2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Biz bugün kalp atışı duyduk bebişi de gördük @melegim can alayım tahminini kuzum vajinal baktı
Tebrik ederim canım maşallah kuzuya sağlıkla gelsin inşallah üsttede kese gibi bisey var ikiz mi diye baktım ama sonra arkadaşlarda sormuş yok demişsin darısı bizede inş bende bi goreyimde rahat edeyimmm

Aaa o şekilde belki kaç kişiye kürtaj yaptı ne kadar kötü ya benim ablamda da kalp sesini duyamadığı için kürtaja alacaktı ablam ertesi gün özelde kendi doktoruna gitti kalp atışını duydu gerçekten cihaz ve doktor çok fark ediypr

Bende cok fazla acikiyorum ama şöyle bir sorunum var sabah bulantısı yasamiyorum genelde bulantım yemek yedikten sonra oluyor yemeden once bi sey yok yedikten sonra midem bulaniyor ama ayni zamanda da surekli ac hissettiğim icin yemek istiyorum yedikce de midem bulaniyor boyle bir cikmaza girdim

Günaydın hanımlar. Bu depremler ne olacak böyle az önce Osmaniye oldu ev 6 kat ve çok sallandik korktuğum için karnıma ağrı girdi adet sancısı gibi kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ağrı geçiyor şükür bitse artık keşke

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım Rabbim muhafaza eylesin hepinizi, bende Osmaniyeliyim ailem Osmaniye’de ama ben Ankaradayım

Benim başlarda sabah bulantim değil akşam oluyordu, yağlı vs bir şey yediysem. Şimdi bulantım olduğu için sık sık yemeye başladım. Sık yediğim için bulantı azaldı ama bu sefer de vücut öyle alıştı sanırım hep acikiyorum. Hala kızartma vs dusununce midem bulanıyor ama dün epeyi iyiydim bugün de hafif hafif var gibi yine bulantı, bende tam tersi yedikçe değil aciktikca midem bulanıyor

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım Rabbim muhafaza eylesin hepinizi, bende Osmaniyeliyim ailem Osmaniye’de ama ben Ankaradayım
Allah razı olsun canım bende mersinliyim eşim burda görev yapıyor deprem sonrası gitmeyi tercih etmedik rabbim pişman etmesin hepimizi korusun kollasin inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Ben de gaziantepteyim hissetmedik nerede olmuş deprem. Bir türlü bitmedi ya

Tebrik ederim canım maşallah kuzuya sağlıkla gelsin inşallah üsttede kese gibi bisey var ikiz mi diye baktım ama sonra arkadaşlarda sormuş yok demişsin darısı bizede inş bende bi goreyimde rahat edeyimmm
Canımm çok teşekkür ederim darısı da sana olsun inşallah gerçekten insan inanılmaz rahatlıyor şu an kuş gibi hafifim bir sonraki randevum 2 hafta sonra bu sefer daha rahat geçer zaman inşallah.
Kese olsa kesin söylerdi ya meleğimin dediği gibi ultrasonun karartısı falan büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…