- 30 Eylül 2023
- 6
- 6
- 1
- 36
Ben de 39+6’da beklemedeyim. :)
Size ne söyledi doktorunuz?bakalım kaça kadar bekletileceğiz:))
Numune bozuldu mu noldu acaba kendileriyle ilgili bi sıkıntı oluşmuş orası kesin ben de hastanede aldıklarında çok ağladım nasıl dayanıcaz alışıcaz acabaKan uygunsuz demişler bu ne demek oluyor ya gerçekten zaten topuk kanından canimdan can gidiyor sinir olmamak elde değil başına gelen böyle bir şey duyan var mı kızlar aranızda@golden-snitch @Begonya2 gulumsebebek I ImaginaryLife @Mavi070707 O ozgeeeee1 @Kardelenzey ve diğer anneler stresten aklıma gelmiyor şuan kullanıcı isimleri
Ne güzel kuzum sevindim. Ben de hamilelikte hapı bırakmıştım serum olarak aldım diye doktor yeter demişti ama şimdi tekrar verdiBana da demir yazdı doktor ama ben kullanmıyorum. 15.gün kontrolünde benden de kan aldılar sağlıkocağında demirde sıkıntım yokmuş normal değerlerde
Aynen o yüzden ben de olup kurtulsam mı diyorum riski almaya değmez çok ısrarcı değilim zaten normal doğum olsun diye önce sağlıkAsla ısrarcı olmayın çevremde çok örneği oldu sağlık sorununa sebep olan. O yüzden ben de aksine erken alsın diye istedim hep. Uygun olan ne ise o olsun
Genel cevap bu şekilde oldu tamam sizin dediğiniz gibi yapıcamTarih bazında gidersen direkt üstüne ekliyorsun canım. 12si doğdu bizimki 3. Gün kontrolü 15iydi aslında buradaki gibi oluyor 12si 0, 13'u 1, 14u 2, 15'i 3aynı şekilde ebe de 5. Gün kontrolü için 17sinde çağırmıştı. Sen direkt doğduğu tarihe 3 ekle 5 ekle şeklinde yap:)
YUH@sulti tutti
Kızlar doktoruma yazdım böyle böyle ilaç kullanmam gerekiyormuş sağlık ocağından böyle söylediler siz vermediniz kullanmam gerekli mi başlayayım dedim.
Bana dedi ki benim açımdan takip süreciniz bitmiştir, sağlık ocağının vereceği ilaçlarla devam ediniz dedi
Bana dediiii
ulan daha 12 gün oldu doğuralı adam direk şutladı beniii
Ece Hanım sizinle biz aynıyız anlaşılan ben de 20 Mayıs diye bekliyordum ve sizin gibi dün gece nişanım geldi; ama düzensiz sancılar ve bel ağrısından öteye gidemedim. Siz nasılsınız?İnşallah canım dün akşam nişan geldi sen de olmuş muydu ?Sancı bekliyorum…
Ayy sağolasın canım benimSüpersin kız 4 saatte kavuşmuşsunuz maşallah size
Bilmiyorum canım ama onların sorumsuzluğu olduğu için aşırı kizginimNumune bozuldu mu noldu acaba kendileriyle ilgili bi sıkıntı oluşmuş orası kesin ben de hastanede aldıklarında çok ağladım nasıl dayanıcaz alışıcaz acaba
Sağol kuzum valla kanının yarısı gitti çocuğunGeçmiş olsun canım da kanı ne kadar var zaten 6 tüp nedir pess teknolojinin geldiği hale bak
Ayy bakarken üşüdümmDoktora kontrole giderken tam olarak öyle giydirmiştim askılı zıbın üstüne alt üst takım bere eldiven battaniye. Doktor bu giyim Kasım aralık bebeklerinin giyimi mahvedersin çocuğu seni böyle kat kat giydirelim filan dedi cidden kızdı yaniordan çıkarken donsuz du çocuğum üstte uzun kollu altta don yok içinde zıbın
Şimdide evde böyle takılıyor
Kız 23-24 derecede ben hırka ile duruyorumgulumsebebek @melegim can
Kızlar bnm ev 23-24 derece yavrum tek bez ve zibinla duruyor gündüz uyuyunca ya muslin ya da penye battaniye örtüyorum.
Gece de 0.5 togluk uyku tulumu sadece.
Sıkmayın bebeleri rahat rahat takilsinlar
Canım bebekte riskli bir durum yoksa bekle bence o kadar beklemişsinKızlar bana bir akıl verin napayım sizce pazartesiye kadar beklesem mi kanala girmesini doktor çok olumlu konuşmadı gibi ben normal istediğim için bekliyoruz gibi geldi doktora güveniyorum ablamın 3 çocuğunun da doğumunu yaptırdı suniyle üçü de normal hatta birisi 40ı geçti suniyle yapabilirsin diyip suni verip 2 saatte doğurtturdu ama işte bana böyle konuşmadı sizce yarına çarşambaya felan sezwryen mi istemeliyim pazartesiyi mi bekleyeyim
Ayy sağolasın canım benimyalnız sabah evde sancı çekerken saçıma fön çektiğimde normal doğuranlardan biri de çıkıp o fön kalır mı hiç demedi aşk olsun
Valla enfeksiyon durumu hiç aklıma gelmemişti normal değil mi ki ben öyle sandımEnfeksiyon falan olmasında kızzz
canım ben sadece 3.gün kontrolünde Medicana ya gittim sarılık değeri filan baktırdım sonra bidaha gitmedim. Kızımın doktoru var 2 senedir sabit ona gidiyoruz oğlanı da 7.gün ona götürdüm şimdi 30.gün kontrolü var artık aylık ona götürcem ilk 1 sene aylık kontrol sonra 2 ayda bire düşüyor öyle azalıyor 6 ayda bir filan oluyor. Ben oldukça memnunum kendisi aynı zamanda Ege Üniversitesi çocuk hastanesi bölümü anabilim dalı başkanı biz özel muayenesine gidiyoruz. Ama Ege üniversitesine gitmemiz gereken bi durum olursa yada acilde filan doktorun adını verdiğimizde işimiz daha çabuk halloluyor açıkçası. Prof. Mete Akisü bi bak istersen. Mehmet yan hakkında bi fikrim yok duymadım da adınıgulumsebebek canım sen çocuk doktoruna medicana da mı devam edeceksin? Arkadaşım Mehmet Yan 'ı önerdi bana. Fikrin var mı
Zaten senin bir şey kalmamış ki canım. Ben olsam olurum ben 38 içindeyim ona rağmen dayanamadımAynen o yüzden ben de olup kurtulsam mı diyorum riski almaya değmez çok ısrarcı değilim zaten normal doğum olsun diye önce sağlık
Çok teşekkür ederimValla enfeksiyon durumu hiç aklıma gelmemişti normal değil mi ki ben öyle sandım
canım ben sadece 3.gün kontrolünde Medicana ya gittim sarılık değeri filan baktırdım sonra bidaha gitmedim. Kızımın doktoru var 2 senedir sabit ona gidiyoruz oğlanı da 7.gün ona götürdüm şimdi 30.gün kontrolü var artık aylık ona götürcem ilk 1 sene aylık kontrol sonra 2 ayda bire düşüyor öyle azalıyor 6 ayda bir filan oluyor. Ben oldukça memnunum kendisi aynı zamanda Ege Üniversitesi çocuk hastanesi bölümü anabilim dalı başkanı biz özel muayenesine gidiyoruz. Ama Ege üniversitesine gitmemiz gereken bi durum olursa yada acilde filan doktorun adını verdiğimizde işimiz daha çabuk halloluyor açıkçası. Prof. Mete Akisü bi bak istersen
Şuan ağlaya ağlaya anama gidiyorum eşim bu hafta geç gelecek bu çocuklarla ben daha da durmam burda. Benim sağlamlık burda biterİnanamiyorummm ne sağlam kadinsin masallah
Daha düzgün uyanmıyo ki ben uyandırınca uyanmak istemiyor kendi acıkıp uyanınca ortalık kıyamet yerine dönüyoKızlar bebelernz kaç gün sonra düzgünce uyanmaya başladı ?
Hahahaha hay sen bin yaşa vallahi öyle5:30-6 artık bizim için sabahın körü değil uyandığımız ya da bebe uyutmaya çalıştığımız saatler
Ooo kimleri görüyorum. Kız sen değilmiydin mart anneleri artık girmiyor biz birbirimizi bırakmayalım diyen. Yoksun alemdürüst yazını gören cennetlikNe güzel kuzum sevindim. Ben de hamilelikte hapı bırakmıştım serum olarak aldım diye doktor yeter demişti ama şimdi tekrar verdi
Bir yerde sigortalı çalışan mısın canım? Ben çalışmıyorum bana yatacak mı? Bugün eşim sormuş 300 tl yatar 25 haziranda demişlerBanada yatmış canım 857tl
Evet benim de tahmini doğum 20 Mayıstı.40+0 idi bugün.Sabah doktoruma mesaj attım nişan geldi ve arada düzensiz kasılmalar var dedim.O da hastaneye gel yazdı.Ben de belki doğuma alır diye eşyaları her şeyi aldım gittim.Açıklık kontrolü yapıldı 2cm nst de sancı yok eve geri yolladı bekleyelim dedi.Eğer perşembeye kadar kendi gelmezse suni sancı vereceğiz dedi.Siz ne durumdasınız? Açıklık kontrolü sonrası hafif kanama olabilir demişti o var biraz,bi de canım acıyor resmenEce Hanım sizinle biz aynıyız anlaşılan ben de 20 Mayıs diye bekliyordum ve sizin gibi dün gece nişanım geldi; ama düzensiz sancılar ve bel ağrısından öteye gidemedim. Siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?