2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlarr tamam şimdi sakin olun.. Bir gecede iki kişi yeterli tamam mı. Başka bi kişi daha suyum geldi falan yazarsa düşüp bayılcam. Suyu muyu unutun bacım. Bak günde max 2 kişi . Kota doldu başka doğurma yok bugün orda bi anlaşalım Herkes sakince arkadaşları tebrik edip kendi kabuğuna çekilebilir . Hadi bakalım hepimize başarılar

Sen nasılsın canım ? Var mı ağrın sancın ? Senin normal miydi ? Haftalarımız aynıydı diye hatırlıyorum
Çantan tamam mı ?

İlk cümleni okuyunca sen de doğuruyorsun sandım kız

tüm gün millete yargı dağıtıp akşamına suyu gelip doğuma giden golden-snitch asaleti ver Allahım
Hahahha ay bu çok iyiydi
İlk kim doğuracak oyumu sana kullanmıştım @melegim can püüü bana beklenmedik yerden gol yedim
hepimiz beklenmedik yerden gol yedik
Kızlar bende doğuma gidiyorum suyum geldi
Aaaa bi gece de iki doğum mu ay ben tüm gece niye öküz gibi uyumuşum bikere girip bakmamışım arka arkaya okudukça şok oldum şuan

Kızlar benim bebişim geldi
Biz iyiyiz
Yaaaa ağlıcammmm ay nasıl garip hissettim şu resmi görünce maşallah canım Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürle büyütmeyi nasip etsin ayyy bi garip oldum ya ilk bebemiz geldi
golden-snitch sahi adını ne koydunuz? Biraz toparlayınca hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz gulumsebebek ilk sayfaya bebiş bilgileri güncellemeleri de yaparsın artık çok heyecanlı
Ayyy evet artık doğum güncellemelerini yapmak lazım

Risk sevmeyen doktora güvenirdim sanırım bende ben oksaparı hep gece yatarken vuruyorum 12 saat olayını bilmiyodum
Zaten o içimizde kalanları söyleyebilsek dert tasa kalmaz özellikle aramayıp sormayıp doğuma 1 hafta kala arayıp sezeryan mı normal mi diye soranlara
sanane diyip ağzına terliği sokasım geliyor öylelerinin
Ooo bende ben çok yavaştan alıyorumm sanıyordum gücün var mı alışveriş yapmaya gerçi benim ilk ikisinde hiç ağrım olmamıştı ama bu sonuncular zor geçiyor
var şükür dibine kadar dalıp güzel bi alışveriş yapabilirim hala sonrada pert olup horlaya horlaya uyuyorum yorgunluktan sende çok eksik var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…