2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Maden suyu işe yaramıyor mu beni o hafifletiyor ya baya faydası var ama artık son zamanlar olunca daha zordur sizde iyice mideye baskı var.
Maden suyu denemedim süt hafif etki ediyor gaviscon iyi geliyordu artık oda iyi gelmiyor sabahtan beri kaç kaşık içtim bilmiyorum gece desen öylesene bide maden suyu deneyeyim canım
Geçen biri elma soyulmuş elma ye mide yanması için dedi denedim gerçekten iyi geldi tavsiye ederim..
elma da beni mahvediyor aslında portakal mandalina gibi asitli meyvelerle zaten muhabbeti kestik. Elma da denemiştim öncesinde başka şeyler yediğim için mi pek etkili olmadı bilmiyorum
gulumsebebek bende sen ve benden korkuyorum, sanki birlikte giricez gibi doguma, çok benzer şeyler geçiriyoruz. Bakalım hayırlısı şu tatili bir atlatalım inşallah 2 hafta daha dayanirsak esigi gecicez
seninkinin kilosu filan maşallah zaten 38 haftalık gibi ciğer geliştirici de olmuştun dimi? Allahın izniyle doğsada sıkıntı olmaz gibi ama insan korkuyor işte bi kaç hafta daha dursa diye. Benim bebiş 6-7 gün önden gidiyormuş ciğer geliştirici de yeni yapıldı daha etki etmez az daha dursunlar da inşallah birgün de olsa kuvez sıkıntısı yaşamayalım ona korkuyorum

Hahahaha

aynen öyle vallahi

Allah ondaki rahatlıktan hepimize versin ben diyorum bak eşinin erken doğum olacağı ihtimalini düşündüğü yok daha vaktimiz var kafasında
Ahahaha aminnn ama fazla rahat o da adamı zorlaya zorlayaa doğum çantası hazırlıyoruz şuan kusura bakmasın ama benim şu saatten sonra içim içimi kemirir çantam hazır değilse
Ben de merak ediyorum nasıl olacak kendimi bile düşünemiyorum o zaman şimdi diyorum rahat olurum felan ama kesin panik heyecan zaman bir an önce geçse de doğursam
Aman sağlıkla sıhhatle vaktiyle gelsinler canım suyun falan gelirse panikleme doktoruna haber ver temizlen duşunu al hazırlan kimlik vs bide çantanı al çık. Çantan hazır olsun tabi bi kenarda dursun şimdiden. Yok eğer önce nişan ya da sancın gelirse zaten belli olur anlarsın 10 dk da bir gelince gidersin hastaneye

Aldım kız ama orijinal değil dur atayım
Çok güzelmiş güle güle kullan trendyolda görmüştüm bunu da benim boyum zaten çok uzun dev gibi olmak istemiyorum sen amazonda indirimli dediğinde 900 liraydı almadım şimdi 1600 olmuş kocama trip atıyorum almadın vaktinde diye o da ben al demiştim diyo kim suçlu bilmiyorum

Beni de en tedirgin eden şu temizlik meselesi ya. Ben hep jilet yapıyodum kaç haftadır onu da yapamadım berbat haldeyim ağdaya gitmeye niyetlniyorum ama kaçıncı haftada gitmeliyim geri çıkmaya başladığında doğum olursa ne manası olur diyorum kafamda deli sorular

Kız boşver alma kız pahalı 1600 hastanede klinikte çalışıyor olana çok mantıklı ama evet ya bayağı dev gibi oluyorsun 1.68 im ben giyince uzun oluyorum bayağı

Yapıldı ciğer geliştirici. Zaten 2 hafta sonra senin sezaryen günü gelmiş olacak ya o yüzden dedim

Kızlar biraz daha iyiyim, bahsedebilirim artık süreçten bugün pikniğe gittik hava akşamüzeri hafif esiyordu eve gelince dusumu aldım bebise kapı süsü çikolata falan bakıyordum sonra eşimin dizine yatmistim masaj yapsın başıma diye, yatar pozisyonda hafif akıntım oldu. Beyaz iç çamaşırı giymiştim ebe yeşilimsi olur akıntı demişti ya. Lavaboya gittiğimde çamaşırım hafif ıslanmıştı ama yeşil falan değildi bu arada. Çişimi yaptim ama o kadar kolay yaptım ki hafif ikinma olmadı bile. Belki de cisimi yaptığımı sandım ama suyumdu hafif sizi geldi. Regl öncesi gibi hafif sizi olur ya öyle bir şey size yazdım sonra su olabilir mi diye. Ondan sonra tekrar tuvalete geldim yine geldi. Eşime hazirlanalim da gidelim dedim. Eşyalar ne olur ne olmaz yanımızda olsun dedim. Bir anda foş diye indi su. Ped taktım eksikleri hallediyorum yok ped falan fayda etmiyor yine geliyor. Artık eksiklerim kaldı diye panik oldum çünkü bana hiç izin vermiyor su kaç tane eşofman değiştirdim eşim hadi artık gelecek bu su hep zaten dedi dr'umu aradım, ulaşamadım ama zaten sen hastaneye git beni ararlar doğum başlarsa demişti. Hastaneye gittim ebeye söyledik suyum geldi diye orada bir posta daha indi ebe açıklığı kontrol etti nstye bağladı, külot bez giydirdi. Doktoruma haber verdi o sırada. Bana da tamam artık doğum başlamış aileni arayabilirsin dedi. En son ne zaman yemek yedim vs onları konuştuk. Sonra eşim giriş yaptı bizi odaya gönderdiler. Burada kan alındı benden. Bebeğin kıyafetlerini aldı ebe 1 takım istedi sadece battaniyeye sardı götürdü. Sonra bana ameliyat elbisesini giydirip ameliyathaneye götürdüler. Belden iğne kısmı çok acıtacak sandım ama inanın sinek ısırığı gibiydi. Sonra yavaştan uyuşmaya başladım. O sırada karnımı silecekleri o ve hissedeceğimi söylediler. Sonra sonra his gitti. Zaten o süreçte sürekli serum bağlı size ve tansiyon, kalp atışı hep kontrol ediliyor. Sonda takıldı hiç hissetmedim. 10 dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum Dr yukaridan gösterdi ak pak bembeyaz bı minnoş bı duygu seli aldı beni sonra bebeği temizleyip getirdiler yanağıma koydular. Sonra da dışarıya ailemin yanına çıkarttilar. O sırada benim dikis işlemleri ve pansuman halloldu. Beni belden döndürüyorlar ama inanın odaya gelene kadar sedye dönebilen bı sedye sandım belden aşağısı bana ait değil gibiydi çıktığımda ailem bekliyordu hep beraber odaya çıktık bana yine serum ağrı kesici bir şeyler yaptilar. Bebisi emmesi için verdiler. Çok şükür sütüm de geldi. 24 saat durmam gerekiyomus ama dr'um gece çıkma istersen sabahı bekle ben de gelcem dedi. Bu sabah geldi yarın sabah da normal mesaisine gelince konuscaz taburcu olcam. O kadar çok korkmuştum ki ameliyathaneye gitmeden ağlama geldi bilinmezlik diye. Ortam gayet sakindi herkes sohbet muhabbet modunda. Odaya geldik uyuşukluk geçince yürüdüm. Sondayi cikartcaz dediler en korktuğum kısım buydu ama anlık içimden bişey çıktı hissi oldu. Bir de ameliyathanede sordum karnıma basıp basmayacaklarini yok dediler zaten orada temizlediler içindekileri. Çıkınca istemsiz çok fazla titriyordum zangir zangir, burası çok soğuk sen bir anda içinden canlı çıkartmış oldun çok normal dediler. Bebeği emzircem diye ter basıyordu bırakınca titriyordum şimdi iyiyim beklediğimden daha iyi yanı ben hiç hareket edemicem sandım hafif regl sızısı gibi sızı var. Kalkarken otururken hafif zorluyor ama gerçekten usttugumde daha fazla regl sancısı cekerdim. Hiç bilmeyen için anne desteği çok önemliymiş Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi şimdilik bu kadar pozitif bir doğum hikayesi yazabildigim için çok mutlu oldum hiç korkmayin kucağınıza gelince her şey bitiyor

Off böyle muadillerde de hep yüksek taban var kafayı yicem terlik diye diye terliksiz gidicem doğuma
Düz normal tabanlı olanlar da var canım mağazalarda gördüm ben deichmana felan denk gelirsen bak istersen canım olmazsa crocs alırsın alanlar çok rahat parasına değiyor diyorlar

Ay canım benim darısı bize olsun inşallah bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim mesajını okurken kendim doğurmuş gibi hissettim süreç çok harika geçmiş gerçekten pozitif bir hikaye olmuş

İyi gene çanta hazırlama konusunda yardım ediyomuş seninki benim eşim 2 günlük tek başına gideceği şehirdışı seyahatine bile kendi çantasını hazırlayamaz ben hazırlarım. O yüzden doğum çantasına yardım konusunda ümidim yok
Yapıldı ciğer geliştirici. Zaten 2 hafta sonra senin sezaryen günü gelmiş olacak ya o yüzden dedim
Ay evet tamamen bütün psikolojim o güne ayarlı daha erken olmasın

Amiiin inşallah canım, hepiniz böyle kolayca geçirin tüm sureclerini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…