2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
En iyisi sakin kalıp bulunduğun şehrin en iyi doktoruna gitmek tabi imkan varsa çünkü bu gittiğimde aradaki fark bariz gözüküyor maalesef parayı veren mutlu ve bilinçli ayrılıyor
Ay benim ikizler tup bebek
O donem hem tup bebek surecini yöneten hem gebeligi takip eden hem dogumu yapan doktor ayrilmis kurumdan
Sanirim şehirden ayrilmis emekli bile olmus olabilir yaşlıydı cünku
O kadar iyi bi doktordu ki anlatamam
Dogum korkunc zor gecmisti ölümden döndüm
Doktorun hızlı müdahalesiyle hayattayım yani şu an
Ayrilmamis olsaydi yine ona giderdim

Tüh kötü olmuş ama üzülmeyin daha bebiş minnak diğer önerilen doktorlara şans verirsin enerjin tutanı bulursun bence

Yabancı madde gibi düşünme bebeklerimiz için destekleyici bir ilaç, akmasın diye iyice ittiriyorum ama akıyor günlük pedsiz dolasamiyorum ne yazık ki
Yok canım bilerek yaptığımdan değil aslında. Elimde olmadan geliyor o korku yoksa bize ve bebeğimize faydalı bir ilac olduğunun bilincindeyim. Belki bu da vajinismus kaynaklı bir korkudur. Ama alışırım belki zamanla. Elimden geldikçe itmeye çalışcam yine de . Teşekkür ederim canım

Sosyal medya hic kullanmiyorum sahte hesabim bile yok o derece kullanmiyorum
Sadaka verdik aslında surekli de veriyoruz insallah artik her sey guzel olur
Yaa ne güzel sosyal medyadan bu kadar uzak kalabilmek. Keşke bende yapabilsem. Aşırı aktif değilim ama yine de hesabım var kullanıyorum maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun canım verdiğiniz sadakalar size en güzel şekilde dönüyordur. Kim bilir belki de daha büyük olayların önüne geçmişlerdir haberiniz olmadan

Kızlar hamileligimi ögrendigim andan beri hiç kasık agrım olmadı cok az hafif oldu şuanda da sadece kesenin olduğu bölgede (göbek deliğine yakın) biraz sertlik hissediyorum okadar yani en baştan beri kasık ağrısı hiç yaşamayan varmı aranızda genelde bütün hamişlerde oluyoya merak ettim tek belirtm göğüs agrım cok fazla bide sabahları bulantı oluyo azbişe

Canım herkeste her belirti olmuyor. Mesela bende de göğüs ağrısı yok, bulantı da olmuyor diyebilirim. Kasık ağrın olmaması daha iyi bence. Sonra acaba bu ağrı normal mi, ters bi hareket mi yaptım vs diye düşünürdün. Şu da var şuan olmayan ağrılarımız önümüzdeki haftalarda başlayabilirdee belli olmaz

Yaa kurban oluruuum maşallah güzel kalpli oğluna, tıpkı benim kızım gibi annesine ilgi ve şevkat gösteriyor. Gönlünü ferah tut canım ben yavrularımızın dualarına inanıyorum onlar melek ve kalpleri temiz, Rabbim onların duasını kabul eder. Ayrıca lekelerine ve hatta kırmızı kanamalarına rağmen bebeğini sağ salim kucağına alan onlarca insan var. Senin bünyen de o şekilde demekki. İlk cocukta da yaşamışsın. Bunda da sağlıkla kavuşacaksın Allah'ın izniyle. Moralini yüksek tutup bolca dua et canım. Rabbim sana şifa versinn.önce moralini düzelt ki gribini de korkularını da yenesin . Moral bozuksa hiçbir şey düzelmez, yanındaki oğlunu düşün lütfen

Canm ben 7 haftalık hamişm ama bebeği göremedik oyüzden endişeleniyorum hamilelerin çoğu bu forumda kasık ağrısı yaşadığını anlatmış benim hiç olmadı cok az bi sızı şeklinde oldu okadar. evham yapıyorum ama işte bebeği görsem korkularm bitecekde daha bi hafta var göğüs agrılarımla teselli buluyorum

Bebeği Göremedik derken canım? Ultrasonla bakılıp mı görülmedi yoksa henüz ilk randevunuza mı gitmediniz

Bebeği Göremedik derken canım? Ultrasonla bakılıp mı görülmedi yoksa henüz ilk randevunuza mı gitmediniz
ultrasonla karından gözükmedi canm kese cok güzel büyükçe ama içi boştu doktor da daha erken diyip bi haftasonra gel dedi. Geç döllenme dır dedi ama adetime 5 gün kala öğrendiğim için geç döllenme olamaz dedim bişe diyemedi bi hafta sonra belli olurmuş alttan baksa belki görürmüş biraz kanamam var diye riskli olur dedi bakmadı yani

Canım sen listede yoksun galiba eklememi istersen yaş, sat, tahmini doğum tarihi, duyduysan kalp atışının haftasını yazarsın
Varım canım gozden kaçmış olabilir

Çok sağol canım benim güzel önerilerin duaların için hep beraber sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah

Doğru diyosun canım herkes bir değil kulak asmamak lazım.hatta çoğu kişinin iki gebeliği bile birbirinden farklı.banada herkes düşük hikayelerini anlatıyo geriliyorum sürekli herseyi arastırıyorum.iyiliğine yapıyolar aslında dikkat etmem gereken şeyleri anlatıyolar ams psikolojim etkileniyo cok

Ay insallah yaa depremden sonra da vermistik demek yine vakti gelmis allah kqbul etsin
Dunya telasina dusunce insan unutuyor boyle seyleri
Bi ara ben kim hangi haftada dusuk yapti diye duyduysam o haftaya gelince oturup dusuk yapmayi bekliyordum
Boyle bi paranoyaklik yok dersin ama oluyor insan cevresinden ne duysa basina gelecegini dusunuyor

Merhaba canım, tevafuk 2022 Ağustos annelerine baktm orda yazını gördüm bi köşede sizi izleyim belki ismimi yazdırmak nasip olur yazmışsın, sonra merak ettim acaba bebeğin oldumu diye son mesajlarına bakim dedim aynı topikteymişiz sevindim hamile olmana. Nasılsın gebeliğin sağlıkla ilerliyordur inşaAllah ? Bebeği gördün mü

Bende ilk önce yapamamıştım olduğu gibi çamaşırıma geri gelmişti ama olabildiğince ileri itersen geri gelme de olmuyor seni rahatsızda etmiyor. Ben eczaneye danıştım bazen çok kuruluk oluyor ve itemiyorum. Gebeliği engellemeyen kayganlaştırıcı jelim vardı onu kullanıyorum o zaman çok daha rahat oluyor. Eczacı intım yıkama jelini de önerdi ama o nasıl kullanılır bilemiyorum daha önce kullanmadım hiç. Bir de daha rahat hareket edebilmek için bacaklarını kendine doğru çekip yanlara açtıktan sonra hemen yerleştirmek yerine biraz bekleyip kaslar o pozisyona alışınca yerleştirirsen daha rahat olur demişti eczacı gerçekten de öyle oldu :)

Aynen öyle kulak tıkamak gerrkiyo hassas dönemdeyiz zaten en iyisi dua edip beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…