2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayyyyyyyyy bu gecede uyku yok kesin doğum bence
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah haberlerini bekliyoz merakta bırakma nolur

Hic bir sakincasi yok canim.baskasina ihtiyac duyacagin bir durum yok..

Ay herkes heyecanlı Bende yarın gideceğim daha erken bizim ama çok heyecanlıyım duruma göre erken olabilir ama bekletedebılır ne olacak bilmiyorum . Zaten bu bilinmezlikten heyecanlanıyorum. Korkuyorum da baya kızlar nasıl yeniyorsunuz korkunuzu. Ben ilk doğumu sunı sancı ile normal yaptım ölü doğumdu. Bu sefer sorun yokken sezeryan yaparım seni demıstı doktorum tansiyon olayı olaynca kesın sezeryan olur iyice korkuyorum

Ayyy bebiş mi geliyor yoksa

Sen belki daha önce bu süreci yaşadığın için korkuyorsun başına geleceklerden ötürü, benim ilk doğum olacak olunca arastirmada yapmadım korkmamak için deli cesareti gidicem senden de inşallah güzel haberler bekliyoruz canim

Ay hadi hayırlısı olsun dünürüm bayramı geçirsin haftasonu gelebilir diyodun geliyo mu ne

Benim ilki normal doğum olduğuna göre çatım müsaittir ama yine de tekrar muayene olmak isterim belki doktor yanılmıştır diye genelde 37 de yapıyorlar doğru, bir sonraki randevuya kalır muhtemelen
Belki daralmıştır ajsjsjsj benim doktor 37’deki gebeye çatı yapmıcam hiç demiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…