- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Hayır hep vajinal muayene olsam kıllı kıllı gitsem tamam da ağda yapmadım dedim tıraş bıçağıyla yaptım falan ayrıntı mi vereyim yaniAhahah doktorun da alemmişya napacaktın başka beklediğinden temiz gördüyse belki inanmamıştır ağda yapmadığına
Eşin de biliyor durumunu erken doğum yapsan Allah korusun o zaman Allah razı olacak mı? Hadi bakacak hiç kimsesi olmasa yine bir şekilde idare edeyim dersin bakacak insanları da varmış yemek temizlik için olmadı birini bulun o yapsın sonuçta senin de düşünmen gereken bir bebeğin var zaten artık kendini toplaması lazım nereye kadar bu şekilde yatacak@melikekk @cesursavascigolden-snitch K kelebekimsi gulumsebebek P Pembepilates kızlar şaştım kaldım normalde eşim işi bahane edip gelmeyecekti o zaman kım bakacaktı bılmıyorum zaten benım yaptığım suan sadece yemek ve bulasık o bıle bana o kadar zor gelıyor kı çok daraldım eşime söyledim mubarek gunde nereye gıdıcen dıyor Allah razı olmaz dıye sabretmeye calısıyorum ama yok kv dem de sureklo sende agırlastın elıne sağlık falan dıyor ama yok yani evde zorla yuruyus yaptırıyoruz kardeslerı ve oğulları temızlık yapıyor ama benım nefsıme cok agır gelıyor bu halde zaten erken doğum rıskı var zorlanıyorum
Allah var 3-4 defa aradı temizliğe geleyim yardım edeyim diye ben istemedimHahah işine gelmemişkeşke şey deseydin doğum zamanı değilde öncesinde gelsen temizlik falan yapılacak ikramlık hazırlanacak onları yaparsın diye koşa koşa kaçardı
Evet eşim benden de katı Allahtan bu konuda sonuçta anne baba biziz bizim kurallarımız geçerli. Anne anne olsun anne olsun alınacaklar evet ama bir kırkı çıksın yani ben anneme öpme diyemem yeminle evlatlıktan reddeder ama diğer herkese öpme diyeceğim benim annem inanılmaz alıngan bir kadındır; birde şeker hastası herşeye sinirlenir kızar bağırır ondan alttan alıyorum onu kızdıracak bir şey demiyorum diyemiyoruz ailecekAay bosver ol ya valla benim umrumda değil. Anneannem durdu durdu öpmicez demek diye resmen alındı yani belli. Millet öpünce ne oluyor yani bebeğe ya da kendine ne faydası var bunun? Aksine bebeğim zarar görüyor etrafta domuz gribi salgını var hala. Corona desen eskisi gibi popüler değil ama olan var. Milletin keyfi yüzünden benim bebeğim niye zarar görsün. Annesi babası sizsiniz canım kendi kurallarinizi koyun bence
Evet ya aslında o kadar incelemeleri iyi bir şey her ihtimale karşo bu şekilde olmaktansa aminİyide sende artık iyice ağırlaştın kv düşünmüyorsa eşinin düşünmesi lazım anne ağırlaştı iş yapamıyor sen çağır teyzemleri az da onlar kalsın filan diye. Ay art niyet yapmayım diyorum da mahsus bayrama kadar sizi orda bağlamak ister gibi hareket ediyor sanki.
Çok üzüldüm ya aslında bazen doktorlara kızıyoruz şuna taktı buna taktı kilomu söylüyor bi sürü test istiyor diye ama iyi oluyor aslında ihmalkâr doktor istenmeyen sonuçlara sebep oluyor. Benim kızım tedaviyle oldu onca tedavi arasında hiç pıhtılaşma testi istenmedi tamam herşey vesile ama ben ozamanda kan sulandırıcı filan kullansam belki kızım erken doğmayacaktı. Senin arkadaşında da belki doktor işini düzgün yapıp gözetim altında tutmaya devam etse bu sonuç olmucaktı. Gerçekten tam travma sebebi. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
maşallah ne güzelmişsin
Hem bel ağrısı hem ameliyat stresi bunlara hiç bulaşmamış olurum en iyisi bence bakalımBen de bel ağrım olmasın diye genel istiyorum doktorum ne diyecek bakalım
Hiç sorma eşim de sinirlendi bayağı ne demek anahtar istemek deli midir nedir düşünemiyor insan veya o doğum anında orda olmayı çok istiyor tamam haklılar gelmek istemekte ama bokunu çıkarıyorlarZaten çocuk elini ağzına sokuyor ne anladık ondan dimi.. ayağını öpsün öpmek isteyen olursa allahim ya ben başkasının bebeğine dokunmaya kıyamıyorum birde öpecek , hayir evin anahtarını isteme amacı aşırı aşırı saçma zaten direkt karsisindaymis evin hastane eğer bir şey olursa sen o an söylersin canım işte evde su var gidip alıp gelir misin diye o da en kötü sonuçta eşin süs diye durmuyor orda bana amaç farklı geldi nedense çünkü hadi insan 1 kere der gerçekten iyi niyetindende 2.defa nedir yani
37+1 olacak inşallahAyy hemen bayramdan sonra kaç haftalık oluyordu o zamansağlıcakla gelsin inşallahh
Ayy şaka gibiler gerçekten ya kaynanan senin kemirdiğin eti versen yiyecek mi acaba kendi yemeyeceği şeyi çocuğa veriyorAy evet bide takıntılı anan kızar şimdi falan diyip dalga geçiyolar umrumda mı asla değil bildiğimden şaşmambigün ayıptır söylemesi mangal yapıyoruz kv pişmiş tavuktan almış bitane yedi kenarlarını filan sonra kızıma verdi kemik kemircekmiş kızım içim kalktı bak gene ay saçımı başımı yolcam öyle iş mi olur oh maşallah ne güzel hala vermiyormuşsun vallahi bende o konuda vermem diyodum da şimdi hadi haftada bir iki kez yiyebilir bi çikolata filan diyorum artık cips te dün ilk defa yedi çok çocuk vardı hepsi yiyordu merak etti iki parça yedi yeter diye kaldırdım yemede bişey kaybetmez asıl yerse sıkıntı gerçekten
Ay çok güldüm yaHayır hep vajinal muayene olsam kıllı kıllı gitsem tamam da ağda yapmadım dedim tıraş bıçağıyla yaptım falan ayrıntı mi vereyim yanialdığım tüyün hesabını da veriyorum artık benden önce ne gördüyse
İyiyim canım şükür bugün daha iyiyim. Ventolin hava antibiyotik verdi kan sulandırıcının dozunu yükseltti. Hava rahatlatıyor en azından baş ağrısıyla uyanmadımkesinlikle canimm birde başıma gelecekleri az buçuk bilince işte.. sen nasıl oldun peki bugün biraz daha iyi misin
bak aslında bu konuda salmak lazım ben onda da fazla sert tutuyorum geçen e bebekte çocuğun biri kendini yere atmış yerlerde sürünüyor filan şöyle bi baktım benimki düşse aman kalk aman ellerini silelim kirlendi aman şöyle aman böyle ay sal azcık çocuğu dedim içimden bağışıklık kazansın birazValla bizimki de oyle. Önceden evde yere fındık fıstık düşürünce annem çöpe atarmis, yengem ben ne kadar dikkat etsem de o alıyor yiyor biseyleri demiş artık annem de atmıyor çöpe düşen şeyi artık, yeğenim ondan önce tekrar toplayıp yiyor zaten, bağışıklık kazanmış olurlar artık
aynen evet nazar var tabiki ama bu ani ölümlerin bilimsel bi açıklaması da var bencede. Bak birileri sevip iki hoplatıp öpecek diye ömür boyu çocuğun engelli olmasına değer mi? Gelde bunu bizim zamanımızda şöyleydi diye konuya girenlere anlat asla anlamak istemiyorlarTamam nazar var evet ama bebekler zaten mis gibi çok güzeller biz güzel bir kız görünce bile bebek gibi diyoruz bebek sonuçta . Allah bilir kimden ne kaptı yavrucak; cahillik işte benim bir amcam bir dayım şu an topal ; ateşleri çıkmış bebekken maalesef o zamanlar doktor hastane yok; yüksek ateş ayaklara vurmuş ve ikisi de şu an aynı yaştalar topal yürüyorlar bebeklikten kalma. Onları da kesin bence biri öptü hastalık bulaştırdı yazık günah tüm ömürlerini etkiliyor
Dakika saydın mı düzenli mi? Ne kadar soğukkanlı yazmışsın ben buradan heyecanlandımKızlar benim geceden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var ilişki sonrası başladı doktora gidicektim sabah biraz dinleneyim dedim pilates topunda biraz daire çizdim hala geçmiyor sırtım da yanıyor. Doktora gitsem tekrar doğumu durduracak şeyler yapar diye düşünüyorum ama ben artık müdahale edilsin istemiyorum 36 olduk çok arada kaldım sizce biraz daha bekleyeyim mi suyum nişanım gelsin öyle mi gideyim kızlar
Sıcak bir duşa gir bence biraz dinlen iyi gelmez geçmez ise git yani benim doktorum su ve nişan yoksa ağrı için duşuna gir dinlen geçmezse gel demiştiKızlar benim geceden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var ilişki sonrası başladı doktora gidicektim sabah biraz dinleneyim dedim pilates topunda biraz daire çizdim hala geçmiyor sırtım da yanıyor. Doktora gitsem tekrar doğumu durduracak şeyler yapar diye düşünüyorum ama ben artık müdahale edilsin istemiyorum 36 olduk çok arada kaldım sizce biraz daha bekleyeyim mi suyum nişanım gelsin öyle mi gideyim kızlar
Kuzum yalan borcun mu var gebeliğin son zamanındayım ve kimseye hizmet edemem nokta yani hatta varsa destek olacak biri gelip sana destek olsun yani sesini çıkart biraz utanma ne kadar sessiz mülayim olursan o kadar kullanıyor bazı insanlar maalesefP Pembepilates I ImaginaryLife K kelebekimsigulumsebebek Nooneathome9 kızlar sevınsem mı uzulsem mı bılemedım doktor tamamen özgürsün bu saatten sonra hiç birşey olmaz herşey yolunda dedi dikiş saglam hunılesme yok bebegın kılosunda boyunda bı sorun yok suyu da gayet ıyı nstlerım gayet temız cıkıyormus bebek strese gırmıyormus ve bebek gayet yukarıdaymış tabi bunu duyan eşim anası ıcın sevındı kesın anasına bedava hızmetcı ama yapmam gene de cok cok dıkkat ederım bunuda soyledım yuzdum yuzdum kuyruguna geldım dedim
Ya bunlar deliler mi çok şükür herşey yolunda giderken yaşlı kadına hiç zorunluluğun yokken niye sen hizmet edesin bacım ya sana düşmüyor dinen de zorunda değilsin öyle bir zorunluluğun yok hiç vicdan micdan yapma bebeğini düşün direk evine geç bırak kötü olan sen ol sana kötü desinler; kim ilgileniyorsa ilgilensin git dinlen evinde doğumuna şurda ne kaldı sankiP Pembepilates I ImaginaryLife K kelebekimsigulumsebebek Nooneathome9 kızlar sevınsem mı uzulsem mı bılemedım doktor tamamen özgürsün bu saatten sonra hiç birşey olmaz herşey yolunda dedi dikiş saglam hunılesme yok bebegın kılosunda boyunda bı sorun yok suyu da gayet ıyı nstlerım gayet temız cıkıyormus bebek strese gırmıyormus ve bebek gayet yukarıdaymış tabi bunu duyan eşim anası ıcın sevındı kesın anasına bedava hızmetcı ama yapmam gene de cok cok dıkkat ederım bunuda soyledım yuzdum yuzdum kuyruguna geldım dedim
Kesınlıkle canım kesınlıkle zaten sadece ramazan dıye yemek yapıyorum bulasık topluyorum o bıle ezıyet gıbı gelıyor ınsanların kurnazlıkları ayrı temızlıge zaten elımı bıle vurmuyorum kendı evımı temızlememısım ama gene de cook zoruma gıdıyor ınsanların bu kadar düşüncesiz olmasınaKuzum yalan borcun mu var gebeliğin son zamanındayım ve kimseye hizmet edemem nokta yani hatta varsa destek olacak biri gelip sana destek olsun yani sesini çıkart biraz utanma ne kadar sessiz mülayim olursan o kadar kullanıyor bazı insanlar maalesef
Girdim canım sıcak duş aldım hala geçmiyorSıcak bir duşa gir bence biraz dinlen iyi gelmez geçmez ise git yani benim doktorum su ve nişan yoksa ağrı için duşuna gir dinlen geçmezse gel demişti
Yaslı degıl hayet dınc alt tarafı rahmını aldırdı ama nazını bı gor corabını bıle ogulları gıydırıyor eve gecmek ne mumkun bu kocaylaYa bunlar deliler mi çok şükür herşey yolunda giderken yaşlı kadına hiç zorunluluğun yokken niye sen hizmet edesin bacım ya sana düşmüyor dinen de zorunda değilsin öyle bir zorunluluğun yok hiç vicdan micdan yapma bebeğini düşün direk evine geç bırak kötü olan sen ol sana kötü desinler; kim ilgileniyorsa ilgilensin git dinlen evinde doğumuna şurda ne kaldı sanki
Dakika sayayım dedim ama sancım çıktığı gibi geri giriyor saymaya bile gerek kalmıyorDakika saydın mı düzenli mi? Ne kadar soğukkanlı yazmışsın ben buradan heyecanlandımayy şimdi başlamasın doğum hazır değilimm bence doktoruna bilgi ver en azından telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?