2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet bende geçen denk geldim nasıl yutma sesi demi harika inşallah sütlerimiz dolar taşar. Benimde yok inancım ama çagırıyorum gel artık diye

Ayy iyice baskı yaptığı için mi geldi acaba nasıl acimistirgeçmiş olsun canim
Bılmıyorum canım benim karnım cok buyumedı sanırım iç karnım cok büyük bu yüzden de yasamam gereken butun durumları yasadım mıde yanmalarım nefes alamamam bebıs butun organlara baskı yapıyor ağrımasından zıyade o karın agrısıyla lavoboya gıdıp kan görünce nevrım dondu uykuluydum bırde

Diğeri de böyle güzelse çocuk haklı biz mecburiyetten 2.yi güzel koymaya çalışıyoruz gibi bir şey
Diğeri klasik çokça bulunan bir isim , Asya daha ön planda ama asıl olay herkesin başka bişey demesi kızım ona sinirleniyor. Daha küçük olduğu için de bana şu ismimle hitap edin diyemiyor. Ağzımız yandı diye ikinci bebike tek isim koycaz

Kızlar kızımı gördüm geldim çok şükür desteksiz nefes alıyor ve sütümü istediler sanırım bi kaç haftaya verirler doktor hersey çok güzel ilerliyor dedi inşallah sütümde gelir bol bol
Çok şükür canım benim sen nasil oldun
Kıyamam ya çocuk haklı o zaman
Benimde oyle.altta tam gobegimde rahmin oldugu yerde adet sancisi gibi agri var.ama suan icin sancim yok.agrilar sadece...
Hadi hayırlısı olsun yaklaşıyoruz sona doğru
O da zormuş geçmiş olsun canım kantaron yağı sür iyi gelir

Kızlar kızımı gördüm geldim çok şükür desteksiz nefes alıyor ve sütümü istediler sanırım bi kaç haftaya verirler doktor hersey çok güzel ilerliyor dedi inşallah sütümde gelir bol bol
Maşallah canım çok sevindim. Desteksiz nefes alabiliyorsa sadece 2 kilonun üstüne çıkması bekleniyordur sanırım. Merak etme bebekler çok çabuk kilo alıyor. Çok sürmez çabuk çıkacaktır inşaallah

Hiç sorma cennet kokusu hele birde emmeleri yok mu o sütü yutma sesi yorulması sinirlenmesi hepsi gözümde canlanıyor ay ben bunu kimseye elletmem galiba 10 yıldan sonra garip bir his
Doğurma perilerim çıldırıyor şuan
Az kaldı sabır ay bi bakacaz kocaman olmuşlar

Kızlar biz 3.115 gr olmuşuz tosunluğumuzu bırakmıyoruz doktor doğum şekli için hala net bişey söylemiyor ama benim boyumun kısa olması bebeğin kilosunun fazla olması sezeryan ihtimalini arttırıyor dedi. 1.60 boyum sizlere hiş boy için böyle şeyler demişmiydi doktorunuz. Ben annenin boyunun etkili olduğunu bilmiyordum.

Asya çok güzel ve popiler bir isim

İlk defa duydum canım boy konusunu ben de 1 60 acaba ondan mı hep sezaryen dogurdum kız yok anneannem 1 50 hepsini normal dogurmuş. Teyzemşn kızı 1 60 benle yaşıt iki tane normal dogum yaptı

Kizlar sabaha doğru ayakalrim buz karnim taş gibi uyaniyorum .ter içinde kaliyorum . Regl ağrisi gibi ağrilar oluyor karnimda . Sonra gaz sancisi mi soğuktan bilemiyorum . Biraz isininca gazim gidince rahatliyorum . Bunlar doğum sancisi değil dimi

Çok sevindim canım çok bol bol sütün olur içerse inşallah 2 haftaya 2 kiloyu geçer inşallah kucagına alırsın prensesini

Haftan gözükmüyor canım kaç haftalıksın karnında götürür bir hafta dedik ama

Ben duymuştum ama minyon tiplilerde duymuştum . Senin boyun gayet iyi . Kilon kac ? Belki vücüt kitle indexinden dolayidir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…