2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım bende 39. Haftama girdim. Sancılarım oluyor ancak düzenli değil, bebek kanala girmemiş, suyum nişanım hiçbir şeyim gelmedi, alttan muayene de yapmadık, doktorum girer girmez de demedi, tercihi bana bıraktı Sadece normal doğumu bekleyip suni sancı alıp yine sezeryan doğuranları da duydukça ben beklemek istemedim. Perşembe günü inşallah bende bebişi kucağıma alacağım

Ben iki çocukla buralardayım hala bu bi kaç gün daha fazla buralardayım çünkü anama geldim emzir ver gaz çıkarsınlar emzir ver alt değiştirsinler emzir ver uyutsunlar modundayım
Ben de şu an o moddayım ona rağmen giremiyorum buraya 40 dkdan az emmiyo ya emmeyi bırakınca gazını çıkarıyoruz o esnada tekrar uyanıyo bu sefer de uykuya dalmak için meme istiyo o da 30-40 dkyı buluyo tek döngü böyle bir buçuk iki saat sürüyo gibi oluyo normal mi sizlerde de mi böyle?

Evet canım sigortalı çalışanım.
Ama öyle farklı oluyormu inan pek bilgim yok.
Bana 2 gün önce yattı 857tl.
Anladım canım
Hahahah bebişin heyecanından kimsenin aklına gelmemiştir ya çok normal sen evde giyin onları geçin düz duvarın önüne çekilin peki bu kocaların şakayla karışık sürekli ikinciden bahsetmeleri.. hepsi mi aynı ya

Ne yap et uyu bak hepimiz uykusuzluktan halüsinasyonlar görmeye başladık
Ben 3 gündür uyumuyorum heyecandan. Bugün öğlen azcık uyudum o sırada tel. Çaldı baktım annem arıyor açtım, konuştum geri uyudum.

Meğer öyle bir şey olmamış annem eve gelince konuşurken ortaya çıktı. Korktum gerçekten sizi anladım Uykusuzluk beyni çok etkiliyor

Bdn o rezilligi yaşadım hemde avm de

Öyle tabi inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Aynı ben de sen gibiyim açıklık yok sancı da yok bebek de kanalda değil niye bilmiyorum ama sanki normal istiyorum diye haftayayı bekletiyor gibi geliyor

Canım özellikle ilk zamanlar emzir gaz çıkar o sıra sıçsın alt değiştir uyansın sonra tekrar emzir tekrar gaz çıkar tekrar sıçsın modunda dönüp duruyoduk ama 40 dk boyunca emzirmedim meme uçların acımıyomu ya ben biraz fazla emzirince uçlar acıyo bide seni emzik yapacak alıştırma öyle
Kızlar bebişin idrarında pembe leke var hep. Kan mıdır nedir bu çok geriliyorum kontrolde sorucam da siz biliyosunuzdur belki
canım kız bebeklerde akıntı gibi oluyor da erkek bebekte niye oluyor bilemedim kesin sor onu

Hahaha gece ben de mümkün mertebe uyandirmiyorum senin dediğin mod'a haftasonu giriyorum ben nasıl olsa tatili ama hala ben uğraşıyorum diye

Bak sen şimdiden başladiin. Bebisleyken bir de endişeli oluyosun ya o yüzden daha kötü olur. Papatya çayı falan iç uyku çok önemli şu an senin için

Ben kanamam hemen biter diye beklerken sizinkilerin bitmesine şaşırmıştım zaten çünkü benim geçtiğimiz hafta bile akıntıyla karışık lekelenmem oluyordu. Şimdi yeni yeni bıraktım pedi. 1 hafta 10 gündür günlük pede geçmiştim. Öncesinde normal ped kullaniyordum. Bir de bebeği emzirdikce rahim eski haline dönüyormuş galiba salgılanan hormonlardan. Öyle bir seyler okumuştum. Emzirdikce kanama geliyor gibi oldu. Daha bir kaç gündür bir şey kalmadı gibi benim. Kendime de şaşırdım bu kadar uzun beklemiyordum

Kızlar bebişin idrarında pembe leke var hep. Kan mıdır nedir bu çok geriliyorum kontrolde sorucam da siz biliyosunuzdur belki
Canım uzun süre idrarını yapamayınca oluyor o. Ben fotosunu cekmistim. Dr'a gosterecekken turuncumsu dimi dedi direkt. Normal karşıladı fotoya da bakınca. Bebek bezindeki biseyden dolayı o kristallesme turuncu gozukuyormus sanırım. İdrar yoğunluğundan kaynakli. Bol bol emzir. Düzeldi bizimki sonradan yapabildi çişini. Şimdi maşallah altını acmamizi bekliyor hemen cisle merhaba diyor bize

Hahaha gece ben de mümkün mertebe uyandirmiyorum senin dediğin mod'a haftasonu giriyorum ben nasıl olsa tatili ama hala ben uğraşıyorum diye
Umrumda değil vallahi haftaiçi haftasonu. İyi tarafından baksın olaya önceden 9-9:30 da gidiyodu işe şimdi 7-8 de gidiyor 1 saat zor dayanıyor uyuttuğu gibi topuk. Şener şen in bi filminde koşma sahnesi var ya bide bana onu izletiyor

Hahahaha ay çok iyii geçen ise geç kalıyordu alt değiştir gaz al uyut derken ben de yatıyorum ama gerçekten bazen öyle bir oluyor ki gözüm açılmıyor batarya sıfırlanıyor

Hahahaha ay çok iyii geçen ise geç kalıyordu alt değiştir gaz al uyut derken ben de yatıyorum ama gerçekten bazen öyle bir oluyor ki gözüm açılmıyor batarya sıfırlanıyor
Ay seninki alt değiştiriyomuuu ben iki çocukta da görmedim onu anca gaz alıp uyutur Buda bişey ama bak güzel yıkar çocukları şimdi bi 2 aylık olsun vercem kucağına yıkasın hem fiskiyeye alışıyor çocuk hem leğen aç topla bilmem ne olmuyo hem en önemlisi ben uğraşmıyorum

Aynı ben de sen gibiyim açıklık yok sancı da yok bebek de kanalda değil niye bilmiyorum ama sanki normal istiyorum diye haftayayı bekletiyor gibi geliyor
Ben bekleyip riske atmak istemedim canım, inşallah sen de en hayırlı zamanda ikinizinde sağlıklı olacağı şekilde bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…