2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Şu mesajını varya alnıma yapistirasim geldi o kadar haklısın ki.. işte bunları yapmasa bende böyle davranmazdim dusunmezdim de işte oğlum inşallah sürpriz yapar bir anda gelir öyle kalırlar

Onlar görmezden gelmiştir ya da gözleri alışmıştır zaten kim bilir günde kaç kişi görüyorlar. Aman napalım varsın bi defa da bizi görsünler. Ayy aklıma geldi benim eski gebelik topiğimde hemşire bi arkadaşımız vardı o kadar garip tiplere denk gelmiş ki şok olmuştuk. Özel bölgeyi uzatıp ören boncuk takan varmış. Kocası öyle istiyormuş bu en absürt olan aklımda kalan olay yani. Mecbur kaldığımız acil durumlarda biz traş etmek zorunda kalıyoruz demişti arkadaşımız.

Zaten çocuk elini ağzına sokuyor ne anladık ondan dimi.. ayağını öpsün öpmek isteyen olursa allahim ya ben başkasının bebeğine dokunmaya kıyamıyorum birde öpecek , hayir evin anahtarını isteme amacı aşırı aşırı saçma zaten direkt karsisindaymis evin hastane eğer bir şey olursa sen o an söylersin canım işte evde su var gidip alıp gelir misin diye o da en kötü sonuçta eşin süs diye durmuyor orda bana amaç farklı geldi nedense çünkü hadi insan 1 kere der gerçekten iyi niyetindende 2.defa nedir yani

Aynen senin şansın eşin o halleder bence. Yani kırarsan da kırarsın hepimiz birilerini kırdık lohusa döneminde. Karşı tarafta anlayış gösterecek biraz yeni anne sudan çıkmış balık gibi hormonlar alt üst susup oturacaklar. Sadece canın yanınca değil insan öyle bi ruh haline giriyor ki bazen bebek susmuyor durmuyor zapt edilmiyor başına geliyolar o an allak bullak oluyorsun ozaman bile sinirlerin zıplıyor. Bende bikere öyle bi durum oldu kv başıma geldi eşim herkesi çıkardı odadan biz hallederiz diye ama o an biri bişey dese ateş püskürecek durumdaydım.
Doğuma kadar iyileşir muhtemelen kv ama şimdiden gelip sana da bulaştırmasın bak ben günlerdir çekiyorum tam doğuma yakın antibiyotik kullancam durduk yere enfeksiyon yüksek. Ne gereği var o erken gelecek diye senin burnundan mı gelsin

Kim ne düşünürse düşünsün boşver bebeğinden önemli değil. Aslında 40 ı çıkana kadar kimse ziyarete gelmese keşke benim ilk doğum zor olduğu için kimseyi kabul etmedik ilk 2 ay iyi olmuştu o arada büyüdü yavrum ama tabi annem babam kardeşim kv kp eltim kocası ve çocukları gelmişti hemen ilk haftadan maaile. Öpmediler Allah için ama çocuklar o zaman biri 5 biri 9 yaşındaydı kucaklarına almak istemişlerdi şimdi nasıl vermişim diye düşünüyorum minnacık bebeği şu an veremem heralde. Ay inşallah insanlar anlayışlı olur yaa bizi iyice delirtmezler zaten hormonlar yeterince delirtiyor
Ben de öyle alıştırdım canım şimdi oğlum asla başkasının bardağından su içmez ben de dahil olmak üzere çatal kaşık zaten daha da beter ya bunu düşünemiyor olmaları çok ilginç abur cubur ben hala vermiyorum çikolata cips alacaksanız züber alın diyorum yani hiçbi faydası yok onların neticede niye çocuğum yesin ki. Bana da takıntılı muamelesi yaptılar hep ama napayım zaten alerjik hassas bir çocuğum var yaşı büyüse de dikkat etmek zorundayım.

Aay bosver ol ya valla benim umrumda değil. Anneannem durdu durdu öpmicez demek diye resmen alındı yani belli. Millet öpünce ne oluyor yani bebeğe ya da kendine ne faydası var bunun? Aksine bebeğim zarar görüyor etrafta domuz gribi salgını var hala. Corona desen eskisi gibi popüler değil ama olan var. Milletin keyfi yüzünden benim bebeğim niye zarar görsün. Annesi babası sizsiniz canım kendi kurallarinizi koyun bence

Hahah işine gelmemiş keşke şey deseydin doğum zamanı değilde öncesinde gelsen temizlik falan yapılacak ikramlık hazırlanacak onları yaparsın diye koşa koşa kaçardı

2 yaşina gelsin optururum ben de onda sıkıntı yok ama yenidoğan çok sıkıntı bebiş daha hayata yeni adapte olacakken
Benim yeğenim senin yeğen gibi işte pastamdan catallar suyumdan içer. O halanin senin değil derler ama seviyor milletin biseylerini yemeyi

Benim eşimden önce bi ablası varmış kv anlatıyor köyde herkesin dilindeydi herkes görmeye gelirdi çok güzel toplu kaşı gözü çok tatlıydı herkes kucağında severdi bigün huysuzdu beşiğine yatırdım geri geldim rengi gitmiş falan filan diye vefat etmiş bebek. Ani bebek ölümü yani. O zaman bilmiyorlar nazara geldi diyolar hala. Ne malum belki böyle virüslerden kaynaklı oldu gelen giden kucağından indirmiyomuş öpüyorlardır da. Ozaman bilinmiyor nazar diyolar şimdi herşey biliniyor boşuna mı kendimizi yırtıyoruz öpülmücek diye

Aaay yok artık şaka gibi ben her Dr öncesi tıraş etmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz. Bir keresinde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ya o zaman Dr bana ağda yaptın mı yakın zamanda dedi. Yok dedim. Sonra kontrol ederken dedi ki tüylerini almışsın ama eee napiyim uzatıp mi geleyim diyemedim sanırım oradaki enfeksiyon olayını tüy almadan ötürü diye düşündü

Bana 40i çıkmış kuzenimi vermişlerdi de ben tutamamistim uniye gidiyordum alın çabuk demiştim ilk tuttuğum bebek kendi yegenimdi onu da korka korka tutmustum. 5 ve 9 yaşinda çocuğum olsa tutmalarina izin vermezdim siz tutamazsiniz diye en azından bebeğin annesi de telaslanmazdi

Ay evet bide takıntılı anan kızar şimdi falan diyip dalga geçiyolar umrumda mı asla değil bildiğimden şaşmam bigün ayıptır söylemesi mangal yapıyoruz kv pişmiş tavuktan almış bitane yedi kenarlarını filan sonra kızıma verdi kemik kemircekmiş kızım içim kalktı bak gene ay saçımı başımı yolcam öyle iş mi olur oh maşallah ne güzel hala vermiyormuşsun vallahi bende o konuda vermem diyodum da şimdi hadi haftada bir iki kez yiyebilir bi çikolata filan diyorum artık cips te dün ilk defa yedi çok çocuk vardı hepsi yiyordu merak etti iki parça yedi yeter diye kaldırdım yemede bişey kaybetmez asıl yerse sıkıntı gerçekten

Aynen 2 yaşında artık bağışıklık filan daha toparlamış oluyor ele geliyor filan da yenidoğan çok sıkıntılı gerçekten.
Ah bizim bu yeğenler benimkinin de anası kızıyor bırakıp gidiyor kendine çatal getiriyor iki gün sonra yine aynı şeyi yapıyor ama çok küçükken ses çıkarmıyoduk ondan galiba dönüp dolaşıp aynı şeyi yapıyor yine

Ahahah doktorun da alemmiş ya napacaktın başka beklediğinden temiz gördüyse belki inanmamıştır ağda yapmadığına

Şu mesajını varya alnıma yapistirasim geldi o kadar haklısın ki.. işte bunları yapmasa bende böyle davranmazdim dusunmezdim de işte oğlum inşallah sürpriz yapar bir anda gelir öyle kalırlar
Yaptığı şeyleri maalesef unutamıyoruz asla kin besleme gibi düşünce yok içimizde ama bu hareketleri Kv değil anne bile yapsa yine de unutulmuyor maalesef spesifik Kv olduğu için değil anne bile olsa unutmuyoruz dediklerini , ayrımcılık yapmıyoruz ama onlar bizi öz kızı gibi görmüyorlar biz de torunu görüp değişseler bile gerçek fikirlerini maalesef biliyoruz. Kimse de değişmez bence bir anda; tamamen etrafa ben torun seviyorum imajı vermek için yapıyorlar yoksa eminim umurlarında değil

kesinlikle canimm birde başıma gelecekleri az buçuk bilince işte.. sen nasıl oldun peki bugün biraz daha iyi misin

Valla bizimki de oyle. Önceden evde yere fındık fıstık düşürünce annem çöpe atarmis, yengem ben ne kadar dikkat etsem de o alıyor yiyor biseyleri demiş artık annem de atmıyor çöpe düşen şeyi artık, yeğenim ondan önce tekrar toplayıp yiyor zaten, bağışıklık kazanmış olurlar artık

Tamam nazar var evet ama bebekler zaten mis gibi çok güzeller biz güzel bir kız görünce bile bebek gibi diyoruz bebek sonuçta . Allah bilir kimden ne kaptı yavrucak; cahillik işte benim bir amcam bir dayım şu an topal ; ateşleri çıkmış bebekken maalesef o zamanlar doktor hastane yok; yüksek ateş ayaklara vurmuş ve ikisi de şu an aynı yaştalar topal yürüyorlar bebeklikten kalma. Onları da kesin bence biri öptü hastalık bulaştırdı yazık günah tüm ömürlerini etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…