Senin sormanı bekliyorlarmış galiba bebişler sen böyle 2-3 güne bir yaz
Sen nerden haberi aldın kızBebis çok iyi çok şükür ama kendisi hakkında bilgim yok ama o da çok iyidir inanıyorum gün içinde yazar inşallah
Ayy hadi gözün aydın maşallahKızlar benim bebişim geldi
Biz iyiyiz
Doktorunun instagramına baktı bence sherlockSen nerden haberi aldın kızayy çok şükür sağlıcakla doğdu ya
Ay seninle aynı durumdayım sayfaları normal okuyordum suyum geldi yazmış bir anda toparlandım ayağa felan kalktım bana noluyosaHahahhaay bu çok iyiydi
hepimiz beklenmedik yerden gol yedik
Aaaa bi gece de iki doğum mu ay ben tüm gece niye öküz gibi uyumuşum bikere girip bakmamışım arka arkaya okudukça şok oldum şuan
Neler yaptın dün bir taktik ver doğum zamanı biz de yapalımEn son doguracakken nasıl ilk dogurdum ben ya
İkisini de alırsın inşallah sağlıcakla kucağınaKızlar küvezdeler 32+3 oğlum kritik kızım iyi
Hadi ya , bende şuan yürümekte uyumakta sıkıntıRisk sevmeyen doktora güvenirdim sanırım bendeben oksaparı hep gece yatarken vuruyorum 12 saat olayını bilmiyodum
sanane diyip ağzına terliği sokasım geliyor öylelerinin
var şükür dibine kadar dalıp güzel bi alışveriş yapabilirim halasonrada pert olup horlaya horlaya uyuyorum yorgunluktan sende çok eksik var mı
Olabilir bak aklıma gelmedi o hiç
Bende bende hatta hepimiz aynı durumdayız. Hazırlıklar da bitmediHahahaha aynısıçok gerildim tribe girdim şu an
aynen halbuki kalktım gece çok tuvalete filan ama girmemişim okuyup bitirmeyi bekleyemedim önce doğurdular mı diye baktım sonra geriden gelip okudum birikmiş sayfalarıAy seninle aynı durumdayım sayfaları normal okuyordum suyum geldi yazmış bir anda toparlandım ayağa felan kalktım bana noluyosabir sürü de sayfa birikmiş
varsa gerek yok zaten onları giyer iyi yapmışsın kendine alıpHadi ya , bende şuan yürümekte uyumakta sıkıntı
Benim sadece bebek bezi , hastanede yiyeceğim ıvır zıvır eksik
Diğerlerini bir çantaya doldurdum. Yıkadım ütüledim. Ama düzenlenecek işte . Bebeğe kıyafet almadım , ablalarından vardı çok fazla yeni hiç giyilmemiş
Kendime aldım daha çok
Oğlunda iyi olur inşaAllah canım benimKızlar küvezdeler 32+3 oğlum kritik kızım iyi
Son dakika golü yaptı bize hahah@golden-snitch ihtimallerde yoktu bile hiç konuşmamıştık onu
Bende benimkine diyorum 2 arkadaşımız doğurdu gece uyuyamadık falan filan diye. Güldü falan Adam da sıfır merakBende bende hatta hepimiz aynı durumdayız. Hazırlıklar da bitmedi
aynen halbuki kalktım gece çok tuvalete filan ama girmemişim okuyup bitirmeyi bekleyemedim önce doğurdular mı diye baktım sonra geriden gelip okudum birikmiş sayfaları
varsa gerek yok zaten onları giyer iyi yapmışsın kendine alıpben hepsini toparlamam lazım bütün hastaneye götürülecek olanlar sağda solda duruyor onları çantaya yerleştirmem lazım eksikleri alışveriş yapmam lazım halıları bayramdan sonra yıkamaya vercem daha iş çok ben hiç hazır değilim
Eşime dürtüp grupta iki kişi doğum yapmış dedim yaa hadi ya filan dedi geri horladı sonra uyanınca kim doğurmuş diyo ya ne bilcen kimin olduğunu sonuca bak senaz önce de eksiklerin alışverişini yapalım diyo oda tutuştu
Bana da aynısı söylendi ama maşallah azalma filan olmadı.@Chen31 canım geçen sen mi sormuştun kan sulandırıcı için kesme durumunu?
Doktor bugün coraspirini kes artık kullanma dedi. Oksapar devam edeceksin onu bırakma dedi.
Kızlar bide doktor bana ciğer geliştiriciden sonra iğne uyutur bebeği hareketleri azalır korkma dedi benimkinde öyle bariz azalma filan yok
Ben de söyledim benimki de diyor ki eeee kocaları ne yapmış?Bende benimkine diyorum 2 arkadaşımız doğurdu gece uyuyamadık falan filan diye. Güldü falan Adam da sıfır merakinsan bi derki hazırlık yapalım bizde nolur nolmaz diye
Ahahahahs onlar napmışsa o da aynını yapacak demekkiBen de söyledim benimki de diyor ki eeee kocaları ne yapmış?Dedim onlar da doğurmuş
Kendini düşünüyorNe yapabilecekse onu da anlamadım.
Aynen ya erkekler bazen çok garip oluyor çocuk gibiler sürekli yönlendireceksin.Ahahahahs onlar napmışsa o da aynını yapacak demekkidoğum anında nasıl davranması gerektiğine dair taktik arıyormuş seninki niye böyleler ya bunların reset tuşu falan yok mudur
Bende hazırlıycam
Valla ben terlik falan almakla uğraşamayacak kadar tutuştumBende hazırlıycamşimdiye kadar rahattık tabi . Ayy bi de hala terlik ıvır zıvır eksiklerim var onları alana kadar, kargo gelene kadar en az 1 hafta var tamamlamaya.. kendi kendime diyorumki sendeki cesarete bak neyine güveniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?