- 25 Mayıs 2023
- 4.586
- 8.657
- 88
Allah yardımcın olsun doğuma şurda kaç hafta kala yaşadığın travma asla kabul edilebilir değil sen yine iyi katlanıyorsun kız valla ben olsaydım kocam beni eve götürene kadar anasından emdiğini burnundan getirirdim yeminle bebeğim mi önemli onun anasının hizmeti mi deli midir bunlar kurban ederim ben herkesi bebeğime ortalığı 56 ya vermiştim ben çoktan. Yusuf peygamberin sabrı varmış sende gerçektenYaslı degıl hayet dınc alt tarafı rahmını aldırdı ama nazını bı gor corabını bıle ogulları gıydırıyor eve gecmek ne mumkun bu kocayla
Yengem de demişti sen biberon kaynatırsin o gider yerde gördüğünü ağzına sokar diyeİyiyim canım şükür bugün daha iyiyim. Ventolin hava antibiyotik verdi kan sulandırıcının dozunu yükseltti. Hava rahatlatıyor en azından baş ağrısıyla uyanmadım
bak aslında bu konuda salmak lazım ben onda da fazla sert tutuyorum geçen e bebekte çocuğun biri kendini yere atmış yerlerde sürünüyor filan şöyle bi baktım benimki düşse aman kalk aman ellerini silelim kirlendi aman şöyle aman böyle ay sal azcık çocuğu dedim içimden bağışıklık kazansın birazbazı konularda iş pimpirikliğe dönüyor farkındayım ama bazı konularda doğru bildiğimden şaşmam modundayım. Şimdi düşerse düşsün kalk çocuğum kalkmıyon mu iyi yat ozaman biraz daha modundayım yada onu yeme bunu bırak filan onları da aştım
aynen evet nazar var tabiki ama bu ani ölümlerin bilimsel bi açıklaması da var bencede. Bak birileri sevip iki hoplatıp öpecek diye ömür boyu çocuğun engelli olmasına değer mi? Gelde bunu bizim zamanımızda şöyleydi diye konuya girenlere anlat asla anlamak istemiyorlar
Benim kp eşimi aramış bayramda gelmeyeceğimizi duyunca sinirlenmiş kızmış eşime. Kimse kusura bakmasın yani feriştahı da gelse umrumda değil bebeğim daha önemli eşime dedim kendin gidiyorsan git gram üzülmem alınmam , sırf birilerinin eli öpülecek birileri sevinecek diye ben kendimi bebeğimi riske atamam. Kötü bilsinler hatta daha iyi kötü bilmeleri. İyi bildikçe ağzına ediyorlar anam sen ne kadar iyi olursan ol emin ol boş . Gözlerine girmiyor tamam bu kız iyi demiyorlar emin olKesınlıkle canım kesınlıkle zaten sadece ramazan dıye yemek yapıyorum bulasık topluyorum o bıle ezıyet gıbı gelıyor ınsanların kurnazlıkları ayrı temızlıge zaten elımı bıle vurmuyorum kendı evımı temızlememısım ama gene de cook zoruma gıdıyor ınsanların bu kadar düşüncesiz olmasına
İşe yaramışmıydı sizdeBanada daha önce gruptan biri demişti ben denedim. Kahvaltı yaparken bir bardak sıcak suyun içine bir tutam atıp üstünü kapattım az beklettim içtim 1 hafta boyunca. 1 hafta geçilmemeliymiş. Ama şeker problemi olanlar yapmasınlar yazıyodu şekeri yükseltiyomuş sanırım bence gene doktorunuza sorup deneyin.
Bazen bende kendıme cok ama cok kızıyorum bu kadar tavız neyın nesı dıye sabır mı yetiştirilme tarzı mı annem bızı hep huzursuzluk cıkmasın tarzında yetıstırdı hep kavgadan huzursuzluktan kacmak zorundaymısız gıbı bı hal ve hareketlerımız var 3 kardes de oyleyız anneme de dedım oda bır gun daha ıdare et bayramda gel yanıma ben acıklarım dedı ramazan olmasa ah ah ya bıde gercekten merak edıyorum bu amelıyatı olanlar hep mı boyle agır gecırıyor yatak dosek yatıyorAllah yardımcın olsun doğuma şurda kaç hafta kala yaşadığın travma asla kabul edilebilir değil sen yine iyi katlanıyorsun kız valla ben olsaydım kocam beni eve götürene kadar anasından emdiğini burnundan getirirdim yeminle bebeğim mi önemli onun anasının hizmeti mi deli midir bunlar kurban ederim ben herkesi bebeğime ortalığı 56 ya vermiştim ben çoktan. Yusuf peygamberin sabrı varmış sende gerçekten
Evet en azından kırkı çıksın zor tehlikeli zamanı atlatalım bir dünyaya adapte olsun bebişlerYengem de demişti sen biberon kaynatırsin o gider yerde gördüğünü ağzına sokar diyeben de çok pimpirikli değilim ya sadece ilk zamanlar öpme olaylarına dikkat ederim ama çocuğun dışarıdan da mikrop alması lazjm bı tanidigimizin akrabası böyle her şeyden korumus çocuğu. Bağışıklıklık 0'di en ufak şeye hasta oluyordu o yüzden çok sıkıntı yaşamışlardı ben o modda değilim sadece ilk doğum kısmındaki öpme olayı benim için sıkıntı
Cook ıyı yapmıssın canım cccok tabıkıde canım daha da kotu oluyorsun surat asıyorum dıye kaynanam aglamaklı hep kp hıc demıyorum zaten bı trıplerde ne ıyısı bı kocam cok mutlu ama yok yanı ıstemıyorum ıstemeye ıstemeye bu halden cok memnunum gıbı davranamamBenim kp eşimi aramış bayramda gelmeyeceğimizi duyunca sinirlenmiş kızmış eşime. Kimse kusura bakmasın yani feriştahı da gelse umrumda değil bebeğim daha önemli eşime dedim kendin gidiyorsan git gram üzülmem alınmam , sırf birilerinin eli öpülecek birileri sevinecek diye ben kendimi bebeğimi riske atamam. Kötü bilsinler hatta daha iyi kötü bilmeleri. İyi bildikçe ağzına ediyorlar anam sen ne kadar iyi olursan ol emin ol boş . Gözlerine girmiyor tamam bu kız iyi demiyorlar emin ol
Herşey yolunda diye kıçına fiş takıp çalışacaksın mı sanmış eşin? Hamileliğin son aylarındasın kolay mı sanıyolar acaba .. kendi evini bile zor temizliyor insan bide karnı burnunda başkasına mı temizlik yapmanı bekliyolar. Yeri geliyor evinde zor yemek yapıyorsun yatmak istiyorsun … delirmeğeemm geliyorP Pembepilates @Chen31 @kelebekimsi @gulumsebebek @Nooneathome9 kızlar sevınsem mı uzulsem mı bılemedım doktor tamamen özgürsün bu saatten sonra hiç birşey olmaz herşey yolunda dedi dikiş saglam hunılesme yok bebegın kılosunda boyunda bı sorun yok suyu da gayet ıyı nstlerım gayet temız cıkıyormus bebek strese gırmıyormus ve bebek gayet yukarıdaymış tabi bunu duyan eşim anası ıcın sevındı kesın anasına bedava hızmetcı ama yapmam gene de cok cok dıkkat ederım bunuda soyledım yuzdum yuzdum kuyruguna geldım dedim
Canım hemen tedavısıne bak sakın ama sakın enfeksıyon varken normal doğurma benım kuzenımın cocugu 15 gun yogun bakımda kaldı teste gırmeden dogum olmasın yani bazen doktorlar bu durumu onemsemıyorKızlar bu arada benim rahim uzunluğu 24 çıktı gayet iyi dedi alttan muayene etti malesef mantar ve enfeksiyon ilerlemiş geçenki kanamam ondanmış yani 3 fitil 1 krem yazdı
Canımmm ben kendı evımı 8 aydır temızleyemıyorum kı zaten elımı temızlıge vurmuyorum asla bıde temızlık hastası ıyıce ogullarına temızletıyor sacma salak muhabbetler valla patladım esıme iyi olduHerşey yolunda diye kıçına fiş takıp çalışacaksın mı sanmış eşin? Hamileliğin son aylarındasın kolay mı sanıyolar acaba .. kendi evini bile zor temizliyor insan bide karnı burnunda başkasına kı temizlik yapmanı bekliyolar … delirmeğeemm geliyor
Kızım deli misin sen sanane ameliyatın ağırlığından ameliyatın zorluğundan sen onun kızı değilsin o kadının sana gelene kadar dinen bakmakta yükümlü olan bir ton kişi var; sen en son kişisin yer yüzünde kimse kalmasa yine sen bakmak zorunda değilsin hiç vicdan yapma kuzum, annen de iyi kızmıyor benim annem olsa çoktan evi basıp beni almıştı vallahi ana kız iyi sabrediyorsunuz bacım bunlar deli midir? Bir kadın tutsunlar eğer kimse yoksa. Senin bile bakıma ihtiyacın var dinlenmen lazım doğuma enerji toplaman lazım , kardeşleri çocukları para toplasın bakıcı tutsunlar bak gör o zaman yatak yorgan yatıyor mu kayınvalide? Tüm nazı sana değilse ben de bir şey bilmiyorum . Biraz vicdan ya 9 aylık hamile birinin elinden su bile içilmez ayıp ya artık ölüm döşeğinde bile olsa sen mecbur değilsin hiç vicdan yapmaBazen bende kendıme cok ama cok kızıyorum bu kadar tavız neyın nesı dıye sabır mı yetiştirilme tarzı mı annem bızı hep huzursuzluk cıkmasın tarzında yetıstırdı hep kavgadan huzursuzluktan kacmak zorundaymısız gıbı bı hal ve hareketlerımız var 3 kardes de oyleyız anneme de dedım oda bır gun daha ıdare et bayramda gel yanıma ben acıklarım dedı ramazan olmasa ah ah ya bıde gercekten merak edıyorum bu amelıyatı olanlar hep mı boyle agır gecırıyor yatak dosek yatıyor
Bir zahmet yani deliler kız bunlar da bir de hizmet ediyorsun iyi kafalarına fırlatmıyorsun kayınpeder triplerde birde öz babam bile olsa zor tutarım kendimi yani sen yine suratını as hatta hiç yapma geç odaya uzan insanlar nasıl merhamet yoksunu yaCook ıyı yapmıssın canım cccok tabıkıde canım daha da kotu oluyorsun surat asıyorum dıye kaynanam aglamaklı hep kp hıc demıyorum zaten bı trıplerde ne ıyısı bı kocam cok mutlu ama yok yanı ıstemıyorum ıstemeye ıstemeye bu halden cok memnunum gıbı davranamam
Benim anneminde rahimi aldındı ama idrar torbası rahime yapışmış o yüzden zorlu bir ameliyat geçirmişti hastanede 5 gün yatmıştı. Ama hastaneden çıktıktan sonra evde yavaş yavaş kalkıp yürümeye hareket etmeye başlamıştı.Bazen bende kendıme cok ama cok kızıyorum bu kadar tavız neyın nesı dıye sabır mı yetiştirilme tarzı mı annem bızı hep huzursuzluk cıkmasın tarzında yetıstırdı hep kavgadan huzursuzluktan kacmak zorundaymısız gıbı bı hal ve hareketlerımız var 3 kardes de oyleyız anneme de dedım oda bır gun daha ıdare et bayramda gel yanıma ben acıklarım dedı ramazan olmasa ah ah ya bıde gercekten merak edıyorum bu amelıyatı olanlar hep mı boyle agır gecırıyor yatak dosek yatıyor
Yani gerçekten ne saçma ya anahtar istemek bu insanoglunu hiçbir zaman anlayamicamHiç sorma eşim de sinirlendi bayağı ne demek anahtar istemek deli midir nedir düşünemiyor insan veya o doğum anında orda olmayı çok istiyor tamam haklılar gelmek istemekte ama bokunu çıkarıyorlar
Herşeyin yolunda bile olsa insansın canım iki canlısın yorulman kadar doğal bisey yok , ne zamana kadar kalacaksın ki hem. Kv ne zamana kadar yatakta kalmayı planlıyor acabaP Pembepilates @Chen31 @kelebekimsi @gulumsebebek @Nooneathome9 kızlar sevınsem mı uzulsem mı bılemedım doktor tamamen özgürsün bu saatten sonra hiç birşey olmaz herşey yolunda dedi dikiş saglam hunılesme yok bebegın kılosunda boyunda bı sorun yok suyu da gayet ıyı nstlerım gayet temız cıkıyormus bebek strese gırmıyormus ve bebek gayet yukarıdaymış tabi bunu duyan eşim anası ıcın sevındı kesın anasına bedava hızmetcı ama yapmam gene de cok cok dıkkat ederım bunuda soyledım yuzdum yuzdum kuyruguna geldım dedim
Ben de anlamıyorum birinin evinin anahtarını bırak istemeyi o evdeyken ondan habersiz tuvalete bile giremem ben; ne olur ne olmaz evinde birşey kaybolur Allah korusun benden bilir insanoğlu sonuçta. Ben de aynı şekilde evimde değerli kıymetli bir şey kaybolsa ben de ben yokken eve girenden şüphelenirim kimse kusura bakmasınYani gerçekten ne saçma ya anahtar istemek bu insanoglunu hiçbir zaman anlayamicamaynen canım sen taviz verme
Ahaha valla hemşire arkadaşın anlattığı şeyden sonra doktor daha absürt ne görmüş olabilir bilmiyorumHayır hep vajinal muayene olsam kıllı kıllı gitsem tamam da ağda yapmadım dedim tıraş bıçağıyla yaptım falan ayrıntı mi vereyim yanialdığım tüyün hesabını da veriyorum artık benden önce ne gördüyse
Aman amann iyiki istemedin yarın birgün lafı olur falan hiç gerek yok. Sen nasıl oldun. Sancı ağrı olayı? Dinlendikçe geçiyor mu ne durumdasın canım?Allah var 3-4 defa aradı temizliğe geleyim yardım edeyim diye ben istemedimşimdi hakkını yemeyeyim
Canım benim ikiz olduğu için sezeryan olacak zaten ilaçlarımı kullanmaya başlıcam bu geceden itibarenCanım hemen tedavısıne bak sakın ama sakın enfeksıyon varken normal doğurma benım kuzenımın cocugu 15 gun yogun bakımda kaldı teste gırmeden dogum olmasın yani bazen doktorlar bu durumu onemsemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?