36+1 şuan 37+1 olacak inşallah benim suyum az o yüzden bekletmek istemedi daha fazla doktor.Maşallah canım saglıkla gelsin kuzu kaç haftalıksın canım. Benide bugün çagırdı gidesim yok gün verir diye durdugu kadar dursun istiyorum
Hastalık kapma mevzusu herkes için geçerli aslında o kısma cok müdahale edilemez. Ama hali hazırda hasta olan birinin kalkıp gelmesi abes olur. Açıkça denebilir hem benim için hem bebek için bulaşırsa kötü olur, doğru düzgün ilaçta kullanılamıyor bu süreçte iyice iyileştikten sonra gelirsin diyeKızlar benim kv grip olmuş.. valizini falan hazırlamış ne zaman istersen gelirim diyo... gerçekten korktuğum şey başıma gelmesinden çok korkuyorum buraya gelip benide bebeğide hasta edecekler diye.. kendi annem içinde aynısını düşünüyorum 10 saat yol gelcekler otobüste birinden hastalık kapma ihtimalleri de var aslında kimseyi istemiyorum bu yüzden amann canım çok sıkıldı
İyide sende artık iyice ağırlaştın kv düşünmüyorsa eşinin düşünmesi lazım anne ağırlaştı iş yapamıyor sen çağır teyzemleri az da onlar kalsın filan diye. Ay art niyet yapmayım diyorum da mahsus bayrama kadar sizi orda bağlamak ister gibi hareket ediyor sanki.Ay cıldırmak uzereyım canım hıc ıyılesme belirtisi yok ki eşime de dedim benım halım yok ramazan dıye sabredıyorum gıdıcem dedım ben gelmeyecektım normalde kım bakacaktı bılmıyorum benı gordugu ıcın yatıyor kardeslerıne de ısrarla benım olduğumu gerek olmadıgını soyluyor ve gercekten sabrımın sonuna geldım sımdı doktora gıdıcem ınsallah guzel haberler alırım sonra duruma gore eve gecmek ıstedıgımı soylerım
Çok üzüldüm ya aslında bazen doktorlara kızıyoruz şuna taktı buna taktı kilomu söylüyor bi sürü test istiyor diye ama iyi oluyor aslında ihmalkâr doktor istenmeyen sonuçlara sebep oluyor. Benim kızım tedaviyle oldu onca tedavi arasında hiç pıhtılaşma testi istenmedi tamam herşey vesile ama ben ozamanda kan sulandırıcı filan kullansam belki kızım erken doğmayacaktı. Senin arkadaşında da belki doktor işini düzgün yapıp gözetim altında tutmaya devam etse bu sonuç olmucaktı. Gerçekten tam travma sebebi. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahLeke gelmiş 3 gün kontrol için yatırmışlar çıkış yapacağı gün sancısı başlamış açıklık bakmış doktor 1 cm bu önemli değil nstye almışlar bir şey yok demiş kız da daha önce doğum yapmadığı içim üşüttüm gaz sancısı diye düşünmüş bu devlet hastanesindeki doktor bu arada eve gelmiş hala kıvranıyor annesi de demiş bu doğum sancısına benziyor kendi doktoruna bir git demiş kız da duşa girip gidecekmiş duştan çıkmış bir anda ağrı girmiş arabaya inememiş ambulans çağırmışlar o ara suyu gelmiş zaten ambulansta da doğum yapmış keseyle çıkmış bebek öldü demişler önce sonra ağlamaya başlamıl felan ay travma sebebi ya tamamen doktorun ihmalkarlığı sancıyı kesmek için ilaç felan verse şuan belki de doğmamıştı bebek dua edin lütfen sağlıcakla çıksın kuzu
maşallah ne güzelmişsinEvet benim canım
Çok tesekkür ederim canım o senin güzelliğinİyide sende artık iyice ağırlaştın kv düşünmüyorsa eşinin düşünmesi lazım anne ağırlaştı iş yapamıyor sen çağır teyzemleri az da onlar kalsın filan diye. Ay art niyet yapmayım diyorum da mahsus bayrama kadar sizi orda bağlamak ister gibi hareket ediyor sanki.
Çok üzüldüm ya aslında bazen doktorlara kızıyoruz şuna taktı buna taktı kilomu söylüyor bi sürü test istiyor diye ama iyi oluyor aslında ihmalkâr doktor istenmeyen sonuçlara sebep oluyor. Benim kızım tedaviyle oldu onca tedavi arasında hiç pıhtılaşma testi istenmedi tamam herşey vesile ama ben ozamanda kan sulandırıcı filan kullansam belki kızım erken doğmayacaktı. Senin arkadaşında da belki doktor işini düzgün yapıp gözetim altında tutmaya devam etse bu sonuç olmucaktı. Gerçekten tam travma sebebi. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
maşallah ne güzelmişsin
Grip olduğunu söyleyip ne zaman isterseniz gelirim demek ne kadar düşüncesizlik, keşke hemen deseydin gripsen iyileşmeden gelme falan diye. Ayy ben çok sinir oluyorum böyle anlayışsızlıklaraKızlar benim kv grip olmuş.. valizini falan hazırlamış ne zaman istersen gelirim diyo... gerçekten korktuğum şey başıma gelmesinden çok korkuyorum buraya gelip benide bebeğide hasta edecekler diye.. kendi annem içinde aynısını düşünüyorum 10 saat yol gelcekler otobüste birinden hastalık kapma ihtimalleri de var aslında kimseyi istemiyorum bu yüzden amann canım çok sıkıldı
Ne zaman istersen gelirim dediğinde sen ne dedin canımKızlar benim kv grip olmuş.. valizini falan hazırlamış ne zaman istersen gelirim diyo... gerçekten korktuğum şey başıma gelmesinden çok korkuyorum buraya gelip benide bebeğide hasta edecekler diye.. kendi annem içinde aynısını düşünüyorum 10 saat yol gelcekler otobüste birinden hastalık kapma ihtimalleri de var aslında kimseyi istemiyorum bu yüzden amann canım çok sıkıldı
Ayyy açılış geliyor15.04.2024 kızlar haftaya pazartesi sabaha gün aldık
E sende bi uzanmak dinlenmek istersin evde bisürü kalabalık nasıl ayaklarını uzatıp dinlencen. Allah bu mübarek günlerde kv bırakmaya razı olmaz ama iki canlı ağırlaşmış kadına iş yaptırılmasına razı olur muM melikekkcesursavasci golden-snitch @kelebekimsi gulumsebebek @sulti tutti kızlar şaştım kaldım normalde eşim işi bahane edip gelmeyecekti o zaman kım bakacaktı bılmıyorum zaten benım yaptığım suan sadece yemek ve bulasık o bıle bana o kadar zor gelıyor kı çok daraldım eşime söyledim mubarek gunde nereye gıdıcen dıyor Allah razı olmaz dıye sabretmeye calısıyorum ama yok kv dem de sureklo sende agırlastın elıne sağlık falan dıyor ama yok yani evde zorla yuruyus yaptırıyoruz kardeslerı ve oğulları temızlık yapıyor ama benım nefsıme cok agır gelıyor bu halde zaten erken doğum rıskı var zorlanıyorum
bana ventolin hava antibiyotik verdi bide kan sulandırıcı oksapar 4binlik kullanıyodum 6 binliğe çıkardı enfeksiyon var pıhtılaşma yükselir dedi ordan kadın doğumcuma gittim asistanına durumu anlattım doktora sordu geldi 10 gün 6 binlik kullansın sonra yine 4 binliğe dönsün demiş. Kanım düşük çıkmış hoş gerçi kan ilacını düzenli kullanmıyorum ne yalan söyleyim onun etkisidir doğuma kadar düzenli kullanırım artıkEvet canım çok iyi geliyor hem balgam söktürüyor hemde astımı bronsiti tedavi ediyor iç kabugu dikkat edersen şekli ciger gibi ondan 2 3 tane atıp kaynatıp içine bal ile limonda sıkıp içiyorsun aç karnına dene canım faydasını görürsün
Teyzem de aldırdı rahmini birkaç gün ağrısı oldu ama öyle yatalak gibi olmadı sofraya oturdu, tuvalete gitti. Biz yine yardımcı olduk ama abartılı değildi yaniKızlar size bır sorum olcak hıc cevrenızde rahmını aldırmıs bırı var mı kv dem rahmını aldırdı aksılıkya aynı gun esımın dedesıde oldu gelmek zorunda kaldık kadın 5 gun oldu daha yataga yemek ıstıyor bende ıftardı sahurdu bıde kv de kahvaltı hazırlıyorum cok yoruldum esıme de dedım bugunde bakarım yarın gıderım dıye ana vicdanımda el vermiyor ne yapcam bılmıyorum cok daraldım 3 gundur
Ayyy ilk bebeşimiz geliyorrr36+1 şuan 37+1 olacak inşallah benim suyum az o yüzden bekletmek istemedi daha fazla doktor.
Canım kesınlıkle bende oyle düşünüyorum bıde duygu somurusu yapıyor surekli aglamaklı eşimde ayrı pasif zaten herkesden herşeyden soğudum yuz ıfadem bence herseyı ifade edıyor ama karsıdakı anlayıslı olmassa kotu olan ben oluyorum varsın olayım evıme gıtmek ıstıyorum artıkİyide sende artık iyice ağırlaştın kv düşünmüyorsa eşinin düşünmesi lazım anne ağırlaştı iş yapamıyor sen çağır teyzemleri az da onlar kalsın filan diye. Ay art niyet yapmayım diyorum da mahsus bayrama kadar sizi orda bağlamak ister gibi hareket ediyor sanki.
Çok üzüldüm ya aslında bazen doktorlara kızıyoruz şuna taktı buna taktı kilomu söylüyor bi sürü test istiyor diye ama iyi oluyor aslında ihmalkâr doktor istenmeyen sonuçlara sebep oluyor. Benim kızım tedaviyle oldu onca tedavi arasında hiç pıhtılaşma testi istenmedi tamam herşey vesile ama ben ozamanda kan sulandırıcı filan kullansam belki kızım erken doğmayacaktı. Senin arkadaşında da belki doktor işini düzgün yapıp gözetim altında tutmaya devam etse bu sonuç olmucaktı. Gerçekten tam travma sebebi. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
maşallah ne güzelmişsin
Iste kardeslerı var onlar dıyor gelelım gidelim yok yok dıyor dün yemekten sonra odaya cekıldım yattım agrım var dıye sahurada kalkmadım ama ağrım falan da yok yalanda soylemek ıstemıyorum uf vıcdanende rahatsız oluyorum cocuguma karsıda sankı dusuncesız bı anne gıbı hissediyorumTeyzem de aldırdı rahmini birkaç gün ağrısı oldu ama öyle yatalak gibi olmadı sofraya oturdu, tuvalete gitti. Biz yine yardımcı olduk ama abartılı değildi yani
Ağrım var de başka kimse yok mu destek olacak? Hamile halinle niye sana kaldı
Eşim ben iş durumumu ayarlıyım ona göre size haber veririz dediNe zaman istersen gelirim dediğinde sen ne dedin canım
Hiç bir şey demiyorum eşim cevabı veriyoGrip olduğunu söyleyip ne zaman isterseniz gelirim demek ne kadar düşüncesizlik, keşke hemen deseydin gripsen iyileşmeden gelme falan diye. Ayy ben çok sinir oluyorum böyle anlayışsızlıklara
Bencede öyle canım.. kendi düşünmesi gerekirken işte anca biz düşünüp duruyoruz malesef..Hastalık kapma mevzusu herkes için geçerli aslında o kısma cok müdahale edilemez. Ama hali hazırda hasta olan birinin kalkıp gelmesi abes olur. Açıkça denebilir hem benim için hem bebek için bulaşırsa kötü olur, doğru düzgün ilaçta kullanılamıyor bu süreçte iyice iyileştikten sonra gelirsin diye
Grip olmussa valizini geri yerlestirsin, kusura bakmasin. Etrafimda o kadar yenidoganin eve gittikten sonra enfeksiyondan dolayi kuvoze gireni duyuyorm burdaki topiklerde de gordum ve bu yuzden surekli benim de aklimdan bunlar geciyor bebegimi cok iyi korumam lazim ne yapacagim diye. Mesela esimle kayinvalidem sigara iciyorlar buram buram sigara kokarken ve o elleriyle bebegime dokunmalarini istemiyorum simdiden basladim esime hergun uyarida bulunuyorum. O kadar zahmetle hamilelik geciriyoruz bir de allah korusun bebegimiz dogunca hasta olup kuvoze vermeyelim. Sen de bunu soyle kabul etme,cocugundan onemli degil ya.Kızlar benim kv grip olmuş.. valizini falan hazırlamış ne zaman istersen gelirim diyo... gerçekten korktuğum şey başıma gelmesinden çok korkuyorum buraya gelip benide bebeğide hasta edecekler diye.. kendi annem içinde aynısını düşünüyorum 10 saat yol gelcekler otobüste birinden hastalık kapma ihtimalleri de var aslında kimseyi istemiyorum bu yüzden amann canım çok sıkıldı
Açıkça söyle kuzum ben söylüyorum hasta olan gelmesin ben hasta olana gitmem benim ve bebeğin sağlığı çok daha önemli kusura bakmasın kimse diye kim olursa olsun riske atmaya gerek yokKızlar benim kv grip olmuş.. valizini falan hazırlamış ne zaman istersen gelirim diyo... gerçekten korktuğum şey başıma gelmesinden çok korkuyorum buraya gelip benide bebeğide hasta edecekler diye.. kendi annem içinde aynısını düşünüyorum 10 saat yol gelcekler otobüste birinden hastalık kapma ihtimalleri de var aslında kimseyi istemiyorum bu yüzden amann canım çok sıkıldı
E tamam kardeşleri gelsin hamile kadına iş yaptırılır mı getir götür, yemek yap, tuvalete götür getir bitmez bir de yanına gelen giden olur.Iste kardeslerı var onlar dıyor gelelım gidelim yok yok dıyor dün yemekten sonra odaya cekıldım yattım agrım var dıye sahurada kalkmadım ama ağrım falan da yok yalanda soylemek ıstemıyorum uf vıcdanende rahatsız oluyorum cocuguma karsıda sankı dusuncesız bı anne gıbı hissediyorum
İnşallah sıkıntısız şekilde olsunKızlar ben geldim suyum daha da artmış ölçüm dahi yapamadı suan 31+6 eğer bayramı atlatırsak 34 bitince direk sezeryana alma kararı aldı beklemicez
Acaba o da bilerek mi söyledi grip oldum diye? Yok anne sen iyileş gerek yok gelme falan demenizi mi bekliyor ki . Hani ilerde siz gelme demiş olunda kendi kötü olmasın diyeEşim ben iş durumumu ayarlıyım ona göre size haber veririz dedi
Hiç bir şey demiyorum eşim cevabı veriyobende sinir oluyorum da işte gerçekten istediğim gibi olmayacak çoğu şey diye doğum yaklaştıkça geriliyorum
Bencede öyle canım.. kendi düşünmesi gerekirken işte anca biz düşünüp duruyoruz malesef..
Bu arada sezaryenden bir önce jiletle almayın tüylerinizi diyordu bikini bölgesi için nette biraz araştırmalar yaptım daBugüne kadar hep jilet kullandım da kuzum ayıptır söylemesi biraz korkudan birazda tam görmemekten o girintili çıkıntılı kısımları yapamıyorum. Banyoda ayna koyup yapıyorum. Rengide kararmış. Başkası öyle görürse diye de utanıyorum. Alt muayenesi olmuyorum Allahtan. Ama sezaryan öncesi kesin temiz olmam lazım napcam bilmiyorum.
HaydaaaBu arada sezaryenden bir önce jiletle almayın tüylerinizi diyordu bikini bölgesi için nette biraz araştırmalar yaptım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?