2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ahahah doktorun da alemmiş ya napacaktın başka beklediğinden temiz gördüyse belki inanmamıştır ağda yapmadığına
Hayır hep vajinal muayene olsam kıllı kıllı gitsem tamam da ağda yapmadım dedim tıraş bıçağıyla yaptım falan ayrıntı mi vereyim yani aldığım tüyün hesabını da veriyorum artık benden önce ne gördüyse

Eşin de biliyor durumunu erken doğum yapsan Allah korusun o zaman Allah razı olacak mı? Hadi bakacak hiç kimsesi olmasa yine bir şekilde idare edeyim dersin bakacak insanları da varmış yemek temizlik için olmadı birini bulun o yapsın sonuçta senin de düşünmen gereken bir bebeğin var zaten artık kendini toplaması lazım nereye kadar bu şekilde yatacak

Hahah işine gelmemiş keşke şey deseydin doğum zamanı değilde öncesinde gelsen temizlik falan yapılacak ikramlık hazırlanacak onları yaparsın diye koşa koşa kaçardı
Allah var 3-4 defa aradı temizliğe geleyim yardım edeyim diye ben istemedim şimdi hakkını yemeyeyim

Evet eşim benden de katı Allahtan bu konuda sonuçta anne baba biziz bizim kurallarımız geçerli. Anne anne olsun anne olsun alınacaklar evet ama bir kırkı çıksın yani ben anneme öpme diyemem yeminle evlatlıktan reddeder ama diğer herkese öpme diyeceğim benim annem inanılmaz alıngan bir kadındır; birde şeker hastası herşeye sinirlenir kızar bağırır ondan alttan alıyorum onu kızdıracak bir şey demiyorum diyemiyoruz ailecek

Evet ya aslında o kadar incelemeleri iyi bir şey her ihtimale karşo bu şekilde olmaktansa amin inşallah

Hiç sorma eşim de sinirlendi bayağı ne demek anahtar istemek deli midir nedir düşünemiyor insan veya o doğum anında orda olmayı çok istiyor tamam haklılar gelmek istemekte ama bokunu çıkarıyorlar

Kızlar benim geceden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var ilişki sonrası başladı doktora gidicektim sabah biraz dinleneyim dedim pilates topunda biraz daire çizdim hala geçmiyor sırtım da yanıyor. Doktora gitsem tekrar doğumu durduracak şeyler yapar diye düşünüyorum ama ben artık müdahale edilsin istemiyorum 36 olduk çok arada kaldım sizce biraz daha bekleyeyim mi suyum nişanım gelsin öyle mi gideyim kızlar

Ayy şaka gibiler gerçekten ya kaynanan senin kemirdiğin eti versen yiyecek mi acaba kendi yemeyeceği şeyi çocuğa veriyor
Ben de başka çocukların yanında kısıtlamıyorum canım gören gözün hakkı var neticede ama evde başka çocuk yokken durduk yere niye yesin onları. Zaten oğlum da alıştığı için bazen sokakta topitop paketli kek falan dağıtıyorlar ya ben almayayım zararlı diyo ben de canın çektiyse al diyorum bazen alıyo bazen almıyo. Sınıfta da öğretmeni soruyu bilenlere jelibon veriyormuş -ki eve sokmam ben- oğlum annem zararlı diye yememi istemez demiş almıyormuş okul ortamına girince ister istemez engelleyemiyorsun ama ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi tabi. Bakalım ikincilerde nasıl olacak bu kurallarımız
Ay çok güldüm ya

kesinlikle canimm birde başıma gelecekleri az buçuk bilince işte.. sen nasıl oldun peki bugün biraz daha iyi misin
İyiyim canım şükür bugün daha iyiyim. Ventolin hava antibiyotik verdi kan sulandırıcının dozunu yükseltti. Hava rahatlatıyor en azından baş ağrısıyla uyanmadım
bak aslında bu konuda salmak lazım ben onda da fazla sert tutuyorum geçen e bebekte çocuğun biri kendini yere atmış yerlerde sürünüyor filan şöyle bi baktım benimki düşse aman kalk aman ellerini silelim kirlendi aman şöyle aman böyle ay sal azcık çocuğu dedim içimden bağışıklık kazansın biraz bazı konularda iş pimpirikliğe dönüyor farkındayım ama bazı konularda doğru bildiğimden şaşmam modundayım. Şimdi düşerse düşsün kalk çocuğum kalkmıyon mu iyi yat ozaman biraz daha modundayım yada onu yeme bunu bırak filan onları da aştım
aynen evet nazar var tabiki ama bu ani ölümlerin bilimsel bi açıklaması da var bencede. Bak birileri sevip iki hoplatıp öpecek diye ömür boyu çocuğun engelli olmasına değer mi? Gelde bunu bizim zamanımızda şöyleydi diye konuya girenlere anlat asla anlamak istemiyorlar

Dakika saydın mı düzenli mi? Ne kadar soğukkanlı yazmışsın ben buradan heyecanlandım ayy şimdi başlamasın doğum hazır değilimm bence doktoruna bilgi ver en azından telefonda

Sıcak bir duşa gir bence biraz dinlen iyi gelmez geçmez ise git yani benim doktorum su ve nişan yoksa ağrı için duşuna gir dinlen geçmezse gel demişti

P Pembepilates I ImaginaryLife K kelebekimsi gulumsebebek Nooneathome9 kızlar sevınsem mı uzulsem mı bılemedım doktor tamamen özgürsün bu saatten sonra hiç birşey olmaz herşey yolunda dedi dikiş saglam hunılesme yok bebegın kılosunda boyunda bı sorun yok suyu da gayet ıyı nstlerım gayet temız cıkıyormus bebek strese gırmıyormus ve bebek gayet yukarıdaymış tabi bunu duyan eşim anası ıcın sevındı kesın anasına bedava hızmetcı ama yapmam gene de cok cok dıkkat ederım bunuda soyledım yuzdum yuzdum kuyruguna geldım dedim

Kuzum yalan borcun mu var gebeliğin son zamanındayım ve kimseye hizmet edemem nokta yani hatta varsa destek olacak biri gelip sana destek olsun yani sesini çıkart biraz utanma ne kadar sessiz mülayim olursan o kadar kullanıyor bazı insanlar maalesef

Ya bunlar deliler mi çok şükür herşey yolunda giderken yaşlı kadına hiç zorunluluğun yokken niye sen hizmet edesin bacım ya sana düşmüyor dinen de zorunda değilsin öyle bir zorunluluğun yok hiç vicdan micdan yapma bebeğini düşün direk evine geç bırak kötü olan sen ol sana kötü desinler; kim ilgileniyorsa ilgilensin git dinlen evinde doğumuna şurda ne kaldı sanki

Kesınlıkle canım kesınlıkle zaten sadece ramazan dıye yemek yapıyorum bulasık topluyorum o bıle ezıyet gıbı gelıyor ınsanların kurnazlıkları ayrı temızlıge zaten elımı bıle vurmuyorum kendı evımı temızlememısım ama gene de cook zoruma gıdıyor ınsanların bu kadar düşüncesiz olmasına

Yaslı degıl hayet dınc alt tarafı rahmını aldırdı ama nazını bı gor corabını bıle ogulları gıydırıyor eve gecmek ne mumkun bu kocayla

Dakika saydın mı düzenli mi? Ne kadar soğukkanlı yazmışsın ben buradan heyecanlandım ayy şimdi başlamasın doğum hazır değilimm bence doktoruna bilgi ver en azından telefonda
Dakika sayayım dedim ama sancım çıktığı gibi geri giriyor saymaya bile gerek kalmıyor geçen de böyle oldu ama açılma felan yok üstüne bir ton ilaç bunları tekrar yaşamak istemiyorum artık bekleyeyim de doğsun istiyorum müdahale olmasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…