- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Çevremde var rahim aldıran ama süreçlerini çok hatırlamıyorum canım da sonuçta daha büyük ameliyatlardan çıkanlar bile en fazla 1 haftaya toparlıyor bukadar herşeyi ayağına isteyip yatması kendi içinde iyi değil kan dolaşımı lazım yürümesi ayaklanması dirayetlenmesi lazım seninki biraz fazla mı salıyor acabaKızlar size bır sorum olcak hıc cevrenızde rahmını aldırmıs bırı var mı kv dem rahmını aldırdı aksılıkya aynı gun esımın dedesıde oldu gelmek zorunda kaldık kadın 5 gun oldu daha yataga yemek ıstıyor bende ıftardı sahurdu bıde kv de kahvaltı hazırlıyorum cok yoruldum esıme de dedım bugunde bakarım yarın gıderım dıye ana vicdanımda el vermiyor ne yapcam bılmıyorum cok daraldım 3 gundur
güzel haberlerle gelGünaydın kızlar bugün görüş günümgün alacağız ve çatı muayenesi yapılacak çok heyecanlıyım
Ay cıldırmak uzereyım canım hıc ıyılesme belirtisi yok ki eşime de dedim benım halım yok ramazan dıye sabredıyorum gıdıcem dedım ben gelmeyecektım normalde kım bakacaktı bılmıyorum benı gordugu ıcın yatıyor kardeslerıne de ısrarla benım olduğumu gerek olmadıgını soyluyor ve gercekten sabrımın sonuna geldım sımdı doktora gıdıcem ınsallah guzel haberler alırım sonra duruma gore eve gecmek ıstedıgımı soylerımÇevremde var rahim aldıran ama süreçlerini çok hatırlamıyorum canım da sonuçta daha büyük ameliyatlardan çıkanlar bile en fazla 1 haftaya toparlıyor bukadar herşeyi ayağına isteyip yatması kendi içinde iyi değil kan dolaşımı lazım yürümesi ayaklanması dirayetlenmesi lazım seninki biraz fazla mı salıyor acaba
güzel haberlerle gelay bu resimdeki senmisin
Maşallah canımBugün benim minnoşu görmeye geldik büyümüş 2200 gram 45 cm olmuş32+1 3 hafta sonra da nst gircem. Şükür sıkıntımız yok
Leke gelmiş 3 gün kontrol için yatırmışlar çıkış yapacağı gün sancısı başlamış açıklık bakmış doktor 1 cm bu önemli değil nstye almışlar bir şey yok demiş kız da daha önce doğum yapmadığı içim üşüttüm gaz sancısı diye düşünmüş bu devlet hastanesindeki doktor bu arada eve gelmiş hala kıvranıyor annesi de demiş bu doğum sancısına benziyor kendi doktoruna bir git demiş kız da duşa girip gidecekmiş duştan çıkmış bir anda ağrı girmiş arabaya inememiş ambulans çağırmışlar o ara suyu gelmiş zaten ambulansta da doğum yapmış keseyle çıkmış bebek öldü demişler önce sonra ağlamaya başlamıl felan ay travma sebebi ya tamamen doktorun ihmalkarlığı sancıyı kesmek için ilaç felan verse şuan belki de doğmamıştı bebek dua edin lütfen sağlıcakla çıksın kuzuValla bende bi kaç kez taktırdım daha önce bilmiyorum bazı sıkıntılar yaşandı dedi iki tane hap olarak verdi onu içtim damardan alma dedi
erken doğum sebebi ne canıminşallah çabucak sağlıkla kavuşurlar
Hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum doktor birini 35 te bırakcaz dedi ama hangisinden bahsetti hatırlamıyorum canım. Oksapar için doğumdan sonra da 15-20 gün daha kullanacaksın dedi sanırım onu doğuma yakın bıraktırır 35 te bırak dediği coraspirin olabilir tam 35+0 da kontrolüm var o gün sorcam
bende dün aldırdım ama kuaföre değil arkadaşaben kendim almaya kalkınca ayna da olsa kasıyorum çok karnımı filan ya hiç görmüyorum aşağıyı kolumda yetişmiyor. Bayramdan sonra son bi temizlik daha inşallah
özele gitcem canım benimde aynı balgamlı öksürük baya içten geliyor ciğerden. Yani en azından muayene etse bile pek bi müdahalede bulabileceğini sanmıyorum bende. Cevizin iç kabuğu ciğerlere iyi mi geliyor
Doktor artık riskli olduğunu evde dinlenmen gerektiğini söyledi dersin eşin seni anlıyorsa az da kardeşleri baksinAy cıldırmak uzereyım canım hıc ıyılesme belirtisi yok ki eşime de dedim benım halım yok ramazan dıye sabredıyorum gıdıcem dedım ben gelmeyecektım normalde kım bakacaktı bılmıyorum benı gordugu ıcın yatıyor kardeslerıne de ısrarla benım olduğumu gerek olmadıgını soyluyor ve gercekten sabrımın sonuna geldım sımdı doktora gıdıcem ınsallah guzel haberler alırım sonra duruma gore eve gecmek ıstedıgımı soylerım
Bence biraz sana nazlanıyor benim çevremde vardı da tam hatırlamıyorum güzel haberler alırsın inşallah doktorun zaten bu kadar yatmasını bile hoş karşılayacağını sanmıyorum çok zor bir şey değil çünküAy cıldırmak uzereyım canım hıc ıyılesme belirtisi yok ki eşime de dedim benım halım yok ramazan dıye sabredıyorum gıdıcem dedım ben gelmeyecektım normalde kım bakacaktı bılmıyorum benı gordugu ıcın yatıyor kardeslerıne de ısrarla benım olduğumu gerek olmadıgını soyluyor ve gercekten sabrımın sonuna geldım sımdı doktora gıdıcem ınsallah guzel haberler alırım sonra duruma gore eve gecmek ıstedıgımı soylerım
Bugün 12 de de bizim görüş var bakalım neler olacakMaşallah canımsağlıkla gelsin
Ay maşallah benimkilerde o kadar olmuş mudur acaba çok sanmıyorum amaBugün benim minnoşu görmeye geldik büyümüş 2200 gram 45 cm olmuş32+1 3 hafta sonra da nst gircem. Şükür sıkıntımız yok
Yaa ne kadar zor şeyler yaşamışLeke gelmiş 3 gün kontrol için yatırmışlar çıkış yapacağı gün sancısı başlamış açıklık bakmış doktor 1 cm bu önemli değil nstye almışlar bir şey yok demiş kız da daha önce doğum yapmadığı içim üşüttüm gaz sancısı diye düşünmüş bu devlet hastanesindeki doktor bu arada eve gelmiş hala kıvranıyor annesi de demiş bu doğum sancısına benziyor kendi doktoruna bir git demiş kız da duşa girip gidecekmiş duştan çıkmış bir anda ağrı girmiş arabaya inememiş ambulans çağırmışlar o ara suyu gelmiş zaten ambulansta da doğum yapmış keseyle çıkmış bebek öldü demişler önce sonra ağlamaya başlamıl felan ay travma sebebi ya tamamen doktorun ihmalkarlığı sancıyı kesmek için ilaç felan verse şuan belki de doğmamıştı bebek dua edin lütfen sağlıcakla çıksın kuzu
Benim çevremde yok ama şu an kv'ne bakacak en son kişi sensinKızlar size bır sorum olcak hıc cevrenızde rahmını aldırmıs bırı var mı kv dem rahmını aldırdı aksılıkya aynı gun esımın dedesıde oldu gelmek zorunda kaldık kadın 5 gun oldu daha yataga yemek ıstıyor bende ıftardı sahurdu bıde kv de kahvaltı hazırlıyorum cok yoruldum esıme de dedım bugunde bakarım yarın gıderım dıye ana vicdanımda el vermiyor ne yapcam bılmıyorum cok daraldım 3 gundur
İnşallah evet çok zorYaa ne kadar zor şeyler yaşamışinşallah sağlıkla kavuşur yavrusuna
Evet benim canımÇevremde var rahim aldıran ama süreçlerini çok hatırlamıyorum canım da sonuçta daha büyük ameliyatlardan çıkanlar bile en fazla 1 haftaya toparlıyor bukadar herşeyi ayağına isteyip yatması kendi içinde iyi değil kan dolaşımı lazım yürümesi ayaklanması dirayetlenmesi lazım seninki biraz fazla mı salıyor acaba
güzel haberlerle gelay bu resimdeki senmisin
Ayyy çok heyecanlı15.04.2024 kızlar haftaya pazartesi sabaha gün aldık
Ay maşallah sağlıkla doğsun sağlıkla ağrısız sızısız en basit şekilde doğur inşallah15.04.2024 kızlar haftaya pazartesi sabaha gün aldık
Valla sen iyi yürekliymişsin bacım yani ben 1 dk ayakta duramıyorum biri varken dinlenemiyor bile insan eşine iyi baskı kurman lazım yaptığı çok bencilce insan evinde bile rahat edemezken sen sen kv gildesin o onun annesi olabilir ama sende onun çoçuğunun annesi olacaksın ve riskli kv bile gelme yapma demesi lazımM melikekkcesursavasci golden-snitch K kelebekimsi gulumsebebek P Pembepilates kızlar şaştım kaldım normalde eşim işi bahane edip gelmeyecekti o zaman kım bakacaktı bılmıyorum zaten benım yaptığım suan sadece yemek ve bulasık o bıle bana o kadar zor gelıyor kı çok daraldım eşime söyledim mubarek gunde nereye gıdıcen dıyor Allah razı olmaz dıye sabretmeye calısıyorum ama yok kv dem de sureklo sende agırlastın elıne sağlık falan dıyor ama yok yani evde zorla yuruyus yaptırıyoruz kardeslerı ve oğulları temızlık yapıyor ama benım nefsıme cok agır gelıyor bu halde zaten erken doğum rıskı var zorlanıyorum
Canım bence kardeşlerine söyle ben çok bakmak istiyorum ama artık dayanamıyorum agirlastim doktor da erken doğum riskin var evde dinlenmen lazım dedi de.. sizin bakma şansınız var mı böyle bir durum yasamasam ne güzel hep beraberdik burda vs vs dersin az süsleme yap bakalım onlar ne diyecekM melikekkcesursavasci golden-snitch K kelebekimsi gulumsebebek P Pembepilates kızlar şaştım kaldım normalde eşim işi bahane edip gelmeyecekti o zaman kım bakacaktı bılmıyorum zaten benım yaptığım suan sadece yemek ve bulasık o bıle bana o kadar zor gelıyor kı çok daraldım eşime söyledim mubarek gunde nereye gıdıcen dıyor Allah razı olmaz dıye sabretmeye calısıyorum ama yok kv dem de sureklo sende agırlastın elıne sağlık falan dıyor ama yok yani evde zorla yuruyus yaptırıyoruz kardeslerı ve oğulları temızlık yapıyor ama benım nefsıme cok agır gelıyor bu halde zaten erken doğum rıskı var zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?