2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Uyuyabilsem zaman geçerde 1 haftadır günlük 4 saat anca uyuyabiliyorum

Doğum öncesi bi enerji geliyo derler ya aşko sende de öyle mi oluyor acaba şuan

Kızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten

Ayy çok heyecanlı hadi bakalım hayırlısı olsun beklemedeyiz

Sigaradan soğuyabilmiş olmanı tebrik ederim valla çok zor iş ben yapamıyom
Bak şimdi O ozgeeeee1 de anladı olayı. Haftaya o da doğuram da doğuram diye tutturmazsa iyidir
Kızlar en son 33’te 2200 gramdı haftasıyla uyumlu normaldi haftaya nolur bilemiyorum

Ayyy canımm hadii hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

Aaaa canım Allah yardımcın olsun cook kolaylıkla gelsiin geliyosa daa annişinin kucağınaa

O ozgeeeee1 bizim çatı muayenesi ne zaman olacak acaba? Doktor bana 22 Nisanda gel dedi o zaman 36+3 oluyorum.
Ben de 36+1de gidicem ama çatıdan bahsetmedi hiç. Pilateste aynı doktora gittiğim bi gebeyle tanıştım 37deydi çatı yapmıcam demiş ona neye göre karar veriyo acaba yapıp yapmamaya. Mesela golden-snitch ’in çatısı dardı sezaryen olacağı kesinleşmişti biz de bilsek keşke

Ayyyyy Grupta doğuran oldukça ben psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum korkuyorum erken gelecek diye
Ama belirtilerin net gibi

Yeşilse ve suysa eğer riskli diye biliyorum ben en azından yakında bir devlet hastanesi felan varsa muayene ol bence kakasını felan yapmış olmasın

Canım benim akintimda hafif pembelik de vardı. Sen de akintina dikkat et bir nstye git bence

Ayy kızlar beni bir heyecan bastı
Yaa çok heyecanlı gerçekten sağlıkla kucağına alırsın ağrın sızın olmaz inşallah canımm
Kız bende onu merak ediyorum yazdılar da ben mi atladım görmedim acaba diye bidaha soracaktım sanırsın 39-40 oldular çocuk gelmek bilmiyor gibi bi hava ne kız aceleniz az sakin olun
Ben de aynı şeyi söyledim cesursavasci bebiş kilo aldıkça çıkaramamaktan korkuyomuş

Tek başına sorun olmaz canım benim gittiğim yerde eşleri de içeri alıyorlar ama gerek yok bence
Benim ilki normal doğum olduğuna göre çatım müsaittir ama yine de tekrar muayene olmak isterim belki doktor yanılmıştır diye genelde 37 de yapıyorlar doğru, bir sonraki randevuya kalır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…