2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Merhaba tecrübeli annelere bir sorum var. Bebeğim çocuk yoğun bakımda takipli, 2 gündür anne sütü veriyorlardı bugün aradılar artık emzirmenizi de istiyoruz kalacakmış gibi gelin dediler. Ama yoğun bakımda nasıl emzireceğim anlamadım. Her yer cam zaten mahrem bir yer değil. Sizce servise alırlar mı bizi ? Evim yakın emzirmek için gidip gelebilirim demeyi düşünüyorum ama kabul ederler mi bilmiyorum.

Çok güzel bir gelişme maşallah benim doğum yaptığım hastanede emzirme odası gibi bir oda var temas için yoğun bakımda bazı hastanelerin otel gibi kalacak yeri de oluyormuş hastaneyi arayıp bilgi alsan daha doğru olur aslında hepsi farklıdır diye düşünüyorum

Kaç kg ile hamile kalmıştın canım

1620 olmuş şuan 42 cm 11 ve 12 saatleri arasında görebiliyorum ama eşim süt oldukça götürüyor kapıdan alıp bilgi veriyolar
Maşallah zaten 1600 gram filan doğmuştu galiba e kilo verdi şişliği gitti çabucakta doğum kilosunun üstüne bile çıkmış maşallah suphanallah
Kız bende almaya başlarım annem öyle yediriyor ki 3 ana 3 ara öğün dolu dolu bi de bende şeker vardı şuan şekerim gitmiş şükür ki doya doya yiyorum
yeme bacım valla pişman olursun bana da öyle yaptılar verdiğimin iki katını aldım yeme okadar

Kızlar ben doguma alınıyorum bugün 35+0
Nolduuu nolduuu
canım anneli yoğunbakıma alıyolar. Bebeğin şuan yattığı neonetolojide değilde anneli yoğunbakımda kalıyorsun bebekle birlikte. Kalacakmış gibi gel dedikleri o sebepten. Orasıda servis gibi ama daha sıkı takipli olanı. Ziyaretçi filan yasak oluyor genelde. Bi süre birlikte anne bebek uyumu emzirme vitamin ilaçlar vs seni alıştırıp sonra bebeğin genel durumu ve günlük kilo takibini yapıp sıkıntı yoksa taburcu ediyorlar

Kızlar benim doktorum yine gizemli nstde 2 tane sancim çıktı 40 ama geri kalan değerler 5 6 7 falan hatta 0 sancim bile oldu.. doktor pazar günü bana at bu kağıdı dedi yine çağırdı haftaya.. Bu sefer eşim şikayet etti beni genc-anne dedi ki çok meyve yiyiyo bıraksam bi kasa çileği yiyecek dedi doktorum demez mi enerjiye onun çok ihtiyacı var bırak yesinorda bi yakinlastik doktorumla 36dasin haftaya çatı yapicam dedi.. O ozgeeeee1 her hafta artık çatı yapicam dedi bana
Bu arada bugünden itibaren Mavi070707 bizim hastanede nst 260 tlden 305 tlye muayene ücreti 1215den 1385e çıktı... dedim ki doğum da 30k olmuştur artık bi soralım dediler o daha degismemis
Oğlumda ilk defa yüzünü gösterdi tam haliyle3400 gram olmuş sıpa

melegim can akıntı çok normalmis hatta kayganlastiriyomus o bölgeyi doğuma çok faydaliymis

Regl agrisu süper dedi hatta daha çok artsın dedi

Kızlaaar ilk msjlarınıza denk geldim biriniz ciddi ciddi nisana kaydı diğeriniz ilk gelenlerden son gidenlerden olacak galiba ay bide duygusallığım geldi nerden nereye bekleyişlerden doğumlara
golden-snitch medusaa

Eklentiler

• IMG_0071.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 55
Maşallah canım 4 kilo doğacak heralde kız niye her hafta çatı muayenesi ki bide senin şu doktorun gizemli halleri bizi bizden alıyor burda

Maşallah canım 4 kilo doğacak heralde kız niye her hafta çatı muayenesi ki bide senin şu doktorun gizemli halleri bizi bizden alıyor burda
Benide aynı şekilde sürekli bi merak sokuyor beni büyük ihtimal 4 ile dogurcam bende onu o an sormadım bebeğimin yüzünü ilk defa görünce tam agladim

P Pembepilates doğurma taktigi öğrendim memelerine masaj yap o çok önemli dedi alaturka wcde onemliymis ben perineyi o pozisyonda yapıyorum dedim süper dedi

Dün ne bu sanırsın 39-40 haftalık oldu bebeler bu ne acele diyodum ama senin normal doğum için biran önce doğurman lazım bende idrak ettim artık geç oldu kusura bakma bacım el birliğiyle evrene seni doğurtma enerjisi gönderelim

Öncelikle oğluşuna maşallah şu kadar hafta önden gidiyo falan diye bi şey söylüyo mu doktorun?
Her hafta çatı neden ki onu asla anlamadım doğumu tetiklemesi için mi acaba

Ooo ilerleme var artık doğum 10 yıl sonra gibi davranmıyor bana da 37 çatı demişti 36 nst aynı gidiyor cumartesi bende nst ye gireceğim bu eşlerin şikayet durumu ne olacak ya tam dayaklıklar 3400 maşallah artık adaçayı ananas aban merdiven in çık kıvama gelmiş bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…