- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ayaklarim çok kötü olmuştu benim de artık odemden şiş şişAyy o zaman beklemek mantıklı sankien azından iriyse bile sonra sezeryan olur ama sinir sıkışmam ilerliyor iki elimide kullanamıyorum cok zor ki son haftalar cok daha fazla odemleniyorsun
Evet evet M tam diyebilirim biraz daha büyük olsa daha rahat giyerdimTam da bugün aldım depend, iyi ki L beden aldım o zaman
Çok teşekkür ederim darısı sizlereKızlar aranızda geç döllenme olup son adet tarihi degıstırılen var mı? Benım tarıhımı 9 gun ılerıye aldılar. Tansiyon problemı yaşadığım için pazartesıyı beklıyorjm sabırsızlıkla belki erken dogum olacak ama normalde tarıh degısmese pazartesi 36+2 olacakken tarıh değiştiği ıcın 35+0 olacak. Bekletırler mı alalım derler mı bilmiyorum. Korku ve heyecanla bekliyorum. Böyle tarıh düzensizliği olan var mı
golden-snitch hayırlı olsun umarım iyisinizdir. Darısı bizlere
Önce akıntı gibiydi çamaşırım ıslandı canım sonra zaten istemsiz şarıl şarıl altına kaçırıyorsun gibi oluyorAy benden hiç gelmedi canım ya bilmiyorum hiç merakta ediyorum aslında
İlk doğumundan sonra 50 gram düştü canım bir de çok kaka yaptı bilmiyorum artık kaç gram çıkar da sarılık olsun da istemiyorum o yüzden duruma göre bakcaz artıkAma bebekler ilk doğunca ödem oluyor 100 gr falan düşebiliyor sonra süt zaten gelip emince almaya başlıyolar bence çok kayıp yoksa başlama canımbebek onla doyduğu için memeyi reddedebiliyor ilk kızımdaki tecrübesizliğim çok üzülmüştüm
Ya bende de ayni sorun var.sag elimde parmak uclarim hissiz.buz yanigi gibi olduAyy o zaman beklemek mantıklı sankien azından iriyse bile sonra sezeryan olur ama sinir sıkışmam ilerliyor iki elimide kullanamıyorum cok zor ki son haftalar cok daha fazla odemleniyorsun
Aynen benimde sag ileri sol ortaYa bende de ayni sorun var.sag elimde parmak uclarim hissiz.buz yanigi gibi oldukarpal tunel sanirim
Benimde 5 agustostan 14 ağustosa cektılrr beta çok düşüktü. Son aya kadar bebek iyi gidiyordu ama şimdi 14 üne uyumlu gidiyor.Hatta karın cevresı daha gerıdeydı sanırımBenim adet tarihim değişti normalde 5 ağustos doktor 15 ağustosa aldı. Ama ilk kontrolle uyumlu gidiyor benimki sonradan olan bir durum değil. İlk beta değerimi öğrendiğimde fark ettim ben.
Diğer kızımdada öyle oldu çünkü. Adetime 1 gün kala yumurtlama olmaz diye korunmasız olmuştu ve hamile kalmıştım. Adetim 12 gün geçince testte çıkmıştı.
Geç yumurtluyorum yani
Gecen hafta başladı.Benımde normaldı hep. Evet protein baktılar çıkmadı. Hastanede yattım gecen hafta sonu tansiyon ilacı baslattılar bana. Şimdide ilaca rağmen arada yükseliyor.Tansiyon düzensizliğiniz ne zaman başladı? Bende dün bütün gün poğaça börek yiyince sanırım ondan tansiyonum yükseldi. Doktoruma da salı günü gidicem daha kontrole var. Şimdiye kadar gelişim geriliği olmadı bizim tansiyonumda hep normaldi ama bi dün yükseldi. Acilde proteine baktılar sıkıntı yoktu yediklerinden kaynaklı muhtemelen dediler ama aklıma takıldı tabi. Sizde protein kaçağı vs var mı?
Verirsen de şırınga ile ver canım sütün gelmeye başlayıp doyunca bırakırsınız inşaAllah.İlk doğumundan sonra 50 gram düştü canım bir de çok kaka yaptı bilmiyorum artık kaç gram çıkar da sarılık olsun da istemiyorum o yüzden duruma göre bakcaz artık
Ozaman cidden doğum yaklaşıyor onun belirtisiCanım bir hafta oldu mu acaba hatırlamıyorum ki ama bugün daha önce normal doğum yapan arkadaşım şey dedi rahmin hazırlık yapiyo kasilip gevşedigi için sürekli o akıntı oluyo dedi
ben varım canım. Aslında son adet tarihim 31 Temmuz ama geç döllenme olduğu için 12 Ağustos olarak güncellendiKızlar aranızda geç döllenme olup son adet tarihi degıstırılen var mı? Benım tarıhımı 9 gun ılerıye aldılar. Tansiyon problemı yaşadığım için pazartesıyı beklıyorjm sabırsızlıkla belki erken dogum olacak ama normalde tarıh degısmese pazartesi 36+2 olacakken tarıh değiştiği ıcın 35+0 olacak. Bekletırler mı alalım derler mı bilmiyorum. Korku ve heyecanla bekliyorum. Böyle tarıh düzensizliği olan var mı
golden-snitch hayırlı olsun umarım iyisinizdir. Darısı bizlere
Gerek olmadığını soylediler canım 90 gram vermiş normal dediler sonrasinda uyuyamadi biraz mama istedik düzeni kaydı kilo için gittiğinde çünkü. Uyanma zamanı değildi. Şimdi rahatladı şükür siringayla az bişey verdilerVerirsen de şırınga ile ver canım sütün gelmeye başlayıp doyunca bırakırsınız inşaAllah.
Biberon ucu tehlikeli
Çocuğumu ifşalamiyim de isimlerden biri Asyaİsimleri ne peki
Yaa tatli heyecanlarin basladi seninGerek olmadığını soylediler canım 90 gram vermiş normal dediler sonrasinda uyuyamadi biraz mama istedik düzeni kaydı kilo için gittiğinde çünkü. Uyanma zamanı değildi. Şimdi rahatladı şükür siringayla az bişey verdiler
Dogur kız kim tutar seniiiiiYaa tatli heyecanlarin basladi seninsende bebisinde cok tatlisiniz darisi basima valla.38. haftaya giriyorum, artik cok zor hersey dogurmak istiyorumm........
Benim kiz nazli cikti..gelmiyoDogur kız kim tutar seniiiii
O zaman bebegn uyumlu gittiği haftaya göre doğum olacaktır dimi. Yani şimdi benim bu hafta dogum yaptırırlarsa eger 35 hhaftalık demem gerekiyor. Bende yınede bır umut ıste aslında 36 hafta dıye 1 hafta daha gelişmistıe belkı düşünüyorum hep ama gelişimi azaldı daha da gerıleyecek dıye korkuyorumOzaman cidden doğum yaklaşıyor onun belirtisi
ben varım canım. Aslında son adet tarihim 31 Temmuz ama geç döllenme olduğu için 12 Ağustos olarak güncellendi
Nazlansın minnoş özünde var kızların maşallah fıstıgıma saglıkla gelir inşallah annesi geldi gelecek benceBenim kiz nazli cikti..gelmiyokonusuyoruz babasi ile, biz haziriz gel diye ama benim kiz nazinda niyazinda olayin
Neden gelişimi azaldı canım bi sorun mu varO zaman bebegn uyumlu gittiği haftaya göre doğum olacaktır dimi. Yani şimdi benim bu hafta dogum yaptırırlarsa eger 35 hhaftalık demem gerekiyor. Bende yınede bır umut ıste aslında 36 hafta dıye 1 hafta daha gelişmistıe belkı düşünüyorum hep ama gelişimi azaldı daha da gerıleyecek dıye korkuyorum
Evet canım şuan düzeltilmiş son adet tarihine göre 35+0 gelişim de o yönde. Kilo bi 6-7 gün önden gidiyor ama uyumlu olduğu haftaya göre doğum olacak. Azda olsa gelişmeye kilo almaya devam ediyorsa almazlar şimdi bebişi. Sende farklı doktora gidersen 36 değil 35 haftalık olarak söyle bence. Nasıl olsa 36-37 diyip erken alırlar sıkıntı yaşarsın filan Allah korusunO zaman bebegn uyumlu gittiği haftaya göre doğum olacaktır dimi. Yani şimdi benim bu hafta dogum yaptırırlarsa eger 35 hhaftalık demem gerekiyor. Bende yınede bır umut ıste aslında 36 hafta dıye 1 hafta daha gelişmistıe belkı düşünüyorum hep ama gelişimi azaldı daha da gerıleyecek dıye korkuyorum
Senden korkmaya başladım benBeni geceden beri sancı yokluyor kızlar karnıma saglı sollu igne batırıyorlar sanki belimde de sancı var bakalım ne kadar sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?