2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ama öncekinde ölü olduğu için sunı sancı verdiler normal doğum yaptım . Normalden aşırı korkuyorum o yüzden Sezeryan yasamadım ondan da korkuyorum ne diyecek onuda bilmiyorum ay çok stresli. Bı an once sag salım kucagımıza alsak hepimiz rahatlıycaz☺

Bizim dogamiz bu.dogum tabiatimizda var.hic endiselenme.ne sartlarda dogurmuslar eskiler.bizler cooook sansliyiz. tum olanaklarimiz mevcut. hic canini sikma. Bedenin tum sureci yonetecek.sen sakin kal.kendini rahatlat.o kdr korkunc olsa kimse 2.yi yapmazdusunme uzerine

Belki daralmıştır ajsjsjsj benim doktor 37’deki gebeye çatı yapmıcam hiç demiş ama
Bu cati olayını aslında doğum zamanı da yapabilirler baktı suyu geldi aşağıdan bakar baktı çatı dar sezaryen olur dimi.. Bende anlayamıyorum bu mantığı kimi doktor yapmıyorken kimisi neden yapiyo

Baksana grubumuzda sezaryen oldu 2 tane ikiside çok memnun.. psikolojini yüksek tut olumsuz yanlarını düşünürsen kendine zorlastirirsin sureci amin inşallah canım sağlıkla kucagimiza aliriz

Bende 2.yı düşünmüyordum sjjsjdjs bı anda oldu onca yıl ısterken olmamıstı halbuki Korku heyecan hepsı karısık bende suan. Burası dısında konularıda okudum daha ılrrı haftalarda daha düşük kılo dogum yapanlad olmus. Benım 34.haftada 2200 dedı beslenememıs falan dedı. Yarın 35 oluyor bir haftada ne alır bilmiyorum ama normal degıl mı ya

Valla bebiş 2 hafta önce 2 buçuk kiloydu 46 cm artık sona geldiğimi hissediyorum bedenen bu kadar ağrı doğum alıştırması gibi ayağımı atıyorum ama titreyerek 40 haftayı beklemez yani bu tosun
Bende aynıyım dün atamadım bugünde titreyerek zor attım maşallah bizim bebekler elimizi avucumuzu doldurcaklar ama bana göre sana 1 hafta geç nstye sokuyo

Baksana grubumuzda sezaryen oldu 2 tane ikiside çok memnun.. psikolojini yüksek tut olumsuz yanlarını düşünürsen kendine zorlastirirsin sureci amin inşallah canım sağlıkla kucagimiza aliriz
Hiç öyle hazırlıkta yapamadım. Gruba baktımda herkes hediyelik bile hazırlamıs o benım aklıma bıle gelmemişti. Normalde bayram tatılınde eşim evdeyken bebek odasını falan kuracaktık. Dolap beklıyorduk temizlik falan yapılcaktı. Bı hastalandım. Hepsı kaldı. Temızlıge etrafımdakıler geldı toplandı yaptı. Odayı hâlâ kuramadık ama. Grupta daha 32 lerde olanlar var onlar bı an önce ne yapmak ıstıyosa yapsın valla

Bu cati olayını aslında doğum zamanı da yapabilirler baktı suyu geldi aşağıdan bakar baktı çatı dar sezaryen olur dimi.. Bende anlayamıyorum bu mantığı kimi doktor yapmıyorken kimisi neden yapiyo
Son dakika sezaryen her zaman mümkün olmuyomuş ama bebek kanala inince sezaryen sıkıntı oluyomuş.. cumartesi sorucam yapmıyorum derse yapan neden yapıyo dicem

34. Haftada 2.200 az degil ki.benim bebek o.hafta 2.400 falandi.suan bile 2.400 e dogru gelmistir senin bebiste ben 36 haftalikta 2.850 olculdum kilosu gayet iyi dedi doktor.suan 38 deyim muhtemelen 3- 3.100 kg oldu.normal aralikta benim bildigim kadari ile.

Senin çok az kalmıs hadi hayırlısı Doktor beslenememıs falan dedı moralımı bozdu kendi drum değildi ama. Yarın kendı druma gideceğim bakalım o ne diyecek.

Bende aynıyım dün atamadım bugünde titreyerek zor attım maşallah bizim bebekler elimizi avucumuzu doldurcaklar ama bana göre sana 1 hafta geç nstye sokuyo
Biz senle yeni yontemler bulalim.ben cikaracam bebemi kafaya koydumaz once bazanin ustune sermeye yatak sirtladim dedim artik cikarsa ciksin

Yeşilse ve suysa eğer riskli diye biliyorum ben en azından yakında bir devlet hastanesi felan varsa muayene ol bence kakasını felan yapmış olmasın
Kakası için erken degil mi canım idrarımda sorun var sanki magnezyum içtim bakim geçee inşallah yalancı sancılar diye tahmin ediyorum

Ayyyyyyyyy bu gecede uyku yok kesin doğum bence
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah haberlerini bekliyoz merakta bırakma nolur
Kız dur dur heycan yapma geçer belki misafirden çok yoruldum ondan da olmuş olabilir yarım saat oldu gitmedim lavaboya

Bende hediyelik vs yapmadım çünkü gurbette yaşıyorum.. kendim içinde yapasım gelmedi.. neyse sen iyi olda oda kurulur dert etme ben eşimle 1 günde kurduk odayı temizledik sonra biraz havalandı öyle yerleştirdim eşyalarını bebisin
Son dakika sezaryen her zaman mümkün olmuyomuş ama bebek kanala inince sezaryen sıkıntı oluyomuş.. cumartesi sorucam yapmıyorum derse yapan neden yapıyo dicem
Bende sorcam bakiyim neden çatı yapiyorsunuz neye göre vs diye artık sona geldik açıklama yapması lazım
Biz senle yeni yontemler bulalim.ben cikaracam bebemi kafaya koydumaz once bazanin ustune sermeye yatak sirtladim dedim artik cikarsa ciksin
Helal be herkül musun mübarek Bende bazayi kaldırıp az içine eşya mi koysam diye düşünmüştüm ağır ya baza belki bir şeyler olur diye sonradan iki hoplamaya karar verdim hopladim ama tık yok bu yöntemlerde işe yaramıyor bizimkiler bize 4 elle sarılmış sanki
Bana doğurmazsın desenize gülüp geçiyonuz
Görmedim ben o mesajını inşallah dogurmazsin eş önemli gerçekten püüü vicdansızlar

Kız dur dur heycan yapma geçer belki misafirden çok yoruldum ondan da olmuş olabilir yarım saat oldu gitmedim lavaboya
Ne hayaller kurdum burda sen iyi ol bebisinle sağlıklı ol da yeter merakla bekliyoruz ara ara yaz
Sayınız artıyor ama önce başkaları doğuruyor meleğimden bi atak geliyor sanki ama ondan şüpheleniyorum kocişiyle bi takım planları vardı en son o mu tetikledi ki naptı
Oha harbiden bir şeyler oldu mu melegim can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…