2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
2850, 49 cm doğdu canım en son 2800 olctuler
E kısa diyodun hiçte kısa doğmamış çocuk daha napsın tam 37 haftalıksın bugün galiba dimi 40 ı beklese demekki 51-52 olacakmış e kiloda öyle maşallah bide bizim aynı gidiyordu malum boy kilo filan demek benimki de bu civarlarda doğabilir 37+2 de

Sen nasılsın canım ? Var mı ağrın sancın ? Senin normal miydi ? Haftalarımız aynıydı diye hatırlıyorum
Çantan tamam mı ?
Evet canım hatta yanlış hatırlamıyorsam bi çok şeyimiz aynıydı seninle Benim alttan çok ağrılarım oluyorda canım plasenta preiva dan dolayı oluyo benim ağrılar zorunlu sezaryana olucak benim. Salı günü randevumuz var. Duruma göre gün verebilirler. Eğer bi aksilik yoksa 37/38 haftalara kadar bekleriz demişti doktor. Çantam maalesef hazır değil ama arkadaşlarımızdaki doğurma atağını görünce korktum bugün hazırlıycam nolur nolmaz. Eksikleri de eklerim zamanla sen nasılsın, senin çantan hazır mı?

Ayy teşekkür ederim canım haber verdiğin için sadece kaynattın mı yoksa öncesinde veya sonrasında biberon temizleyiciyle falan da temizledin mi?
oh ne güzel her şeyi halletmişsin. Ben daha kendime pijama siparişi vermedim desem
Eşim ptesi yine yurtdışına gidiyor o yokken hazırlarım haftaiçi her şeyi bence sakin sakin, inşallah

Bir gece foruma girmedin iki kişi doğurdu
Sadece kaynattım canım ekstra temizlemedim. Bence elini çabuk tut bize de her an sıra gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…