2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar şu mukuslu akıntı hala devam ediyor bende. Eğer bu nişan değil ama doğum belirtilerinden biriyse @cesursavasci 1 hafta 10 gündür geliyor demişti bu şartlarda sırada o var sonra ben
Benden dün sabah gelmişti demiştim ya akşam birdaha geldi sabah gelmedi ama. Bu arada ayaklarımı atmayı denedim çok rahat attım daha doguma var demekki

Nerde yazıyor hamilelik günlüğü canım görmüyorum ben şu ilk sayfada mı
Görmüyorsan demekki bizim haftalarda gözükmüyor sende gözükse hemen altında yazıyor zaten profiline gir canım ordan alttlara inerek bak bebegin tahmini dogum tarihini felan yazıyorsun onayla çıkar bizide görürsün

Dünkü mesajları film izler gibi okudum çok ilginç yaaa golden-snitch doğum hikayeni çok merak ediyorum Allah uzun ömürler versin miniğe çok heyecanlandım ya dünde akrabalar karnın inmiş aşağı burnunda şişmiş yakında doğurursun sen dediler üstüne doğumlar başlamışşşş

Benden dün sabah gelmişti demiştim ya akşam birdaha geldi sabah gelmedi ama. Bu arada ayaklarımı atmayı denedim çok rahat attım daha doguma var demekki
Ay bence bu doğum belirtisi ama nişan değil galiba bu durumda cesursavaşcının önce benim ikinci senin üçüncü doğurman lazım en az 2 haftan var ben diyorum sana ha bugün ha yarın derken sen en son doğuracaklardansın hepimiz şaşkın kalcaz

Ayağımı önceden daha rahat atabiliyodum şimdi sağ biraz zorluyor sol hala çok rahat atılıyor
Bide midemle başım dertte gaviscon da kesmiyor artık sürekli yanma kursak kaynaması. Önceden bişeyler yiyince olurdu şimdi iki-üç gecedir uykudan uyandırıyor gidip gaviscon içiyorum 1 saat sonra yine uyanıyorum mide yanmasıyla son 2 hafta ya sabır

Pazartesi
Kontrolüm var gittigimde büyük ihtimal gün verecek bir hafta sonra verse dedigin gibi
İki haftam var daha

Sol ayagımı atabildim sagı denemedim hiç

Maden suyu işe yaramıyor mu beni o hafifletiyor ya baya faydası var ama artık son zamanlar olunca daha zordur sizde iyice mideye baskı var.

Geçen biri elma soyulmuş elma ye mide yanması için dedi denedim gerçekten iyi geldi tavsiye ederim..

gulumsebebek bende sen ve benden korkuyorum, sanki birlikte giricez gibi doguma, çok benzer şeyler geçiriyoruz. Bakalım hayırlısı şu tatili bir atlatalım inşallah 2 hafta daha dayanirsak esigi gecicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…