile yapasım var. Organik boya aratıyorum
Valla canım banada doktorum git dediBende dün crp bakmamışlar wbc den enfeksiyona bakmış farkedermi acaba bidaha bi baktırsammı bende ay stres oluyorum enfeksiyona
aynen canım vallahi Rabbim beterinden saklasın inşallah
e hiç ilaç filan yada muayenede mi yok? Röntgen tamam beklemiyoruz da bana da bişey yapmazsa niye geldim ben buraya ozaman derim vallahi acil doktoru ısrarla söyleyince eşim o an arayıp randevuyu oluşturdu yoksa yine gidermiydim bilmiyorum sallaya sallaya bronşite çevirmişim gerçi akıllanmıyorumsağlıkla vaktinde doğursaydık bi emzirme süreci daha rahat ya en azından bi ilaç alsak iki üç kez sağar döker sonra emzirmeye devam ederiz ama gebelik zor öyle bi imkan da yok
Cnm senin zaten bronşitin var ya o crp yi yükseltir . Panik yapma burda kalmiş iki üç haftan . Doktor gerek görürse serum kullan ama ayakta atlatabiliyorsun sanki çok ilaca dalma . Benim göğüs doktorda bana büsürü ilaç verdi . Ben kulanmadim çünkü kötü değildim . Arkadaşim kulandi onun ciğerlerinden hirilti cikiyordu . Birde şöyle bişey var biz ilaca kötü bakiyoruz ama bazen kullanmak kullanmamaktan çok çok faydaliBende dün crp bakmamışlar wbc den enfeksiyona bakmış farkedermi acaba bidaha bi baktırsammı bende ay stres oluyorum enfeksiyona
aynen canım vallahi Rabbim beterinden saklasın inşallah
e hiç ilaç filan yada muayenede mi yok? Röntgen tamam beklemiyoruz da bana da bişey yapmazsa niye geldim ben buraya ozaman derim vallahi acil doktoru ısrarla söyleyince eşim o an arayıp randevuyu oluşturdu yoksa yine gidermiydim bilmiyorum sallaya sallaya bronşite çevirmişim gerçi akıllanmıyorumsağlıkla vaktinde doğursaydık bi emzirme süreci daha rahat ya en azından bi ilaç alsak iki üç kez sağar döker sonra emzirmeye devam ederiz ama gebelik zor öyle bi imkan da yok
İlk kez kullanacaksan ben kendi tecrübemi sana anlatayım; ergenliğe ilk gireceğim zaman maalesef satın almıştım Allahım bu kadar yoğun bir kimyasal kokusu olamaz neyse kullandım ama nasıl yaktı karıncalandı direk çöpe attım bir daha da asla kullanmam dedimYok ben o kıllarla sezaryana girersem psikolojimi toplayamamilk ve son kez tüy dökücü yapar kafam rahat girerim doğuma
Aa direnç yeni mi olustu peki? Hamileliğin basinda bende de vardı 34-35 civarına kadar kan sulandırıcı kullandım sonrasında bıraktım şükür şu an yolunda gidiyor her şey. İnşallah senin için de sıkıntısız ilerler tüm süreçBenım suan erkem doğum riskim var. Tansiyon problemım var34 haftalık olduk. Bebege gıden kan akımında direnç varmıs. Ciğer geliştirıcı vuruldum ıkı gun once dun hastaneden kendı ıstegımle çıkış yaptım. Eve geldım tansiyon ılacı kullanıyorum ama düşmüyor tekrar gideceğim sanırım
Ankarada Cukurambar koru hastanesını onerdıler aranızda bilen var mı hastaneyi. Bilkentte yattım ıkı gece perişan oldum
Aay bana inmiş gibi geldi hadi hayırlısıEki Görüntüle 3412832 Kızlar sizce karnım inmiş mi bana mı öyle geliyor birde ishal de başladı bende; Doğuma az kaldı sanırım benim ama kasılma sancı yok beklemedeyim tetikteyiz
Haftaya hafta içi istediğin zaman gel dedi doktorum ama o beni henüz yeni döllenmiş gibi gördüğü için pek doğum hakkında konuşmaz diye düşünüyorumAay bana inmiş gibi geldi hadi hayırlısırandevun ne zamandı
İnşallah evet geceb haftaya kadar iyiydi bı anda hafıf bozulma dırenc denıldı ozel hastanede. Tansıyonum yukselmeye basladı sonra. Baska hastaneye yattım ankaraya gidip. Orda daha yüksek dırenc dedıler aynı gun ıcınde oldu bunlar. Ikı gece bilkent sehır hastanesınde yattım. Manuel ölçülen tansıyon ıyı monitör ve evdeki cıhaz yüksek çıkarıyor. Eve zor bela geldım hastaneden cıktım ama tansiyon korkutuyor benı bıde bu dırenc olayı o yüzden takıp edılmek için gidip yatıs yapayım tekrar dıye düşünüyorum. Koru hastanesi önerildi bakalımAa direnç yeni mi olustu peki? Hamileliğin basinda bende de vardı 34-35 civarına kadar kan sulandırıcı kullandım sonrasında bıraktım şükür şu an yolunda gidiyor her şey. İnşallah senin için de sıkıntısız ilerler tüm süreç34'e kadar gelmişsin aslında bir iki hafta daha ilerleyebilse süreçlerin belki de kuvoze bile girmez. Ciğer geliştirici de yapılmış sıkma canını 32den sonra doğan prematüre bebekler bir süre kuvozde kalıp sonra sağlıklı şekilde çıkıyorlar sen de sıkıntılı kısmı atlatmissin insallah bebeğin biraz daha sabreder ve sağlıkla kavuşursunuz
Senin de haftan ileride gibi hatırlıyorum aslında bebisler geldi gelecek gibi hala neden doğum konuşmuyor kiHaftaya hafta içi istediğin zaman gel dedi doktorum ama o beni henüz yeni döllenmiş gibi gördüğü için pek doğum hakkında konuşmaz diye düşünüyorum
Yakın takip olursa en azından tansiyonu düşürmek için önlem alabilirler ya da direnç çok yükselirse ona göre yapılması gerekeni yaparlar. Bence de yatış yapman daha iyi olur evdeyken en ufak bir şeyde panik olabilirsin. İnşallah sağlıkla kavusursunuz yavrunaİnşallah evet geceb haftaya kadar iyiydi bı anda hafıf bozulma dırenc denıldı ozel hastanede. Tansıyonum yukselmeye basladı sonra. Baska hastaneye yattım ankaraya gidip. Orda daha yüksek dırenc dedıler aynı gun ıcınde oldu bunlar. Ikı gece bilkent sehır hastanesınde yattım. Manuel ölçülen tansıyon ıyı monitör ve evdeki cıhaz yüksek çıkarıyor. Eve zor bela geldım hastaneden cıktım ama tansiyon korkutuyor benı bıde bu dırenc olayı o yüzden takıp edılmek için gidip yatıs yapayım tekrar dıye düşünüyorum. Koru hastanesi önerildi bakalımorda ne olur bekletırlermı erkem alırlarmı hıc bilmiyorum
İnşallah teşekkür ederim bekleyen herkes sağlıkla kavussun umarım. Sizin az kalmıs ne güzel keske o kadara geleydım bendeYakın takip olursa en azından tansiyonu düşürmek için önlem alabilirler ya da direnç çok yükselirse ona göre yapılması gerekeni yaparlar. Bence de yatış yapman daha iyi olur evdeyken en ufak bir şeyde panik olabilirsin. İnşallah sağlıkla kavusursunuz yavruna
Evet canım yarın 36 oluyoruz ama doktor geçen hafta küvöz felan dedi korkuttu beni halbuki ben haftaya doğururum diye düşünüyordumSenin de haftan ileride gibi hatırlıyorum aslında bebisler geldi gelecek gibi hala neden doğum konuşmuyor ki
Canım niye endişeleniyorsun ki haftan ileride maşallah riskli günleri geride bırakmışsın hiç endişe etme korkma bebiş hissetmesinİnşallah teşekkür ederim bekleyen herkes sağlıkla kavussun umarım. Sizin az kalmıs ne güzel keske o kadara geleydım bende
Aramızda çok yok aslında 2 hafta kalmış. Burada erkenden gelir diye bekleyen arkadaşlarımızın gelmedi şükür gunlerini bekliyorlarİnşallah teşekkür ederim bekleyen herkes sağlıkla kavussun umarım. Sizin az kalmıs ne güzel keske o kadara geleydım bende
Eki Görüntüle 3412832 Kızlar sizce karnım inmiş mi bana mı öyle geliyor birde ishal de başladı bende; Doğuma az kaldı sanırım benim ama kasılma sancı yok beklemedeyim tetikteyiz
İnmiş gibi geldi bana da karnın ya sen de öyle hissediyorsan gelebilir benceEvet canım yarın 36 oluyoruz ama doktor geçen hafta küvöz felan dedi korkuttu beni halbuki ben haftaya doğururum diye düşünüyordumniyeyse benim doğumum çok yakın gibi hissediyorum belki yarın belki yarından da yakın
Bende öyle bir anı yaşamıştım bana çok gereksiz gelmişti hatta bende sanıyordum ki kökten dökecek nerde jiletle aynı mantık ekstradan canın yaniyo kötü kokuyoİlk kez kullanacaksan ben kendi tecrübemi sana anlatayım; ergenliğe ilk gireceğim zaman maalesef satın almıştım Allahım bu kadar yoğun bir kimyasal kokusu olamaz neyse kullandım ama nasıl yaktı karıncalandı direk çöpe attım bir daha da asla kullanmam dedimşimdi gebesin o kokuya maruz kalma bence benim önerim jilet mecbur yani en sağlıklısı şu süreçte kuaföre gitmeye de utanırsan bebiş için de senin için de en sağlıklısı jilet bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?