Hadi hayırlısı bakalımBeni geceden beri sancı yokluyor kızlar karnıma saglı sollu igne batırıyorlar sanki belimde de sancı var bakalım ne kadar sürecek
Düzenli miiBeni geceden beri sancı yokluyor kızlar karnıma saglı sollu igne batırıyorlar sanki belimde de sancı var bakalım ne kadar sürecek
Benim sancı değilde çok fena regl ağrısı var mahvoldumBeni geceden beri sancı yokluyor kızlar karnıma saglı sollu igne batırıyorlar sanki belimde de sancı var bakalım ne kadar sürecek
Diğeri de böyle güzelse çocuk haklı biz mecburiyetten 2.yi güzel koymaya çalışıyoruz gibi bir şeyÇocuğumu ifşalamiyim de isimlerden biri Asya8 sene önce koyduğumda şimdiki gibi popüler bir isim değildi ama çok severek koydum. Öteki ismi de kötü değil de ne gereği vardı da koyduk bilmiyorum iki isim koyma modasına uyduk. Oysa Asya tek başına yeterliymiş. Çocukta isyan ediyor neden iki tane koydunuz diye
Yok canım benim yan duruyor sanırım artık kollar da güçlendi aynı anda farklı yerlerde ciddi atışlar hissediyorumAşağı dönmemiş mi daha başı benim ayakları yan tarafımda o da çok acıtıyor ittiriyor ısrarla ulaşacağı yer varmış gibi
Kızlar birde bunun yanında tam iki gogsumuzun alt kısmı ortaya bastirdigimda içi boş ve düzleşti düne göre biraz daha.. kasiklarim taş gibi ama acaba gerçekten doğuma az kaldiginin belirtisi mi bu? BirdeBenim sancı değilde çok fena regl ağrısı var mahvoldum
Kork kız dogurum artık yoruldum 48cm cik şeyi özledimSenden korkmaya başladım ben
Kuzum benimkini gördün gözle görünür küçülme gördüm ben demekki çok aşagı baskı yapıyor bebek bu şekilde 1 haftayı kesinlikle geçmemesi lazım dogurmamız lazım artık benim boştu zaten dahada boşaldı ama göbek baya küçüldü resimde yine büyük duruyorKızlar birde bunun yanında tam iki gogsumuzun alt kısmı ortaya bastirdigimda içi boş ve düzleşti düne göre biraz daha.. kasiklarim taş gibi ama acaba gerçekten doğuma az kaldiginin belirtisi mi bu? Birdemelegim can annesiydi sanırım karın giderek küçülür dedi ya öyle oldu ve kasiklara doğru o hacım doluluk artiyo
Yazdıktan sonra farkettim imzamin manidarligi
Görmeden özlemekKork kız dogurum artık yoruldum 48cm cik şeyi özledim
Yok canım doguma gidecek kadar düzenliDüzenli mii
O bana da geliyor arada günde 1 kez filan. Baya bir dakika filan sürüp geçiyor çok ağrıyorBenim sancı değilde çok fena regl ağrısı var mahvoldum
Bence 2 haftan var dahaKork kız dogurum artık yoruldum 48cm cik şeyi özledim
Ay benımde gece girdi uykumdan uyandırdı bırde makatımdan kan geldi basur olmusum bı bu eksıktı dedimBenim sancı değilde çok fena regl ağrısı var mahvoldum
Neyse ki artık doğmasında bir risk kalmadı bol bol dınlen canım bakalımYok canım doguma gidecek kadar düzenli
Degil ama artış var karnım gece bile kaskatı sabah uyanıyorum taş gibi zaten uykular haramda artık.
Aynen canım benimde gerçekten yalan soyluyormusum gibi hissediyorum ama küçülüyorKuzum benimkini gördün gözle görünür küçülme gördüm ben demekki çok aşagı baskı yapıyor bebek bu şekilde 1 haftayı kesinlikle geçmemesi lazım dogurmamız lazım artık benim boştu zaten dahada boşaldı ama göbek baya küçüldü resimde yine büyük duruyor
Hiç sorma cennet kokusu hele birde emmeleri yok mu o sütü yutma sesi yorulması sinirlenmesi hepsi gözümde canlanıyorGörmeden özlemekgelselerde mis gibi kokularını içimize çeksekkkk
Ne demezsin canım bıgün çok iyi dinlenirim misafirim geliyor gece doguma gitmezsem iyiNeyse ki artık doğmasında bir risk kalmadı bol bol dınlen canım bakalım
Ayy iyice baskı yaptığı için mi geldi acaba nasıl acimistirAy benımde gece girdi uykumdan uyandırdı bırde makatımdan kan geldi basur olmusum bı bu eksıktı dedim
Demeee etmeee kurbanın olam bacımO bana da geliyor arada günde 1 kez filan. Baya bir dakika filan sürüp geçiyor çok ağrıyor
Bence 2 haftan var daha
O öyle sinirlensin ağlasın ben gulerimHiç sorma cennet kokusu hele birde emmeleri yok mu o sütü yutma sesi yorulması sinirlenmesi hepsi gözümde canlanıyoray ben bunu kimseye elletmem galiba 10 yıldan sonra garip bir his
Yok kız bi sorun yok artık aşagıdalar dogması lazım o yüzden yeto artıkAynen canım benimde gerçekten yalan soyluyormusum gibi hissediyorum ama küçülüyortek ben farketsem tamam dicem ama seninde öyle çevrende de farkeden vardır benim gibi ki senin de fotoğrafta belli birde aşağıya baskı yapıyor ya tuvalete de çok gitmeye başladım gün içinde normalde tutabiliyordum şuanda da tutabilsem de o son raddeye gelme hissi oluyo..
Niye bebeğin öyle durmamasi lazım olumsuz bir şey mi ? Benim tek tesellim pazartesi catim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?