- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Karından kuzum bu ultrason bizim bebekte gözüktü kalp atışını da duyduk hatta o kadar minik ki kalbi aklımdan çıkmıyor doktorumda cihazda çok iy belki onun farkıdır inşallah sizde görürsünüzMerhaba canm masallah sağlıkla ilerlesin bebişin insallah. karındanmı duyuldu kalp atışı ben 7 haftalıktan karından bırak kalp atısını bebeği bile göremedik haftaya cumaya tekrar gidıcem insallah görünür
Anladım canm maşallah ya Rabbimin mucizesi insan cok duygulanıyo. Bizim ultrason cok eskıydı belkıde ondan görünmedi. bos gebelik olmasından korkuyorum ama cok belirtilerim var göguslerim aşırı agrıyo sabahları bulantım oluyo. Bakalım insallah darısı bize olsun haftayaKarından kuzum bu ultrason bizim bebekte gözüktü kalp atışını da duyduk hatta o kadar minik ki kalbi aklımdan çıkmıyor doktorumda cihazda çok iy belki onun farkıdır inşallah sizde görürsünüz
Aynen cihazdan kaynaklıdır canım sen içini ferah tut aşağıdaki listeyi bana doktorum yazdırdı onları sende yap istersenAnladım canm maşallah ya Rabbimin mucizesi insan cok duygulanıyo. Bizim ultrason cok eskıydı belkıde ondan görünmedi. bos gebelik olmasından korkuyorum ama cok belirtilerim var göguslerim aşırı agrıyo sabahları bulantım oluyo. Bakalım insallah darısı bize olsun haftaya
Saol canm ilk dört maddeyi yapıyorum yürüyüş hariç (lekelenmem olduğu için) diğer maddelere dikkat edemiyorum malesefAynen cihazdan kaynaklıdır canım sen içini ferah tut aşağıdaki listeyi bana doktorum yazdırdı onları sende yap istersen
Hayırlı haberler al inşallah canım beni de cuma gününe çağırdı bende dün 5+6 da kese de görünmedi yolk sac da. Korkuyorum bende. Sende yolk sac göründü mü. Sende haber vermeyi unutma cnm.Benim de tam 5+6 bugun
Dun gittigimde sadece kese vardi icinde bebek falan görmedi 6 ekimde yine randevum var
Haklisin canimCihazla çok alakalıymış kuzum bi de doktorun ilgisiyle keseyi gördük bebeği gösterdi kalp atışını iyice odakladı öyle gördük duyduk daha o kadar minikler ki kalbi nokta kadar
Hayir canim yolk sac gorunmedi sadece jese gorundu 6 mm olctu 5 haftayla uyunlu dediHayırlı haberler al inşallah canım beni de cuma gününe çağırdı bende dün 5+6 da kese de görünmedi yolk sac da. Korkuyorum bende. Sende yolk sac göründü mü. Sende haber vermeyi unutma cnm.
Canım beta kaç şu an senin. Benim 7080 çıktı bu şekilde görünmedi üzüldüm bende.Hayir canim yolk sac gorunmedi sadece jese gorundu 6 mm olctu 5 haftayla uyunlu dedi
Ikizlere hamileyken 5+5te yolk sac gorunmustu bu tek beta degeri de yuksek bilemedim
Canım ben femometer ve hamilelik+ kullanıyorumKizlar uygulama falan indirdiniz mi gebelik hafta takibi icin?
Ay gözün aydın maşallah sağlıkla büyüsün inşallahEki Görüntüle 3306343
Biz kesemizi gördük az da olsa kalp atışımızı duyduk ve pıt pıt attığını gördük çok şükür@V e n u s
Ne saçma yaaa durduk yere hemen kürtaja alacağım ne demek kürtaj için bile keseyi ve bebeği görmeyi bekliyorlar mutlaka. En önemli şey doktor seçimi hamilelik ve doğum için gerçektenHaklisin canim
Persembe gunu baska bi doktora gitmistim durumu anlattim test pozitif ciktiktan sonra ilk muayenemdi
Yat bakalim dedi kadin yattim ultrasonda hicbir sey gormedi
Direkt sen hamile falan degilsin dedi bana
Lekelenme de vardi gittigimde
Ben israr edince kanda bakti beta degeri 8900 küsür cikinca bebek saglikli degil kese yok yarin sabah gel kurtaja alcam seni dedi
Saglikli degilse bile ben keseyi gormeden kurtaj olmam dedim ciktim
Dun baska bi doktora gordum keseyi hemen gordu
Carsamba bakilmisti gecikmenin 8.günü 8976 canimCanım beta kaç şu an senin. Benim 7080 çıktı bu şekilde görünmedi üzüldüm bende.
Dr çok önemli gerçekten o nasıl bir üslup ya, benim boş gebelik olduğu zaman bile dr'um endişelendirecek bir şey söylememişti ben çok sonradan araştırdıkça anladım aslında kesem küçükmüş, bebek yok falan diyerek anneyi niye strese sokuyorsun yani diplomasini bi gözden gecirsinHaklisin canim
Persembe gunu baska bi doktora gitmistim durumu anlattim test pozitif ciktiktan sonra ilk muayenemdi
Ben israr edince kanda bakti beta degeri 8900 küsür cikinca bebek saglikli degil kese yok yarin sabah gel kurtaja alcam seni dedi
Ilk dogumu yaptigim hastaneden kendi doktorum ayrilmis hadi bi de bu kadini deneyeyim dedimCanım ben femometer ve hamilelik+ kullanıyorum
Ay gözün aydın maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
Ne saçma yaaa durduk yere hemen kürtaja alacağım ne demek kürtaj için bile keseyi ve bebeği görmeyi bekliyorlar mutlaka. En önemli şey doktor seçimi hamilelik ve doğum için gerçekten
Bir de folik asit kullanımı çok önemliymiş ben bunu kullanıyorum 2 haftadırSaol canm ilk dört maddeyi yapıyorum yürüyüş hariç (lekelenmem olduğu için) diğer maddelere dikkat edemiyorum malesef
10 yil egitimle uzman doktor olunabilir ama insanlik baska bir sey yaDr çok önemli gerçekten o nasıl bir üslup ya, benim boş gebelik olduğu zaman bile dr'um endişelendirecek bir şey söylememişti ben çok sonradan araştırdıkça anladım aslında kesem küçükmüş, bebek yok falan diyerek anneyi niye strese sokuyorsun yani diplomasini bi gözden gecirsin
Bu doktorlarda da gerçekten böyleleri var maalesef bana da beta yükselişi yeterli değil dedi sonra bizim cihaz bozukmuş dedi bi önceki doktor benim de garipti ama şimdi ki baya iyi ben sormadan tüm bilgileri kendi verdiHaklisin canim
Aynen öyle böyle panik yaratarak bir şey olmayacaksa bile stresten bir şey olabilir yani, dusuncesizlik10 yil egitimle uzman doktor olunabilir ama insanlik baska bir sey ya
Insan hamileyken normalden 10 kat pimpirikli panik oluyor zaten
Icine sinen birini bulmak icin de 4 5 tane doktor gezmek gerekiyor ona gicik oluyorumBu doktorlarda da gerçekten böyleleri var maalesef bana da beta yükselişi yeterli değil dedi sonra bizim cihaz bozukmuş dedi bi önceki doktor benim de garipti ama şimdi ki baya iyi ben sormadan tüm bilgileri kendi verdi
Cuma günü aslında ama ben pazartesi ni falan beklemeyi düşünüyorumCarsamba bakilmisti gecikmenin 8.günü 8976 canim
cok yuksek cikinca kese de görününce tekrar kan vermedim
içimizi ferah tutalim rabbimden de hayirlisini isteyelim
Insallah bir sorun yasamayacagiz
Ama zaman gecmek bilmiyor boyle de belirsizlikle
Senin sonraki kontrolun ne zaman peki?
En iyisi sakin kalıp bulunduğun şehrin en iyi doktoruna gitmek tabi imkan varsa çünkü bu gittiğimde aradaki fark bariz gözüküyor maalesef parayı veren mutlu ve bilinçli ayrılıyorIcine sinen birini bulmak icin de 4 5 tane doktor gezmek gerekiyor ona gicik oluyorum
Ay bana ta 2 hafta sonraya randevu verdi daha mi erkem gitsem dedim simdi sen cuma cagirdi deyinceCuma günü aslında ama ben pazartesi ni falan beklemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?