- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Bende bunu cok merak edıyorum şuan bayramın bırıncı gunu eve donucez dedı eşim ramazan var dıye ıdare et dedı tamam dedımHerşeyin yolunda bile olsa insansın canım iki canlısın yorulman kadar doğal bisey yok , ne zamana kadar kalacaksın ki hem. Kv ne zamana kadar yatakta kalmayı planlıyor acaba
Evet kesinlikle laf eder insanoğlu sonuçta çiğ süt emmiş. Ben de aynı canım bir sırtıma giriyor bir kasıklarıma anlamadım doğum sancısı mı yoksa yalancı kasılmalar mıAman amann iyiki istemedin yarın birgün lafı olur falan hiç gerek yok. Sen nasıl oldun. Sancı ağrı olayı? Dinlendikçe geçiyor mu ne durumdasın canım?
Ayy bizde bugün bu konuşmayı yaptık eşim bu hafta gece vardiyasında çalışacak bende anneme geldim bugün bayramda da kimseyi gezmiyexeğimi annesine bile gidemicemi söyledim zaten bi aracımız yok motorda binemiyorum sen çok gezmek istiyorsan git dedim zaten benim burda annemden başka kimsem yok o da tamam dedi annesine birinci günü kahvaltıya gidip sonra benim anneme gelecekmiş çok da tın valla canımdan ve bebeklerimden önemli değil kimse zaten kimseyi görmek istemiyorum herkes boş boş akıl veriyorBenim kp eşimi aramış bayramda gelmeyeceğimizi duyunca sinirlenmiş kızmış eşime. Kimse kusura bakmasın yani feriştahı da gelse umrumda değil bebeğim daha önemli eşime dedim kendin gidiyorsan git gram üzülmem alınmam , sırf birilerinin eli öpülecek birileri sevinecek diye ben kendimi bebeğimi riske atamam. Kötü bilsinler hatta daha iyi kötü bilmeleri. İyi bildikçe ağzına ediyorlar anam sen ne kadar iyi olursan ol emin ol boş . Gözlerine girmiyor tamam bu kız iyi demiyorlar emin ol
Aynen hah bak benim mantıkta o. Evde ne ihtiyacı var ki niye yesin. Ekmek veriyorum ekmek kemiriyor eee kuru ekmek yiyor bu çocuk diyolar yesin napayım abur cubur yiceğine kuru ekmek yesin. Bilmem kimin torunu çubuk kraker yiyormuş benimki yemiyormuş bana onları anlatıyorlar napayım yiyen yesin yani yada bilmem kimin çocuğu henüz 2 yaşında bahsettikleri çocuk günde bilmem kaç biberon çay içiyormuş vermediklerinde eziyet edip ağlıyomuş ben hiç içirmiyomuşum. Çay mı? O çocuk bilmem kaç biberon çayı şekersiz mi içiyor basıyorlar şekeri içine çocuk çay tiryakisi olmuş inanılır gibi değil. Çay kansızlık yapar o yaştaki çocuğun çaya ne ihtiyacı var. Eşim bile başladı çay niye vermiyorsun filan bir iki kez yanlarında. Vermicem tadını bilmediği şeyi canı istemez ne çayıymış o veren kendi çocuğuna versin benim çocuğum içmicek dedim bidaha tekrarlamadılar.Ayy şaka gibiler gerçekten ya kaynanan senin kemirdiğin eti versen yiyecek mi acaba kendi yemeyeceği şeyi çocuğa veriyor
Ben de başka çocukların yanında kısıtlamıyorum canım gören gözün hakkı var neticede ama evde başka çocuk yokken durduk yere niye yesin onları. Zaten oğlum da alıştığı için bazen sokakta topitop paketli kek falan dağıtıyorlar ya ben almayayım zararlı diyo ben de canın çektiyse al diyorum bazen alıyo bazen almıyo. Sınıfta da öğretmeni soruyu bilenlere jelibon veriyormuş -ki eve sokmam ben- oğlum annem zararlı diye yememi istemez demiş almıyormuşokul ortamına girince ister istemez engelleyemiyorsun ama ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi tabi. Bakalım ikincilerde nasıl olacak bu kurallarımız
Ay çok güldüm ya
aaa risk o bu derken doktorun bundan sonra özgürsün demesi şokuP Pembepilates I ImaginaryLife K kelebekimsigulumsebebek Nooneathome9 kızlar sevınsem mı uzulsem mı bılemedım doktor tamamen özgürsün bu saatten sonra hiç birşey olmaz herşey yolunda dedi dikiş saglam hunılesme yok bebegın kılosunda boyunda bı sorun yok suyu da gayet ıyı nstlerım gayet temız cıkıyormus bebek strese gırmıyormus ve bebek gayet yukarıdaymış tabi bunu duyan eşim anası ıcın sevındı kesın anasına bedava hızmetcı ama yapmam gene de cok cok dıkkat ederım bunuda soyledım yuzdum yuzdum kuyruguna geldım dedim
Deliler canım zır deliler hakkımı helal etmıyorum aslaYa bunlar deliler mi çok şükür herşey yolunda giderken yaşlı kadına hiç zorunluluğun yokken niye sen hizmet edesin bacım ya sana düşmüyor dinen de zorunda değilsin öyle bir zorunluluğun yok hiç vicdan micdan yapma bebeğini düşün direk evine geç bırak kötü olan sen ol sana kötü desinler; kim ilgileniyorsa ilgilensin git dinlen evinde doğumuna şurda ne kaldı sanki
Bende yaradı. Hamileliğimin başından beri 3-4 kere antibiyotik kullandım bir türlü bakteri düşmüyodu daha çok artıyodu hatta. İdrar kültürümde temiz çıkınca dut çayını denedim bol su içtim gene her gün bir damla nioli yağı damlattım iç çamaşırıma tahlil verdiğimde hiç enfeksiyon kalmamıştı. Ama gene doktorunuza danışın tabi herkesin durumu farklı olabilirİşe yaramışmıydı sizde
Sorma sorma canım doktorumun da deliliği ayrı esıme de dedım o herseyı saglama aldı erken doğsa da ona göre birsey yok olan bızr olcak dedım benı saglam sanma dedım cızgımı de cektım bayram arefesı dovusmus gıbı gıdılmezmıs o yuzden bayram ısı bahane edıp gıdıcekmıs dıyemıyorda anasına rahat edemıyor dıyeAynen hah bak benim mantıkta o. Evde ne ihtiyacı var ki niye yesin. Ekmek veriyorum ekmek kemiriyor eee kuru ekmek yiyor bu çocuk diyolar yesin napayım abur cubur yiceğine kuru ekmek yesin. Bilmem kimin torunu çubuk kraker yiyormuş benimki yemiyormuş bana onları anlatıyorlar napayım yiyen yesin yani yada bilmem kimin çocuğu henüz 2 yaşında bahsettikleri çocuk günde bilmem kaç biberon çay içiyormuş vermediklerinde eziyet edip ağlıyomuş ben hiç içirmiyomuşum. Çay mı? O çocuk bilmem kaç biberon çayı şekersiz mi içiyor basıyorlar şekeri içine çocuk çay tiryakisi olmuş inanılır gibi değil. Çay kansızlık yapar o yaştaki çocuğun çaya ne ihtiyacı var. Eşim bile başladı çay niye vermiyorsun filan bir iki kez yanlarında. Vermicem tadını bilmediği şeyi canı istemez ne çayıymış o veren kendi çocuğuna versin benim çocuğum içmicek dedim bidaha tekrarlamadılar.
aaa risk o bu derken doktorun bundan sonra özgürsün demesi şokuvallahi sevindim ne yalan söyleyim çok şükür ama eşin iyice ısrarlıcak anamda kalalım diye
Doğuma kalmış şurda 1 hafta neyin tribini sinirini yapıyor ay sinir bozucu. Doktor gelini olsaydı giderdi bak sen gitmiyorsun tühBenim kp eşimi aramış bayramda gelmeyeceğimizi duyunca sinirlenmiş kızmış eşime. Kimse kusura bakmasın yani feriştahı da gelse umrumda değil bebeğim daha önemli eşime dedim kendin gidiyorsan git gram üzülmem alınmam , sırf birilerinin eli öpülecek birileri sevinecek diye ben kendimi bebeğimi riske atamam. Kötü bilsinler hatta daha iyi kötü bilmeleri. İyi bildikçe ağzına ediyorlar anam sen ne kadar iyi olursan ol emin ol boş . Gözlerine girmiyor tamam bu kız iyi demiyorlar emin ol
Doğru söylemiş sen herşeyini dezenfekte edersin o kalkar yerden bulduğunu ağzına sokar camları yalar filanYengem de demişti sen biberon kaynatırsin o gider yerde gördüğünü ağzına sokar diyeben de çok pimpirikli değilim ya sadece ilk zamanlar öpme olaylarına dikkat ederim ama çocuğun dışarıdan da mikrop alması lazjm bı tanidigimizin akrabası böyle her şeyden korumus çocuğu. Bağışıklıklık 0'di en ufak şeye hasta oluyordu o yüzden çok sıkıntı yaşamışlardı ben o modda değilim sadece ilk doğum kısmındaki öpme olayı benim için sıkıntı
şu eşinin iş manası da olmasa ne yapacak acaba her hafta sonu çalışıyorum diyip mana yapıyor şimdi yine çalışcam diyip eve geçecek açık açık diyemiyor karım rahat edemiyor uzanmak istiyor eve geçcez biz diyeSorma sorma canım doktorumun da deliliği ayrı esıme de dedım o herseyı saglama aldı erken doğsa da ona göre birsey yok olan bızr olcak dedım benı saglam sanma dedım cızgımı de cektım bayram arefesı dovusmus gıbı gıdılmezmıs o yuzden bayram ısı bahane edıp gıdıcekmıs dıyemıyorda anasına rahat edemıyor dıye
P Pembepilates bir kaç hafta kaldı diyeceğime 1 hafta kaldı demişim Allah mı söyletti nedirDoğuma kalmış şurda 1 hafta neyin tribini sinirini yapıyor ay sinir bozucu. Doktor gelini olsaydı giderdi bak sen gitmiyorsun tüh
Kesinlikle canım önemli olan sen ve bebek gerisi önemli değil en azından şu süreçteAyy bizde bugün bu konuşmayı yaptık eşim bu hafta gece vardiyasında çalışacak bende anneme geldim bugün bayramda da kimseyi gezmiyexeğimi annesine bile gidemicemi söyledim zaten bi aracımız yok motorda binemiyorum sen çok gezmek istiyorsan git dedim zaten benim burda annemden başka kimsem yok o da tamam dedi annesine birinci günü kahvaltıya gidip sonra benim anneme gelecekmiş çok da tın valla canımdan ve bebeklerimden önemli değil kimse zaten kimseyi görmek istemiyorum herkes boş boş akıl veriyor
Hem gitmiyorum hem de doktor değilim ya bak sen şu rezilliğimeDoğuma kalmış şurda 1 hafta neyin tribini sinirini yapıyor ay sinir bozucu. Doktor gelini olsaydı giderdi bak sen gitmiyorsun tüh
ay hadi inşallah ya ben doğurmak istiyorumDoğru söylemiş sen herşeyini dezenfekte edersin o kalkar yerden bulduğunu ağzına sokar camları yalar filanbende başta sıkı tutuyordum sonra saldım gitti
şu eşinin iş manası da olmasa ne yapacak acaba her hafta sonu çalışıyorum diyip mana yapıyor şimdi yine çalışcam diyip eve geçecek açık açık diyemiyor karım rahat edemiyor uzanmak istiyor eve geçcez biz diyeay iyi yapmışsın çizgini çekip boşver geç evine uzat ayaklarını rahat rahat dinlen en azından kafan dinç olur
P Pembepilates bir kaç hafta kaldı diyeceğime 1 hafta kaldı demişim Allah mı söyletti nedir
Amaan çok da abartmayalım ya mikrop da lazımDoğru söylemiş sen herşeyini dezenfekte edersin o kalkar yerden bulduğunu ağzına sokar camları yalar filanbende başta sıkı tutuyordum sonra saldım gitti
şu eşinin iş manası da olmasa ne yapacak acaba her hafta sonu çalışıyorum diyip mana yapıyor şimdi yine çalışcam diyip eve geçecek açık açık diyemiyor karım rahat edemiyor uzanmak istiyor eve geçcez biz diyeay iyi yapmışsın çizgini çekip boşver geç evine uzat ayaklarını rahat rahat dinlen en azından kafan dinç olur
P Pembepilates bir kaç hafta kaldı diyeceğime 1 hafta kaldı demişim Allah mı söyletti nedir
Çok şükür bebek iyi sevindim canımP Pembepilates I ImaginaryLife K kelebekimsigulumsebebek Nooneathome9 kızlar sevınsem mı uzulsem mı bılemedım doktor tamamen özgürsün bu saatten sonra hiç birşey olmaz herşey yolunda dedi dikiş saglam hunılesme yok bebegın kılosunda boyunda bı sorun yok suyu da gayet ıyı nstlerım gayet temız cıkıyormus bebek strese gırmıyormus ve bebek gayet yukarıdaymış tabi bunu duyan eşim anası ıcın sevındı kesın anasına bedava hızmetcı ama yapmam gene de cok cok dıkkat ederım bunuda soyledım yuzdum yuzdum kuyruguna geldım dedim
Kendini yorma boşver bir şey diyen olursa ah sancım var ah kramp girdi çocuk baskı yapıyor bilmem ne de geç yat sen bu işler için de bir kadın tutmayı öner niye kendini yorasınDeliler canım zır deliler hakkımı helal etmıyorum asla
Merhaba cross terliğinizi nerden aldinizKızlar hastane çantamızı hazırlıyoruz buraya göğüs ucı kremi gümüş kapak ve lohusa pedi de ekliyeceğim onun haricinde eksik gördüğünüz birşey varmı
Anladım canım saglıkla gelsin inşallah36+1 şuan 37+1 olacak inşallah benim suyum az o yüzden bekletmek istemedi daha fazla doktor.
Her haftasonu koye giden sen miydin canımP Pembepilates I ImaginaryLife K kelebekimsigulumsebebek Nooneathome9 kızlar sevınsem mı uzulsem mı bılemedım doktor tamamen özgürsün bu saatten sonra hiç birşey olmaz herşey yolunda dedi dikiş saglam hunılesme yok bebegın kılosunda boyunda bı sorun yok suyu da gayet ıyı nstlerım gayet temız cıkıyormus bebek strese gırmıyormus ve bebek gayet yukarıdaymış tabi bunu duyan eşim anası ıcın sevındı kesın anasına bedava hızmetcı ama yapmam gene de cok cok dıkkat ederım bunuda soyledım yuzdum yuzdum kuyruguna geldım dedim
Kız beni dinle olma genelCanım sen mi genel istedin ? Bende belki genel olurum diye düşünüyordum doktorun ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?