Ben spinal oldum canım ama oğlumun ağlamadığını bir terslik olduğunu anlayınca tepki gösterdim baya sonra genel uyuttular sanırım hatırlamıyorum çıkarken bişey
Geç kalmışınız zaten biraz çene yap ozaman kalkıyorlar yoksa benimkide aynı
ooo ben 26 haftalık doğurdum canım 940 gramdı. Sen şimdi sadece kilo bekliyorsun ben hem kilo hem ciğer hem solunum bekledim. Ondan benimki epey sürdü. Senin az bi kaç haftaya alacaksın kucağına
Kızlar bu arada ben son kontrolde 93 kg geldim 5 gün sonra doğurdum bugün sabah tartıldım 78 kg şuan
Ama doktorum benden çıkan amniyon suyunu anlattı herkes şok olmuş diyordum ya oğlumun suyu fazla diye fazla az kalmış yani o derece..
Ben spinal oldum canım ama oğlumun ağlamadığını bir terslik olduğunu anlayınca tepki gösterdim baya sonra genel uyuttular sanırım hatırlamıyorum çıkarken bişey
Hiç planlı sezaryen olmadım ki nasıl bir duygu bilmiyorum yüne gün almadan kendi gelir diye bekliyorum belki bıgün haftaya gün verir belkide 38 haftayı tamamlasın der bende merak ediyorum ama acil gitmek daha güzel daha rahat alıştım akşamdan panik olmuyorsun
amin canım Rabbim yardım ediyor sabrını veriyor hiç yaşamayan nasıl uzak kaldın filan diyor ama Allah yardım ediyor işte. Kaç kg olmuş şimdi ne sıklıkla görebiliyorsun ağlama yanına girince bol bol konuş onunla
Kızlar bu arada ben son kontrolde 93 kg geldim 5 gün sonra doğurdum bugün sabah tartıldım 78 kg şuan
Ama doktorum benden çıkan amniyon suyunu anlattı herkes şok olmuş diyordum ya oğlumun suyu fazla diye fazla az kalmış yani o derece..
Bende aynen bu hafta son canım. Rapor nasıl alınıyordu. En fazla 23 nisana kadar çalişabilirsin demişlerdi. O gün mü gidip rapor alacagız. Yoksa bir gün önden mi. Bilgin var mı.
Bu arada spinalde de ilk çok zordu bir de ilk idrar çok zordu
Kızım 2 saatte bir besleniyormuş çok şükür sütüm veriliyor 2 gündür kg almaya başlamış 2 ye tamamlamak istiyolar o şekilde vereceklermiş
amin canım Rabbim yardım ediyor sabrını veriyor hiç yaşamayan nasıl uzak kaldın filan diyor ama Allah yardım ediyor işte. Kaç kg olmuş şimdi ne sıklıkla görebiliyorsun ağlama yanına girince bol bol konuş onunla