Evet bende geçen denk geldim nasıl yutma sesi demi harika inşallah sütlerimiz dolar taşar. Benimde yok inancım ama çagırıyorum gel artık diyeO öyle sinirlensin ağlasın ben gulerimçok tatlılar ya ilk defa anne olcam o sütü yutma sesi instagramda bazen videolarda denk geliyo eriyorummmm
Bunu yazarken ilk defa regl ağrısı diyordum ya soldan sancı girdi hadi bakalım hayırlısıama hala doğurmaya inancım yok benim
Biz böyle istedikçe umarım kacmazlarEvet bende geçen denk geldim nasıl yutma sesi demi harika inşallah sütlerimiz dolar taşar. Benimde yok inancım ama çagırıyorum gel artık diye
Bılmıyorum canım benim karnım cok buyumedı sanırım iç karnım cok büyük bu yüzden de yasamam gereken butun durumları yasadım mıde yanmalarım nefes alamamam bebıs butun organlara baskı yapıyor ağrımasından zıyade o karın agrısıyla lavoboya gıdıp kan görünce nevrım dondu uykuluydum bırdeAyy iyice baskı yaptığı için mi geldi acaba nasıl acimistirgeçmiş olsun canim
Benimde oyle.altta tam gobegimde rahmin oldugu yerde adet sancisi gibi agri var.ama suan icin sancim yok.agrilar sadece...Benim sancı değilde çok fena regl ağrısı var mahvoldum
Diğeri klasik çokça bulunan bir isim , Asya daha ön planda ama asıl olay herkesin başka bişey demesi kızım ona sinirleniyor.Diğeri de böyle güzelse çocuk haklı biz mecburiyetten 2.yi güzel koymaya çalışıyoruz gibi bir şey
Bacım bak ikinizinde 10 günden evvel doğuracağına inanmıyorum söyliyim birbirinizi karnım küçüldü aşağı baskı var diye şeetmeyin boşaBiz böyle istedikçe umarım kacmazlar
Çok şükür canım benim sen nasil oldunKızlar kızımı gördüm geldim çok şükür desteksiz nefes alıyor ve sütümü istediler sanırım bi kaç haftaya verirler doktor hersey çok güzel ilerliyor dedi inşallah sütümde gelir bol bol
Kıyamam ya çocuk haklı o zamanDiğeri klasik çokça bulunan bir isim , Asya daha ön planda ama asıl olay herkesin başka bişey demesi kızım ona sinirleniyor.Daha küçük olduğu için de bana şu ismimle hitap edin diyemiyor. Ağzımız yandı diye ikinci bebike tek isim koycaz
Hadi hayırlısı olsun yaklaşıyoruz sona doğruBenimde oyle.altta tam gobegimde rahmin oldugu yerde adet sancisi gibi agri var.ama suan icin sancim yok.agrilar sadece...
O da zormuşBılmıyorum canım benim karnım cok buyumedı sanırım iç karnım cok büyük bu yüzden de yasamam gereken butun durumları yasadım mıde yanmalarım nefes alamamam bebıs butun organlara baskı yapıyor ağrımasından zıyade o karın agrısıyla lavoboya gıdıp kan görünce nevrım dondu uykuluydum bırde
Genç anneye inat doguralim kızBacım bak ikinizinde 10 günden evvel doğuracağına inanmıyorum söyliyim birbirinizi karnım küçüldü aşağı baskı var diye şeetmeyin boşamelegim can
Maşallah canım çok sevindim. Desteksiz nefes alabiliyorsa sadece 2 kilonun üstüne çıkması bekleniyordur sanırım. Merak etme bebekler çok çabuk kilo alıyor. Çok sürmez çabuk çıkacaktır inşaallahKızlar kızımı gördüm geldim çok şükür desteksiz nefes alıyor ve sütümü istediler sanırım bi kaç haftaya verirler doktor hersey çok güzel ilerliyor dedi inşallah sütümde gelir bol bol
Doğurma perilerim çıldırıyor şuanHiç sorma cennet kokusu hele birde emmeleri yok mu o sütü yutma sesi yorulması sinirlenmesi hepsi gözümde canlanıyoray ben bunu kimseye elletmem galiba 10 yıldan sonra garip bir his
Ahahaha bak bugün ayın 13 ü , 23 ünden evvel doğarmayacağınızı düşünüyorum. Doğurursanızda daha da kimseye yorum yapmicam bu konuda
Sende mi brütüsDoğurma perilerim çıldırıyor şuan
Az kaldı sabıray bi bakacaz kocaman olmuşlar
Asya çok güzel ve popiler bir isimDiğeri klasik çokça bulunan bir isim , Asya daha ön planda ama asıl olay herkesin başka bişey demesi kızım ona sinirleniyor.Daha küçük olduğu için de bana şu ismimle hitap edin diyemiyor. Ağzımız yandı diye ikinci bebike tek isim koycaz
İlk defa duydum canım boy konusunu ben de 1 60 acaba ondan mı hep sezaryen dogurdumKızlar biz 3.115 gr olmuşuztosunluğumuzu bırakmıyoruz doktor doğum şekli için hala net bişey söylemiyor ama benim boyumun kısa olması bebeğin kilosunun fazla olması sezeryan ihtimalini arttırıyor dedi. 1.60 boyum sizlere hiş boy için böyle şeyler demişmiydi doktorunuz. Ben annenin boyunun etkili olduğunu bilmiyordum.
Çok sevindim canım çok bol bol sütün olur içerse inşallah 2 haftaya 2 kiloyu geçer inşallah kucagına alırsın prensesiniKızlar kızımı gördüm geldim çok şükür desteksiz nefes alıyor ve sütümü istediler sanırım bi kaç haftaya verirler doktor hersey çok güzel ilerliyor dedi inşallah sütümde gelir bol bol
Haftan gözükmüyor canım kaç haftalıksın karnında götürür bir hafta dedik amaKizlar sabaha doğru ayakalrim buz karnim taş gibi uyaniyorum .ter içinde kaliyorum . Regl ağrisi gibi ağrilar oluyor karnimda . Sonra gaz sancisi mi soğuktan bilemiyorum . Biraz isininca gazim gidince rahatliyorum . Bunlar doğum sancisi değil dimi
Ben duymuştum ama minyon tiplilerde duymuştum . Senin boyun gayet iyi . Kilon kac ? Belki vücüt kitle indexinden dolayidir .Kızlar biz 3.115 gr olmuşuztosunluğumuzu bırakmıyoruz doktor doğum şekli için hala net bişey söylemiyor ama benim boyumun kısa olması bebeğin kilosunun fazla olması sezeryan ihtimalini arttırıyor dedi. 1.60 boyum sizlere hiş boy için böyle şeyler demişmiydi doktorunuz. Ben annenin boyunun etkili olduğunu bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?