2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım hemen süt yapıcı şeyler yiyip içiyorsun ve takmiyorsun hiç bir şeyi. Bak benim geçen hafta moralim bozuktu cocugun uyku düzeni allak bullak oldu. Kaynanamın küçük demelerine karşın ben de laf dokundurdum eşim de arka çıktı gibi oldu sonra dikkat etmeye başladığını hissettim. Şimdi takilmiyorum hiç bir şeye inan daha iyiyim. Bebeğin uyku düzeni bile değişti. Bizim piskolojimiz kesinlikle çok etkiliyor onları. Bebeğin için sakin ol. Sinir oldugun şeyleri eşin kesinlikle uyarsin

Kahvaltı hazırlarken kaşar çıkarayım da bebek kilo alsın dedim. Doğurduğumu unutmuşum.
Ahahaha o bana da çok oluyordu ilaçları saati saatine içen ben şimdi aklıma gelince içiyorum hamileyken bir sorumluluk muhabbeti vardı şimdi de bebisle ilgilencem diye kafa bı milyon kendi vücudum umrumda değil gibi

3 cm açıklık var suni verdiler vajinal fitil gibi ama bir etki etmedi
Bana 3 cm ile direk serum takmışlardı , sorsana serum ne zaman takacaksınız diye ? İnşallah hızlı ilerler . İlk doğum uzun sürebilir diyorlar ama bünyeye göre de değişiyor

Hahaha ama haklısınız ya şimdi bizimkiler okula baslicak o sinir olduğum klişe sözü soylicem gobuslerle ne kadar zor olsa da bol bol uyuyun
Benim evde 4 çocuk var nasıl uyuyayım eşim baktığı zamanlar uyuyorum , bazen bayılıyorum sanki bu ara uykum çok geliyor , ayaklarım yanmazsa tabi

Kayınvaliden de mi gitti? Arkadaşlarınla baya samimiydiniz diye hatırlıyorum lohusa kadına pat diye geliyolarsa sen de pat diye gelirken yemek getirin diyiver işe yarasınlar

Çözmüşsünüz bu işi nerdeyse askere yollayacaksınız bizimkiler halen gelmedi

Aa bunları hiç bilmiyordum canım.cok tesekkür ederim dikkat edicem

Bana su geçirmez bant takmadı canım eczaneden kendin al dedi aldık ama ben takmaya cesaret edemedim. Onunla duşa girip çıkarınca çıkarıp kurutacakmışım o bölgeyi öyle dedi ama ıslak kalırsa falan diye tedirgin oldum. Bana da hastanede taksalar iyiydi

Aynen canım bugün göğsüm süt dolmadı dunkulerleyim.. bakalım kv bırakıp çıktım dışarı eşimle bisi olursa ara dedim sırf moral süt olsun diye.. 9 aydır sigara içmiyordum 2 tane yaktım arabada keko gibi gezdik eşimle kafa dağıttık.. cok iyi geldi inşallah üretime devam ederim..

O kadar haklısın ki çok garip vücudun böyle bir şey yapması dimi beni biliyonuz 5.aydan beri sütüm geliyordu bi anda üretimi durdurdu o kadar önemli ki cidden.. benim bebiste dünden beri ayrı davranıyor kakasinin kokusu bile değişti kokmuyordu kokuyor falan çok etkiliyor çok eşime dedim bi daha aynısını yaparsa yaptirmayacak uyarcakmis

Kız 4 cocukla nasıl dayanıyorsun ben günlerdir 1 çocukla baş edemediğim için ağlıyorum burda
Alışıyor bünye artık yaptıkları , ağladıkları tuhaf gelmiyor . Bazen ağladıklarında kımıldamıyorsun bile ablası seninle oynamam diye bir ağlamaları var mesela sanki bir yerlerini kesmişler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…