2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de doktora gidene kadar bekleyeyim riske atmayayım hiç

Sizin kaç hafta oldu şuan bende de arada kadık ağrısı dışında belirtim yok şükür erken sanırım daha benim

Kızlar doktor hem vajinal hem karından baktı kanama alanı yok çok şükür kesenin şekli de güzel dedi. Ama düşük tehliken var ki bu kadar lekelenme yaşıyorsun dedi.Progestan 200 mg verdi. Eve gelip içtim aşırı başımı döndürdü uyudum zor topladım. Günde 3 kez kullanacakmışım nasıl kullanacağım hem çalışıyorum Araç kullanıyorum işe giderken Allah korusun kaza falan yaptıracak derece döndü yani. Geçen hafta raporluydum bu hafta da alacağım sanırım

Cinsiyet de eklense güzel olur

Canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine neden öyle oldun

Allah yardımcın olsun canım dayan dayanmalıyızcennet iin ayaklarımızın altında olduğu nu söylemiş peygamberimiz.cennetle müjdeliyiz inşallah

Sıralamayı yaptım canım herkes kalp atışını duyduğu tarihi bildirsin onu da ekleyeyim

Canım onu fitil olarak kullan, yan etkilerini yaşamazsın, günde 3 kere kullanıyordum, lekelenmelerim olunca doktor günde 6ya çıkardı

Bende öyleyim bulantılar başladı mı pekii
Yok bulantim yok su an
ilk hamilelikte 8.hafta bi gelir gibi oldu 2 gun bulandı geri gitti
Doguma kadar cok rahat gecmisti insallah bu da oyle olur
Ebe 7 8 haftalarda baslar demisti sen 7.haftadasin sanirim şu siralar olmasi lazim
Insqllah bulantisiz kusmasız agrisiz kaymak gibi geciririz

Tahmini doğum tarihi 16 05 2024

Aay benim de mide bulantım azaldı bı korkmadım değil, demek ki geçebiliyor böyle rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…