- 23 Ocak 2021
- 2.422
- 11.186
- 158
Ama öncekinde ölü olduğu için sunı sancı verdiler normal doğum yaptım . Normalden aşırı korkuyorum o yüzden Sezeryan yasamadım ondan da korkuyorum ne diyecek onuda bilmiyorum ay çok stresli. Bı an once sag salım kucagımıza alsak hepimiz rahatlıycaz☺Sen belki daha önce bu süreci yaşadığın için korkuyorsun başına geleceklerden ötürü, benim ilk doğum olacak olunca arastirmada yapmadım korkmamak için deli cesareti gidicemsenden de inşallah güzel haberler bekliyoruz canim
Ay herkes heyecanlıBende yarın gideceğim daha erken bizim ama çok heyecanlıyım duruma göre erken olabilir ama bekletedebılır ne olacak bilmiyorum . Zaten bu bilinmezlikten heyecanlanıyorum. Korkuyorum da baya kızlar nasıl yeniyorsunuz korkunuzu. Ben ilk doğumu sunı sancı ile normal yaptım ölü doğumdu. Bu sefer sorun yokken sezeryan yaparım seni demıstı doktorum tansiyon olayı olaynca kesın sezeryan olur iyice korkuyorum
Bu cati olayını aslında doğum zamanı da yapabilirler baktı suyu geldi aşağıdan bakar baktı çatı dar sezaryen olur dimi.. Bende anlayamıyorum bu mantığı kimi doktor yapmıyorken kimisi neden yapiyoBelki daralmıştır ajsjsjsj benim doktor 37’deki gebeye çatı yapmıcam hiç demiş ama
Çok teşekkür ederim güzel anne herşeyi cevapladınO zaman depend senin için harika olur canım
Baksana grubumuzda sezaryen oldu 2 tane ikiside çok memnun.. psikolojini yüksek tut olumsuz yanlarını düşünürsen kendine zorlastirirsin sureciAma öncekinde ölü olduğu için sunı sancı verdiler normal doğum yaptım . Normalden aşırı korkuyorum o yüzden Sezeryan yasamadım ondan da korkuyorum ne diyecek onuda bilmiyorum ay çok stresli. Bı an once sag salım kucagımıza alsak hepimiz rahatlıycaz☺
Bende 2.yı düşünmüyordum sjjsjdjs bı anda oldu onca yıl ısterken olmamıstı halbukiBizim dogamiz bu.dogum tabiatimizda var.hic endiselenme.ne sartlarda dogurmuslar eskiler.bizler cooook sansliyiz. tum olanaklarimiz mevcut. hic canini sikma. Bedenin tum sureci yonetecek.sen sakin kal.kendini rahatlat.o kdr korkunc olsa kimse 2.yi yapmazdusunme uzerine
Bende aynıyım dün atamadım bugünde titreyerek zor attımValla bebiş 2 hafta önce 2 buçuk kiloydu 46 cm artık sona geldiğimi hissediyorum bedenen bu kadar ağrı doğum alıştırması gibiayağımı atıyorum ama titreyerek 40 haftayı beklemez yani bu tosun
Hiç öyle hazırlıkta yapamadım. Gruba baktımda herkes hediyelik bile hazırlamıs o benım aklıma bıle gelmemişti. Normalde bayram tatılınde eşim evdeyken bebek odasını falan kuracaktık. Dolap beklıyorduk temizlik falan yapılcaktı. Bı hastalandım. Hepsı kaldı. Temızlıge etrafımdakıler geldı toplandı yaptı. Odayı hâlâ kuramadık ama. Grupta daha 32 lerde olanlar var onlar bı an önce ne yapmak ıstıyosa yapsın vallaBaksana grubumuzda sezaryen oldu 2 tane ikiside çok memnun.. psikolojini yüksek tut olumsuz yanlarını düşünürsen kendine zorlastirirsin sureciamin inşallah canım sağlıkla kucagimiza aliriz
Son dakika sezaryen her zaman mümkün olmuyomuş ama bebek kanala inince sezaryen sıkıntı oluyomuş.. cumartesi sorucam yapmıyorum derse yapan neden yapıyo dicemBu cati olayını aslında doğum zamanı da yapabilirler baktı suyu geldi aşağıdan bakar baktı çatı dar sezaryen olur dimi.. Bende anlayamıyorum bu mantığı kimi doktor yapmıyorken kimisi neden yapiyo
34. Haftada 2.200 az degil ki.benim bebek o.hafta 2.400 falandi.suan bile 2.400 e dogru gelmistir senin bebisteBende 2.yı düşünmüyordum sjjsjdjs bı anda oldu onca yıl ısterken olmamıstı halbukiKorku heyecan hepsı karısık bende suan. Burası dısında konularıda okudum daha ılrrı haftalarda daha düşük kılo dogum yapanlad olmus. Benım 34.haftada 2200 dedı beslenememıs falan dedı. Yarın 35 oluyor bir haftada ne alır bilmiyorum ama normal degıl mı ya
Senin çok az kalmıs hadi hayırlısı34. Haftada 2.200 az degil ki.benim bebek o.hafta 2.400 falandi.suan bile 2.400 e dogru gelmistir senin bebisteben 36 haftalikta 2.850 olculdum kilosu gayet iyi dedi doktor.suan 38 deyim muhtemelen 3- 3.100 kg oldu.normal aralikta benim bildigim kadari ile.
Biz senle yeni yontemler bulalim.ben cikaracam bebemi kafaya koydumBende aynıyım dün atamadım bugünde titreyerek zor attımmaşallah bizim bebekler elimizi avucumuzu doldurcaklar ama bana göre sana 1 hafta geç nstye sokuyo
Bana doğurmazsın desenize gülüp geçiyonuzBu gece kocam da kocam yurtdışına gidiyo cumaya kadar yok ayy doğurmam dimi ona belli etmiyom da aşırı gerildimkarnı burnunda karısı varken gönderen iş yerine de püüüü
Kakası için erken degil mi canım idrarımda sorun var sanki magnezyum içtim bakim geçee inşallah yalancı sancılar diye tahmin ediyorumYeşilse ve suysa eğer riskli diye biliyorum ben en azından yakında bir devlet hastanesi felan varsa muayene ol bence kakasını felan yapmış olmasın
Kız dur dur heycan yapma geçer belki misafirden çok yoruldum ondan da olmuş olabilir yarım saat oldu gitmedim lavaboyaAyyyyyyyyybu gecede uyku yok kesin doğum bence
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah haberlerini bekliyoz merakta bırakma nolur
Sayınız artıyor
Bende hediyelik vs yapmadım çünkü gurbette yaşıyorum.. kendim içinde yapasım gelmedi.. neyse sen iyi olda oda kurulurHiç öyle hazırlıkta yapamadım. Gruba baktımda herkes hediyelik bile hazırlamıs o benım aklıma bıle gelmemişti. Normalde bayram tatılınde eşim evdeyken bebek odasını falan kuracaktık. Dolap beklıyorduk temizlik falan yapılcaktı. Bı hastalandım. Hepsı kaldı. Temızlıge etrafımdakıler geldı toplandı yaptı. Odayı hâlâ kuramadık ama. Grupta daha 32 lerde olanlar var onlar bı an önce ne yapmak ıstıyosa yapsın valla
Bende sorcam bakiyim neden çatı yapiyorsunuz neye göre vs diye artık sona geldik açıklama yapması lazımSon dakika sezaryen her zaman mümkün olmuyomuş ama bebek kanala inince sezaryen sıkıntı oluyomuş.. cumartesi sorucam yapmıyorum derse yapan neden yapıyo dicem
Helal be herkül musun mübarekBiz senle yeni yontemler bulalim.ben cikaracam bebemi kafaya koydumaz once bazanin ustune sermeye yatak sirtladim dedim artik cikarsa ciksin
Görmedim ben o mesajını inşallah dogurmazsin eş önemli gerçekten püüü vicdansızlarBana doğurmazsın desenize gülüp geçiyonuz
Sanki uyumak kolay gibiMillet gibi başlıyım uyu uyu dogunca uyuyamayacaksin
Gelsin gelirse sıkıntı degilde vajinada çok yanma var enfeksiyondan mı acaba bu rahatsızlıklarımAy hadi hayırlısı olsun dünürüm bayramı geçirsin haftasonu gelebilir diyodun geliyo mu ne
Ne hayaller kurdum burdaKız dur dur heycan yapma geçer belki misafirden çok yoruldum ondan da olmuş olabilir yarım saat oldu gitmedim lavaboya
Oha harbiden bir şeyler oldu muSayınız artıyorama önce başkaları doğuruyor meleğimden bi atak geliyor sanki ama ondan şüpheleniyorum kocişiyle bi takım planları vardı en son o mu tetikledi ki naptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?