2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet içeri ittiğim ilacın yarısı erimemiş olduğu gibi çıktı kalan yarısı biraz erimiş halde çıktı. Ama tabi ilacı alıp uzanmadım işlerim vardı onu yaptım ondan mı acaba, iyice içeri itmekten de korkuyorum içime yabancı bir cisim kaçıyormuş gibi bi korkum oluyor

Hakikaten herşey üstüste gelmiş canım. Çok zor. Ama bu devamında da böyle olacağı anlamına gelmiyor. Evinizde bakara olur diğer sureler olur bolca dinleyin canım sesli bir şekilde tv ya da telefondan açarsın, bir de sosyal medya kullanıyor musun bilmiyorum eğer çok sık kullanıp hayatını hep paylaşıyorsan biraz azaltabilirsin. Evinizi sirkeli suyla silebilirsin canım bu kadar şey üstüste gelmiş acaba göze mi geliyorsunuz??

Çok garip bir his. İçime iyice itince yabancı madde içimde kalacakmış korkusu oluyor ondan dolayı sanırım yeterince itmiyorum. Birde uzanıp dinlenmediğim hareket ettiğim için de böyle oluyor galiba

Uzanmadıgın için olmuştur canım yoksa erimiş şekilde akar

Sosyal medya hic kullanmiyorum sahte hesabim bile yok o derece kullanmiyorum
Sadaka verdik aslında surekli de veriyoruz insallah artik her sey guzel olur

Çok garip bir his. İçime iyice itince yabancı madde içimde kalacakmış korkusu oluyor ondan dolayı sanırım yeterince itmiyorum. Birde uzanıp dinlenmediğim hareket ettiğim için de böyle oluyor galiba
Yabancı madde gibi düşünme bebeklerimiz için destekleyici bir ilaç, akmasın diye iyice ittiriyorum ama akıyor günlük pedsiz dolasamiyorum ne yazık ki

Doktora danışanınız var mı ilişkiye girmek problem olur mu acaba ? Çok kararsız kalıyorum
Benim dr'um bir iki hafta ara verelim dedi, 3 Ekim'de kontrolüm var o güne kadar bekleriz dedik ne olur ne olmaz, içeride küçük kanama alanım varmış, bende lekelenme yapmadı ama önlem amaçlı bekleyelim dedi

Benim dr'um bir iki hafta ara verelim dedi, 3 Ekim'de kontrolüm var o güne kadar bekleriz dedik ne olur ne olmaz, içeride küçük kanama alanım varmış, bende lekelenme yapmadı ama önlem amaçlı bekleyelim dedi
Anladıım bende de lekelenme felan yok da henüz doktora gitmedim ama

Anladıım bende de lekelenme felan yok da henüz doktora gitmedim ama
Ben dr'a gitmeyi bekledim açıkçası, ilk gittiğim Dr bu konuda bir yorum yapmadı biz de sormayı unuttuk ama önlem amaçlı diğer randevuya kadar bekleyelim dedik. İkinci kontrolümde kendi dr'uma gittim o bir iki hafta dedi biz de 3 hafta beklemeye karar verdik, randevum o zaman oluyor çünkü, dr'un yorumuna göre hareket edicez

V e n u s kuzum listeyi kronolojik düzenleyecektin müsait olamadın mı acaba, herkes kimle aynı gidiyorsa görürdü bir de kalp atışı kısmına kalp atışını hangi haftada gördüğümüzü yazsak yeni gelecek arkadaşlara da fikir olur bence, ben diğer topiclerden bakmıştım hep. Küçük bir fikir

Kızlar benim mide bulantılarım azaldı eskiye nazaran daha iyiyim ama bi korkmuyo değilim neden gitti diye hafif kasık ağrım oluyor, çok çabuk acikiyorum bir de çok çabuk yorulma devam ediyor. İnşallah bebeğim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…