Uyuyabilsem zaman geçerde 1 haftadır günlük 4 saat anca uyuyabiliyorumSöyle Söyle boşuna erteleme odada yalnız olmuyorsun birkaç kadın daha var karnı açık almıyorlar
ayyyy geçmez tabiki şu temizlik işi yakamızı bırakmayacak doğurda kurtul bende öyle temizle temizle mübarek ertesi gün kirleniyor zaten neyine dert ediyorsam işte
Doğum öncesi bi enerji geliyo derler ya aşko sende de öyle mi oluyor acaba şuanDoğurmak isteyen perilerim gitti temizlik perilerim geldi salonun perdelerini yıkadım koltuklarını sildim duvarlarını sildim halıyı da sildim en son yerlerini de elimle sildim benim için salon tamamen tertemiz olmuşturyarın aynı işlemleri yatak odasına yapacağım inşallah temizlik perileri tekrar uğrar amin
Ay bilmiyorum ama şu enerjimi atamadım şimdi eşimle tatlı yemeye gidiyoruz inanılmaz enerjiğimDoğum öncesi bi enerji geliyo derler ya aşko sende de öyle mi oluyor acaba şuan
Ayy çok heyecanlı hadi bakalım hayırlısı olsun beklemedeyizKızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten
Sigaradan soğuyabilmiş olmanı tebrik ederim valla çok zor iş ben yapamıyomİnanmıyorum vay anasını içki muhabbetine çok şaşırdım ben kullanmayı sevmediğim için bi sigarada sıkıntı yaşamıştım şuan yanımda biri içse kaçıyorumen son kaç kiloydu
Kız boşuna doğurmak için cabalamiyorum mecbur yoksa çıkışı kötü olacak
Kızlar en son 33’te 2200 gramdı haftasıyla uyumlu normaldi haftaya nolur bilemiyorum
Ayyy canımm hadii hayırlısı inşallahKızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten
Aaaa canım Allah yardımcın olsun cook kolaylıkla gelsiin geliyosa daa annişinin kucağınaaKızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten
O zaman depend senin için harika olur canımHmm kişiden kişiye de değişebiliyor o zaman. Benim regl de yoğun geçiyor. İlk cocukta kanama da cok olmuştu
Eşimi biz gece eve gönderdik canım sabah gelmesini söyledikO zaman mesela hem eşim hem annemle gitmek çok mantıksız hani biri olması yeter dimi
Ben de 36+1de gidicem ama çatıdan bahsetmedi hiç. Pilateste aynı doktora gittiğim bi gebeyle tanıştım 37deydi çatı yapmıcam demiş ona neye göre karar veriyo acaba yapıp yapmamaya. Mesela
Ayyyyy Grupta doğuran oldukça ben psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum korkuyorum erken gelecek diyeKızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten
Yeşilse ve suysa eğer riskli diye biliyorum ben en azından yakında bir devlet hastanesi felan varsa muayene ol bence kakasını felan yapmış olmasınKızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten
Canım benim akintimda hafif pembelik de vardı. Sen de akintina dikkat et bir nstye git benceKızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten
Yaa çok heyecanlı gerçektenAyy kızlar beni bir heyecan bastı
Ben de aynı şeyi söyledimKız bende onu merak ediyorum yazdılar da ben mi atladım görmedim acaba diye bidaha soracaktımsanırsın 39-40 oldular çocuk gelmek bilmiyor gibi bi hava ne kız aceleniz az sakin olun
Aa canım sen doğum mu yaptınnnEşimi biz gece eve gönderdik canım sabah gelmesini söyledik
Tek başına sorun olmaz canım benim gittiğim yerde eşleri de içeri alıyorlar ama gerek yok benceKızlar haftaya nstye randevum var ama eşimin o gün bir toplantısı var. Ailemde memlekete gitti tek olucam yani. Tek başıma olmamda sıkıntı var mı sizce nstdeNasıl bir süreç bilmediğim için danışiym size
Benim ilki normal doğum olduğuna göre çatım müsaittir ama yine de tekrar muayene olmak isterim belki doktor yanılmıştır diyeBen de 36+1de gidicem ama çatıdan bahsetmedi hiç. Pilateste aynı doktora gittiğim bi gebeyle tanıştım 37deydi çatı yapmıcam demiş ona neye göre karar veriyo acaba yapıp yapmamaya. Meselagolden-snitch ’in çatısı dardı sezaryen olacağı kesinleşmişti biz de bilsek keşke
EvetttttBenimde cumartesi 36. Hafta oluyor nst ye alacakmış sonraki muayene de çatı dedi bizeŞaka maka doğuruyoruz kızzzz
Millet gibi başlıyım uyu uyu dogunca uyuyamayacaksinUyuyabilsem zaman geçerde 1 haftadır günlük 4 saat anca uyuyabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?