2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım onu fitil olarak kullan, yan etkilerini yaşamazsın, günde 3 kere kullanıyordum, lekelenmelerim olunca doktor günde 6ya çıkardı
Fitil olarak kullanayım o zaman ben de gerçekten kafam bi dünya oldu Fitil olarak kullanınca oturabilir miyim? Ne kadar sürede erir acaba ,dışarı çıkmamalı sanırım ilaç.

Fitil olarak kullanayım o zaman ben de gerçekten kafam bi dünya oldu Fitil olarak kullanınca oturabilir miyim? Ne kadar sürede erir acaba ,dışarı çıkmamalı sanırım ilaç.
İttirebildiğin kadar ittir sırtüstü uzan biraz hemen kalkma, kapsul eriyor zaten, dış kabuğunu atıyor vücudun gelen beyaz ilaca aldırma

Aay benim de mide bulantım azaldı bı korkmadım değil, demek ki geçebiliyor böyle rahatladim
Geçiyor geçiyor
Bazi genelerde hic olmuyor bazilarinda 8-9 hafta gibi baslayip cok kisa suruyor
Ama genelde en yogun bulantilar bilr 14-15. haftalar gibi geçiyor
Doğuma kadar bulanti yasayan nadir yani
Hareketleri hissetmeye baslayana kadar insan dokuz doğuruyor iyi mi bir sey oldu mu vs diye
Ama hareketleri hissetmeye basladiktan sonrasi gerçekten cok keyifli

Ay amin canım bende suana kadar hiç olmadı ,olmaz inşallah ama olursa da razıyım bebişimin herseyine sağlıcakla gelsin de inşallah dediğin gibi sorunsuz rahatca bi hamilelik geçiririz

Ay amin canım bende suana kadar hiç olmadı ,olmaz inşallah ama olursa da razıyım bebişimin herseyine sağlıcakla gelsin de inşallah dediğin gibi sorunsuz rahatca bi hamilelik geçiririz
Canım sen listede yoksun galiba eklememi istersen yaş, sat, tahmini doğum tarihi, duyduysan kalp atışının haftasını yazarsın

Kotu hikayeleri cok dinlememek lazim ne olursa olsun
Hamile psikolojisiyle hormonlar zaten tavan
Bi de biri gelip ay soyle kusacaksin boyle uyuyamayacaksin vs dedigi zaman insanın katil olası geliyor
Bulantılar icin de prilam diye bi ilac var bu arada
Hani ilerleyen haftalarda artarsa dayanamayacak gibi olursan doktora soyle baya etkili bi ilac gebelikte kullanılabiliyor

3 Ekim'de randevum var 9+2 olcam Allah izin verirse, 6+4ken gitmiştim bugün bı belirti azalması yaşayınca çok korktum 7+0 da başlayan 3-4 gün süren kötü bir bulantım vardı ama dün bugün çok şükür iyiyim biraz da endişelendim bugün randevuma çok var çünkü inşallah hareket gunlerini de gorebilirim de rahatlarim böyle gerçekten hep bir diken ustu

Goruruz goruruz hayirlisiyla insallah
Ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyor diyorlar
Bakalim kacinci haftalarda hissetmeye baslicaz

Aa canım kalp atışını duymaya gittiğimizde sıkışık mı olmamız lazım

V e n u s beni de ekler misin canım listeye
Yaşım 36
Sat 20.08.2023
Tdt 26.05.2023 görünüyor hayırlısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…