2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar ben doğuma hazırım
Sağlıkla kucağına al canım inşallah müsait ilk anında da bize yaz
Benim kız gelmeden bende uyku sorunu başladı ben uyuyamıyorum canım ya gece 3 de bi uyandım hala
senin kız yanında olmasada yanındaymış gibi gece 2-3 saatte bir kalkıp süt sağıyosundur canım yine uykular bölük pörçük haliyle. Ama kalkınca geri uyuman lazım süt için uykuda önemli

Amin canım

Çok şükür canım eğer sıkıntı olsaydı gerçekten yine ultrasonda görünürdü Allahın izniyle sağlıklıdır sağlıkla da kucağına alırsın inşallah

Evet öyleymiş canım makineyi elimden düşürmek istemiyorum minik kuşum için hep sağmak istiyorum

Evet öyleymiş canım makineyi elimden düşürmek istemiyorum minik kuşum için hep sağmak istiyorum
Bende öyleydim kızım 2 saatte bir besleniyordu alarm kurup 2 saatte bir kalkıp sağıyordum 3 saatte bir beslenmeye başladı dediler 3 saatte bir sağıyordum. Gündüz 2-3 saatten fazla biyere gidemiyosun süt sağman lazım gece sık uyanıyorsun sorumluluk yüklenmiş oluyor bu böyle 3 ay sürmüştü alışıyo insan artık. Ama çok şükür Allahın izniyle sen benimki kadar ayrı kalmıcaksın yakın zamanda elinde yanında olacak

İnşallah canım gerçekten düzene biniyor yavaş yavaş sen kaç haftalıkken doğum yapmıştın

Neden bu eşleri uyandırmak işkence
9.40 randevu var hala evden çıkamadık geç kalacaz
Ay bugün herkes bebişi görecek benim randevuyu 11.30 a çektik bende görürüm inşallah kontrole çagırdı ama neye bakacak bilmiyorum 3 kiloyu görecez mi bakim

Neden bu eşleri uyandırmak işkence
9.40 randevu var hala evden çıkamadık geç kalacaz
Geç kalmışınız zaten biraz çene yap ozaman kalkıyorlar yoksa benimkide aynı
İnşallah canım gerçekten düzene biniyor yavaş yavaş sen kaç haftalıkken doğum yapmıştın
ooo ben 26 haftalık doğurdum canım 940 gramdı. Sen şimdi sadece kilo bekliyorsun ben hem kilo hem ciğer hem solunum bekledim. Ondan benimki epey sürdü. Senin az bi kaç haftaya alacaksın kucağına

Ben bugün nasipse valizi hazırlıcam şimdiye kadar heyecan yoktu yeni başlıyor galiba bende de bide bugün çok kişinin kontrolü var galiba seninde var mı
Benim de var canım eşimin hastaları 4 e kadar biterse gideceğiz bitmezse yarına kalacak büyük ihtimalle canım
Ha ha ha oda var demi saatler dakikalar birbirini tutmuyor
sen niye randevu almıyorsun canım planlı sezaryen istemiyor musun

Ay bugün herkes bebişi görecek benim randevuyu 11.30 a çektik bende görürüm inşallah kontrole çagırdı ama neye bakacak bilmiyorum 3 kiloyu görecez mi bakim
Bende 10.20 aldım geri şimdi arayıp.
Bizim 35+0 2500 2800 aradı bekliyordum bende çok almamıştır büyük ihtimalle

Benim de var canım eşimin hastaları 4 e kadar biterse gideceğiz bitmezse yarına kalacak büyük ihtimalle canım

sen niye randevu almıyorsun canım planlı sezaryen istemiyor musun
Hiç planlı sezaryen olmadım ki nasıl bir duygu bilmiyorum yüne gün almadan kendi gelir diye bekliyorum belki bıgün haftaya gün verir belkide 38 haftayı tamamlasın der bende merak ediyorum ama acil gitmek daha güzel daha rahat alıştım akşamdan panik olmuyorsun

Vücut aksiyon arıyor senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…