2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Al iste, felç geçiren bebek de uçuk virüsünden geçirmişti yüzünden opulmus sanırım. Allah korusun ya. Elinden öpünce de sıkıntı ki öpücük hastalığı diye bir şey gördüm bebeğin elleri kabarık kabarık kızarık. Madem bebeği bubkadar seviyorsunuz böyle şeyler yaşayabilme ihtimaline karşın öpmemeniz gerek yani. Çatal bardak konusunda çok haklısın ama benim kuzenim gelir gelir benim bardağımı alıp götürür içer

Kesinlikle canım.normalde bende sigara içen biriydim bebegi öğrendiğim an bıraktım.. Ben bu kadar keyfimden olsun çocuğumun sağlığı için bir şeylerden vazgeçiyorsam bende anlayis karşılık beklerim çevremden.. korkularimdan biri de şey mesela yolda gelirkende hasta olabilirler ama işte hasta olduğu halde böyle demesi gerçekten sinir bozucu.. Aslında böyle düşündükçe kimse olmasın eşimle ben rahat rahat bakarız kimseye ihtiyacım yok diyorum ya zaten eşime bir hafta 10 gün izin veriyorlar başkasına ne gerek var diyorum zaten çocuk beni emecek süt olmazsada eşim mama hazırlar ayağa kalkamazsam.. ama işte yok torunmus bilmem ne onlarda görmek istermiş vs vs derken zaten bıktım insanları düşünmekten

Eğer hastaysa iyileşsin öyle gelsin şimdi daha tarih yok birşey yok sen ne dedim canım iyileşmeyi beklesin üstünden de biraz zaman geçsin hastalık etkeni tamamen vücudundan çıksın öyle gelsin aciliyeti yok şu an için

Te allahim ya herkes en destek benim modunda saçma sapan şeyler yapıyorlar. Arkadaşlarım o konuda anlayışlı en azından sen ne zaman kabul edersen o zaman geliriz diyorlar. Elinde de opturme sakın bebişin birisinin elinden öpmusler kabarmış her yeri yavrucagin o da sakıncalı. Öpmek yok yani bu kadar basit neyini anlamiyorlar

Aay yok yok boşver girisme öyle şeylere zaten sezaryen olacaksın ya unut asagiyi kesilecek yerde pek tüy çıkmaz zaten
Aynen ya amaaan kim ne diyorsa desin dikkat ettiysen başta kafaya taktım kıl tüy olayını şimdi sizle konuşa konuşa amaaaan moduna girdim hahah işte cesaret işte feraset işte adam gibi topic ruhu

Yok canım gel desem gelecek çok hevesli ses tonundan vs anlaşılıyor birde şey diyo doğsun bi öpeyim doya doya yani nasıl anlatsam hastada olsa gelmek istiyor

Yok canım şimdi gel desem direkt gelcek
9 aydır arayıp sormayan insanlar bebeğin gelmesine yakın niyeyse en yakınlarımız gibi davranıyor 6 aya kadar bebeğe zıbın bile almayın diyen kadın şimdi torunum da torunum moduna mı geçti? Ah ah bir biz biliriz onların gerçek yüzlerini

Aynen ya amaaan kim ne diyorsa desin dikkat ettiysen başta kafaya taktım kıl tüy olayını şimdi sizle konuşa konuşa amaaaan moduna girdim hahah işte cesaret işte feraset işte adam gibi topic ruhu
Drlar kim bilir neler neler görüyor kürtaja gittiğim zaman o kadar mutsuzdum ki hep yarım yamalak tiras etmişim. Kürtaj sonrasında kendime gelince fark ettim bir kısım uzun bir kısım kısa olunca uzunlarin aslında o zaman da kısa da olsa orada olduklarını anladım

Yok canım gel desem gelecek çok hevesli ses tonundan vs anlaşılıyor birde şey diyo doğsun bi öpeyim doya doya yani nasıl anlatsam hastada olsa gelmek istiyor
Aay yok o zaman canım. Hem hasta hem öpeyim ne ya hamileyken dahi hasta biriyle aynı ortamda bulunmuyoruz. Bir de hasta hasta bebegi mi öpecek? Sen eşine anlat durumu bebek Allah korusun kuvoze bile girebilir KV'nin keyfi yüzünden. Kesinlikle gelmesin

Ne kadar yakın olursa olsun. Yedek anahtar ver muhabbeti yapmış olması çok sinir bozucu . Yani acil bişey olsa zaten kocan var ve ne alaka yani öncelik sen ve bebek. İyi niyetle bile olsa bunu söylemiş olması abes. Ayrıca acil bişey olmicak Allahın izniyle pozitif konuşma yerine ne diye olumsuzu konuşuyosa

Evrt canim birde canım çok yanarsa çok sinirli oluyorum ben herkesi kırarım kendimden de korkuyorum aslında.. aynen ya ama işte çok hevesli 2 çocuğu var bir tane oğlu var ve hani oğlunun oğlu olacak muhabbetinden çok gelmek istiyor kendisi.. hatta dogumumdan 2 hafta önce gelmek istiyor gel desem gelecek.. eşim allahtan beni anlıyor yoksa isim çok zor olurdu

Evet maalesef öyle beni her gören karnımı seviyor doğsun da bebek sevelim diyorlar, ben anası olarak öpmeye kıyamam siz kimsiniz? Anneme dedim ben hiçbir arkadaşımı istemiyorum dedim kızdı bana biz doğurduk elli kişi geldi sevdi sesimizi çıkarmadık ayıp arkadaşına birşey deme eskiden herkes direkt öpüyordu sizi amcaların halaların gelirdi birşey demezdik dedi. Eskiden ani bebek ölümleri felçler bebek ateşlenmeleri ondan bu kadar fazlaydı gel de anlat; kendi annem bile böyle düşünmüyor doğumdan sonra kötü kız olacağım ama umrumda değil

Evet be yazikki bir de burdan vicdan yaptiriyorlar insana. Torunlariymis onlar dayanamazmis muhabbetleri. Ne diyeyim insallah en az hasarla geciririz lohusaligi. Ben simdiden dusune dusune hazirladim kendimi. Csnimi sikan en ufak seyde karsilik vericem cunku biliyorumki vermezsem o bana ayri dert olur travma olarak kalir

Dusunceme olsa 1 gram keşke.. hayır en azından laf arasında söylüyorlar diyorum bir yandan düşünsene bi geliyorlar salya sümük herkes insanın canı daha çok sıkılır.. iyi demişsin valla benimde eşim oteledi yoksa gelecekler valla.. helal olsun insan kendisini bebeğini düşünmeli

Evet gerçekten biz ucuz yırttık yani uçuk virüsü çok sıkıntılı olabiliyor yani anlıyorum çok seviyorlar içlerine sokası geliyor öpmek istiyorlar ben şey diyodum ayağını öpün
Şimdi öpüyorlar kızımı bişey demiyorum 2 yaşına girecek artık ama yenidoğan bebiş için yine aynı sınırlar geçerli olcak.
Ay o benim yeğenimde de vardı kimin Çatal kaşığı olduğu önemli değil alır kullanırdı yada kimin bardağı olduğu önemli değil alır içerdi. Sanırım biraz alıştırmaktan kaynaklı çocuğu. Ses çıkarmayınca yapar çocuktur ne anlasın sofrada kızım başka kaşığı alıp oynar mesela ama ağzına götürmez yeltendiğinde de kızarım hayır o senin kaşığın değil diye öyle öyle alıştı

Hiç sorma ya birde duymamazlıktan geldim içimden yok artık dedim yani benim evimin anahtarı sende ne alaka; neyse sonra tekrar sordu yedek anahtar var mı dedi hani bir defa sordun duymamazlıktan geldim sağır değilim duydum ama duymamayı tercih ettim algılamak istemedim daha niye soruyorsun

Aynen canım Eşim oteledi biz size haber veririz falan dedi bebem sürpriz yaparsa işime gelir birde doğumda hastaneye giderken gelcek olur çenesini vallahi çekmek istemiyorum bilmiyorum doğum yaklaştıkça psikolojim bozuluyor

Canım sen mi genel istedin ? Bende belki genel olurum diye düşünüyordum doktorun ne dedi
Ben genel istedim. Önce yok filan dedi bebeğin çıkışını gör senin için güzel anı olur dedi ben çok heyecan yaparım hiç gerek yok genel olsun dedim tamam dedi anestezi uzmanı ile görüş olur derse ben genelde yaparım sıkıntı olmaz dedi. Anestezi de olur dedi.

Ben de bel ağrım olmasın diye genel istiyorum doktorum ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…