2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Maşallah yürü be tosunum benimde aynıydı 35+1de şimdi 36+3e verdi işte çatıyı sana bir şey dedi mi
Haftaya çağırdı canım nstye alıcak, sonraki haftada doğumu konuşuruz dedi muhtemelen çatıyı yapıcak 2 haftaya bebek 3.500 olur zaten

Yok cnm terleme halsizlik mide bulantisi bitmedi. Tekrardan gidip kan idrar tahlillerimi alsinlar . Enfeksiyon olsada tehlikeli son haftalar . Doğum sancisi yok cok şükür .
Git canım git, zaten ilk gittiğinde neden yapmadılar testleri anlamadım. Bişey çıkmaz inşallah ama yinede için rahat eder

Kızlar haftaya nstye randevum var ama eşimin o gün bir toplantısı var. Ailemde memlekete gitti tek olucam yani. Tek başıma olmamda sıkıntı var mı sizce nstde Nasıl bir süreç bilmediğim için danışiym size

Kuzum bu ara nadir bakabiliyorum o da doğuran var mı diye baya ağırlaştım bel ve kuyruk sokumu ağrım acayip bir hal aldı sende durumlar nasıl
Evet farkettim yazmayınca hiç merak ettim benimde gece ağrılarım oluyo regl ağrısı gibi yarında doktora gidicem işte cati muayenesi için ne diyecek çok merak ediyorum doğum hakkında
Zaten eşini yanına almiyorlar beline çocuğun nabzini ölçen bir şey bagliyorlar yatıyorsun 15 dk o kadar onu da ebe yapiyor
Grubun tosuncukları bizde
Senin boyun uzundu beybii öyle hatırlıyorum çatında geniştir
Hadi bakiyim inşallah

Ay o zaman randevuyu değiştirmeye gerek yok, bizimki de meraklı gelmek istiyor, içeri giremeyeceğini söyliym bari
Söyle Söyle boşuna erteleme odada yalnız olmuyorsun birkaç kadın daha var karnı açık almıyorlar
Şimdiye kadar yanmayan midem stresten yanıyor duşa girdim girmişken banyoyu yıkadım ne yapacağımı şaşırdım zamanda geçmiyor
ayyyy geçmez tabiki şu temizlik işi yakamızı bırakmayacak doğurda kurtul bende öyle temizle temizle mübarek ertesi gün kirleniyor zaten neyine dert ediyorsam işte

Benimde cumartesi 36. Hafta oluyor nst ye alacakmış sonraki muayene de çatı dedi bize Şaka maka doğuruyoruz kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…