2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hahahha ay bu çok iyiydi

hepimiz beklenmedik yerden gol yedik

Aaaa bi gece de iki doğum mu ay ben tüm gece niye öküz gibi uyumuşum bikere girip bakmamışım arka arkaya okudukça şok oldum şuan
Ay seninle aynı durumdayım sayfaları normal okuyordum suyum geldi yazmış bir anda toparlandım ayağa felan kalktım bana noluyosa bir sürü de sayfa birikmiş

Hadi ya , bende şuan yürümekte uyumakta sıkıntı
Benim sadece bebek bezi , hastanede yiyeceğim ıvır zıvır eksik
Diğerlerini bir çantaya doldurdum. Yıkadım ütüledim. Ama düzenlenecek işte . Bebeğe kıyafet almadım , ablalarından vardı çok fazla yeni hiç giyilmemiş
Kendime aldım daha çok

Hahahaha aynısı çok gerildim tribe girdim şu an
Bende bende hatta hepimiz aynı durumdayız. Hazırlıklar da bitmedi
Ay seninle aynı durumdayım sayfaları normal okuyordum suyum geldi yazmış bir anda toparlandım ayağa felan kalktım bana noluyosa bir sürü de sayfa birikmiş
aynen halbuki kalktım gece çok tuvalete filan ama girmemişim okuyup bitirmeyi bekleyemedim önce doğurdular mı diye baktım sonra geriden gelip okudum birikmiş sayfaları
varsa gerek yok zaten onları giyer iyi yapmışsın kendine alıp ben hepsini toparlamam lazım bütün hastaneye götürülecek olanlar sağda solda duruyor onları çantaya yerleştirmem lazım eksikleri alışveriş yapmam lazım halıları bayramdan sonra yıkamaya vercem daha iş çok ben hiç hazır değilim
Eşime dürtüp grupta iki kişi doğum yapmış dedim yaa hadi ya filan dedi geri horladı sonra uyanınca kim doğurmuş diyo ya ne bilcen kimin olduğunu sonuca bak sen az önce de eksiklerin alışverişini yapalım diyo oda tutuştu

Bende benimkine diyorum 2 arkadaşımız doğurdu gece uyuyamadık falan filan diye. Güldü falan Adam da sıfır merak insan bi derki hazırlık yapalım bizde nolur nolmaz diye

Bana da aynısı söylendi ama maşallah azalma filan olmadı.

Bende benimkine diyorum 2 arkadaşımız doğurdu gece uyuyamadık falan filan diye. Güldü falan Adam da sıfır merak insan bi derki hazırlık yapalım bizde nolur nolmaz diye
Ben de söyledim benimki de diyor ki eeee kocaları ne yapmış? Dedim onlar da doğurmuş
Kendini düşünüyorNe yapabilecekse onu da anlamadım.

Ben de söyledim benimki de diyor ki eeee kocaları ne yapmış? Dedim onlar da doğurmuş
Kendini düşünüyorNe yapabilecekse onu da anlamadım.
Ahahahahs onlar napmışsa o da aynını yapacak demekki doğum anında nasıl davranması gerektiğine dair taktik arıyormuş seninki niye böyleler ya bunların reset tuşu falan yok mudur

Ahahahahs onlar napmışsa o da aynını yapacak demekki doğum anında nasıl davranması gerektiğine dair taktik arıyormuş seninki niye böyleler ya bunların reset tuşu falan yok mudur
Aynen ya erkekler bazen çok garip oluyor çocuk gibiler sürekli yönlendireceksin.
Benimkine doğum öncesi eğitim vermem lazım yine süreci kontrol altına almak için.
Yüz kere de anlattım aslında. Ama duyunca panikledi hissettim

Ayy doğru ya bir de O ozgeeeee1 e diyorum nasıl haberin yok diye valla hiç uyuyamadım sabah da erkenden uyandım bugün çantamı hazırlıycam ben
Bende hazırlıycam şimdiye kadar rahattık tabi . Ayy bi de hala terlik ıvır zıvır eksiklerim var onları alana kadar, kargo gelene kadar en az 1 hafta var tamamlamaya.. kendi kendime diyorumki sendeki cesarete bak neyine güveniyorsun

Valla ben terlik falan almakla uğraşamayacak kadar tutuştum evden götürcem ıvır zıvırları bugün odasını silcem yarın da kıyafetleri yıkarım. Bebek doğsa Allah korusun, kıyafetleri yıkanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…