2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen 3-4 güne bir eğitimi yenile canım emin ol onlar bizden daha panik oluyolar ve panik anında napacağını unutuyolar şaka maka anlık doğum başlama anında napmanız gerektiğini yaz gerekiyorsa panik bile olsa en kötü o listeye vs bakarda bişey unutmaz

Amanın başla kuzum kıyafetleri hazır olsun. Hiç bekletme. Anca yaparsın zaten. Kendi pijama takımın varsa onları da yıka. Ütü hemen olmasa bile en azından kıyafetler yıkanmış olsunlar. Azar azar yap herşeyi kafan rahat olsun

Uzun süredir sitede aktif değildim moralim biraz bozuk olduğu için,ama ara ara girip okuyodum gelişmeleri,dün bi girdim ki doğurmalar başlamış..çok sevindim bu fotoyu görünce..darısı hepimizin başına ...Rabbim sağlıklı, mutlu çok güzel bir hayat nasip etsin bebişine...herşey yolundadır inşallah..artık ilk anne sen olduğun için herşeyden haberdar et bizi...
Kızlar benim bebişim geldi
Biz iyiyiz

Kızlar küvezdeler 32+3 oğlum kritik kızım iyi
Rabbim ikisine de şifa versin ,bende 32+3 teyim erken doğum riskim var,kendim doğurmuş gibi oldum şimdi... ciğer geliştirici iğne yaptılar mı canım sana ...hiç korkma küvezde bebek toparlar korkma ..sağ salim kucağına alacaksın inşallah...

Aynen ben de 2 gibi uyudum niye bakmamışım diye kendime kızdım

Hay Allah ım ya bence söyle bu halimle o kadar temizlik yaptım hazırlık yaptım felan diye lafı sok
Soktum kız neler dedim doğuma kadar rahatım kimse gelmez artık
Herşeyiii herşeyiiii anlat golden-snitch

golden-snitch le arka arkaya ayni belirtileri gösteriyordukiki gündür geceleri taş gibiyim nst de taş gibiydim ama sanci cikmadi kizlar . Doğurmam di mi ben sanci filan cikmadan

golden-snitch le arka arkaya ayni belirtileri gösteriyordukiki gündür geceleri taş gibiyim nst de taş gibiydim ama sanci cikmadi kizlar . Doğurmam di mi ben sanci filan cikmadan
Onda düzenli en az 3 sancı çıktı ama hatta doktoru çatı muayenesini erken yaptı sancılar var diye canım , onun bence belliydi bu hafta doğuracağı

Aynı benimki sabah uyku sersemi söyleidm yüzüme baktı geri döndü yattı
Hiç güleceğim yoktu kız niye böyleler ben de ilk etapta söyledim tepki vermedi. Bi saat sonra ikinci defa söyledim güldü falan bişey demedi. Acaba nasıl bi tepki vereceklerini mi bilmiyorlar aynısını biz yaşasak görürüm ben onları

Benimki baya panik oldu valla. Yardım etmiyordu çanta konusunda felan. Hazırlayalım şöyle yapalım diye beynini yiyordum oralı değildi 2
Gündür sancım da olup
Millet doğuruyor deyince tamam yarın hazırlıyoruz çantayı demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…