2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Beni geceden beri sancı yokluyor kızlar karnıma saglı sollu igne batırıyorlar sanki belimde de sancı var bakalım ne kadar sürecek
Hadi hayırlısı bakalım ben alıştım sancılara düzenli değil ama hergün geliyor bazen yoğun bazen hafif. Seviniyorum aslında rahim hazırlanıyor. Kızlarda olmadı benim hiç bunda olunca rahim hemen açılmak için hazırlanıyor diye seviniyorum

Diğeri de böyle güzelse çocuk haklı biz mecburiyetten 2.yi güzel koymaya çalışıyoruz gibi bir şey

Benim sancı değilde çok fena regl ağrısı var mahvoldum
Kızlar birde bunun yanında tam iki gogsumuzun alt kısmı ortaya bastirdigimda içi boş ve düzleşti düne göre biraz daha.. kasiklarim taş gibi ama acaba gerçekten doğuma az kaldiginin belirtisi mi bu? Birde melegim can annesiydi sanırım karın giderek küçülür dedi ya öyle oldu ve kasiklara doğru o hacım doluluk artiyo

Yazdıktan sonra farkettim imzamin manidarligi

Kuzum benimkini gördün gözle görünür küçülme gördüm ben demekki çok aşagı baskı yapıyor bebek bu şekilde 1 haftayı kesinlikle geçmemesi lazım dogurmamız lazım artık benim boştu zaten dahada boşaldı ama göbek baya küçüldü resimde yine büyük duruyor

Yok canım doguma gidecek kadar düzenli
Degil ama artış var karnım gece bile kaskatı sabah uyanıyorum taş gibi zaten uykular haramda artık.
Neyse ki artık doğmasında bir risk kalmadı bol bol dınlen canım bakalım

Aynen canım benimde gerçekten yalan soyluyormusum gibi hissediyorum ama küçülüyor tek ben farketsem tamam dicem ama seninde öyle çevrende de farkeden vardır benim gibi ki senin de fotoğrafta bellibirde aşağıya baskı yapıyor ya tuvalete de çok gitmeye başladım gün içinde normalde tutabiliyordum şuanda da tutabilsem de o son raddeye gelme hissi oluyo..
Niye bebeğin öyle durmamasi lazım olumsuz bir şey mi ? Benim tek tesellim pazartesi catim var

Görmeden özlemek gelselerde mis gibi kokularını içimize çeksekkkk
Hiç sorma cennet kokusu hele birde emmeleri yok mu o sütü yutma sesi yorulması sinirlenmesi hepsi gözümde canlanıyor ay ben bunu kimseye elletmem galiba 10 yıldan sonra garip bir his

Hiç sorma cennet kokusu hele birde emmeleri yok mu o sütü yutma sesi yorulması sinirlenmesi hepsi gözümde canlanıyor ay ben bunu kimseye elletmem galiba 10 yıldan sonra garip bir his
O öyle sinirlensin ağlasın ben gulerim çok tatlılar ya ilk defa anne olcam o sütü yutma sesi instagramda bazen videolarda denk geliyo eriyorummmm
Bunu yazarken ilk defa regl ağrısı diyordum ya soldan sancı girdi hadi bakalım hayırlısı ama hala doğurmaya inancım yok benim

Yok kız bi sorun yok artık aşagıdalar dogması lazım o yüzden yeto artık benimki
İki tekmeledimi valla kaçtı diyorum eşime ucunda duruyor zor yetişiyorum çişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…