2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hehh işte olması gereken bu bence bizimkiler fazla sakin ve ruhsuz kaldılar dur bende sancım var falan diyeyim bugün. Bakalım etki edecek mi

Kızlar bir sürü bildirim vardı bugün @golden-snitch yolundan ilerleyip pikniğe gidiyorum belki dogururum döndüğümde cevap vericem kusura bakmayın Ben yokkende dogurmayin ahahah
Gelince sen de doğuruyor olursan keramet piknikte demek ki açık hava oksijen

bence de bilmiyorlar ay eşimi hiç düşünemiyorum soğuk kanlıdır gerçi biraz ama konu doğum olunca nasıl davranır bilmiyorum

Bende benimkine diyorum 2 arkadaşımız doğurdu gece uyuyamadık falan filan diye. Güldü falan Adam da sıfır merak insan bi derki hazırlık yapalım bizde nolur nolmaz diye
Seninki seni daha 8 haftalık hamile filan sanıyor galiba yada erken gelmiceğine inancı tam
Bana da aynısı söylendi ama maşallah azalma filan olmadı.
kızımda da yapılmıştı iğne hiç hatırlamıyorum azalmışmıydı filan. Dünde doktor iğne bebeği uyutur hareketleri azalır filan diyince aman maşallah azalmasın hareketler
Ben de söyledim benimki de diyor ki eeee kocaları ne yapmış? Dedim onlar da doğurmuş
Kendini düşünüyorNe yapabilecekse onu da anlamadım.
kendini onların yerine koymuştur panik heyecan filan
sen terlikle bile uğraşamayacak durumdayken benim kilitli poşet derdine düşmem peki

Herkese atar gider yapmayı unutma
Hahahaha
benimkide son alışverişi sallıyordu önemsiz eksikler ya ondan. Bayramın ilk günü acile gidip bugünde doğumlar başladığını duyunca şimdi o beni sıkıştırıyor alışverişi tamamlayalım trendyoldan alacakların vardı onlarıda al filan diye benimki panikten değilde eksiklerim tamamlanmadan doğurursam çenemden kurtulamaz biliyor
Ben ben doguracam diye diye sona kalmazsam iyi valla
valla bencede öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…