- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
2 numaranın da bacakları sıkıyor yani4 kiloyu biraz geçmişti sanırım canım. @cesursavasci bir büyük bedene gectim demisti ben de sanki 2 numara yokmuş gibi 1 takiyordum hep. Sonra aklıma geldi 2ye geçmek ama ikinin de bacak kısmı sıkıntılı. Günde kaç tane değiştiriyorsun. Bence 10 günlük hesapla. 10 günden sonrası artık sıkmaya başlar gibi
Yok canım taa hamileyken de demiştim ya kayıyorlar hep. Reflü yatağının en üst kısmına yukarı yatırınca eğimli durduğundan daha rahat uyuyor ama kaya kaya aşağı iniyor. Altını battaniyeyle filan destekliyorum bi miktar tutuyor yine. Ama kesin çözümü bende bulamadım iki çocukta daKızlar benim bebiş reflü yatagindan sürekli aşağıya kayıyor. Ayaklarını kıpır kıpır yapınca alt açmasına vuruyor. Mizirdanmasina uyanıyorum yukarıya kaydiriyorum direkt uykuya dalıyor. Sonra tekrar mizir mizir bı uyaniyorum yine kaymış. Bunun bir çözümü yok mudur? Bı Z bu reflü yataklarını ilk 6 ay mi kullancaz sadece
Bacakları iz yapmıyor mu canım?Benimki 3680 1 numara rahat oluyo sizinkilere niye küçük geliyo
Yok canım dış dudaklar hep kırmızı olmuyor. İdrar pişiğidir. Asitli bişeyler yiyomusun domates portakal vs ? Sudocrem sür bi istersen. Benim kızında arkada olursa kaka pişiği önde olursa idrar pişiği oluyor idrar pişiği de genelde yediklerinden kaynaklanıyorKız bebek annelerimelegim can gulumsebebek medusaa Kardelenzey benim kızın vajinası dış dudak kısımları hep kırmızı ya, hiç beyaz halini görmedim. Hastanede annem değiştirdi ona sordum hatırlamıyorum diyor ama normali böyle kırmızı olamaz dimi? Hep pişik mi yani?
Aynen aynen valla aynısı şu an bantlar bitişik duruyor alt kısım bol ama bacaklar sıkıyor ben de prima mı alsam diyorum hiç riske girmeden ama artık 2 sene devam etmek gerekecekBu millet sleppyi nasıl kullanıyor ya bizde mi problem var. Oğlum ilk doğduğunda o bantlar baya üst üste geliyordu yine bacaklarda lastik izi vardı hala var. İki numarada da var. Lastikleri azıcık kesip genişlettim sızdırdı. Ama çok sıkı yani cidden lastikler. Hiç anlamadım 12 kilo kızıma 5 numara prima gayet iyi oluyor. Çok büyük bez kullanmak ta iyi değil bebeğe bacak arası açık olur zaten gelişim sürecinde deforme oluyor önerilmiyor. Napcağımı şaşırdım şeytan diyor git prima al. Öncesinde bi ya molfix ya babyturco ya şans vercem ama
Oof ya kaymasa belki uyumaya devam edecek. Bütün gece uykusu böyle bölük pörçük. 6 aydan sonra kullanmam herhalde ya çocuk uyku falan uyuyamiyorYok canım taa hamileyken de demiştim ya kayıyorlar hep. Reflü yatağının en üst kısmına yukarı yatırınca eğimli durduğundan daha rahat uyuyor ama kaya kaya aşağı iniyor. Altını battaniyeyle filan destekliyorum bi miktar tutuyor yine. Ama kesin çözümü bende bulamadım iki çocukta daboyu yettiği kadar kullanıyorum ben ekseriyetle ilk 6 ay öneriliyor
Aa yiyorum evet her gün domates yiyorum ondan mı olmuş of çok üzüldüm. İncia nın kremini kullanıyordum o kesmedi, sebamed oğluma iyi geliyordu o da iyileştirmedi acaba dedim rengi mi böyle ama değilmişYok canım dış dudaklar hep kırmızı olmuyor. İdrar pişiğidir. Asitli bişeyler yiyomusun domates portakal vs ? Sudocrem sür bi istersen. Benim kızında arkada olursa kaka pişiği önde olursa idrar pişiği oluyor idrar pişiği de genelde yediklerinden kaynaklanıyor
Benim kızda öyle altına küçük bir yastık ile destekledim yine kayıyor canımKızlar benim bebiş reflü yatagindan sürekli aşağıya kayıyor. Ayaklarını kıpır kıpır yapınca alt açmasına vuruyor. Mizirdanmasina uyanıyorum yukarıya kaydiriyorum direkt uykuya dalıyor. Sonra tekrar mizir mizir bı uyaniyorum yine kaymış. Bunun bir çözümü yok mudur? Bı Z bu reflü yataklarını ilk 6 ay mi kullancaz sadece
Ben hiç kullanmadım kullanmak zorunda değilsn canımOof ya kaymasa belki uyumaya devam edecek. Bütün gece uykusu böyle bölük pörçük. 6 aydan sonra kullanmam herhalde ya çocuk uyku falan uyuyamiyor
Gece eşim ellerini içine sararak kundak yaptı normalde kıyameti koparır ama babasına ses etmediKızlar gece bezdirdi nasıl çığlık of of en sonunda baktım durmuyor dünde golden kitaptaki yazıyı psylaşmıştı ya aldım yanıma koluma yatırdım sustu öyle uyumaya başladı bi 10-15 dk durduk sonra yerine yatırdım uyumaya devam etti. Sabah 6bucuk civarı acıktı uyandı emzir gaz çıkar derken yine uyumadı en sonunda eşimle aramıza koydum reflü yatağını bebeği de iyice kendime yanaştırdım o yan korumalığı çıkarıp. Sarıldım uyudu hiç ses yok. İyi hoş ben böyle devam ederim ama sıkıntı kızım uyandı oda yanıma gelmek istedi bebeği beşiğe bıraktım yanına tşörtümü koydum kızımı yanıma aldım ama tişört kesmedisonrası bağırışma kıyamet
Ay benim oğlum da öyleydi ya gerçekten erkek çocuk farkı demek kiKızlar benim bebiş reflü yatagindan sürekli aşağıya kayıyor. Ayaklarını kıpır kıpır yapınca alt açmasına vuruyor. Mizirdanmasina uyanıyorum yukarıya kaydiriyorum direkt uykuya dalıyor. Sonra tekrar mizir mizir bı uyaniyorum yine kaymış. Bunun bir çözümü yok mudur? Bı Z bu reflü yataklarını ilk 6 ay mi kullancaz sadece
Bizimki de reflü ile yanımıza alınca uyuyor korkuyorum ezeriz diye ama çaresiz kalınca alıyorum ya napimKızlar gece bezdirdi nasıl çığlık of of en sonunda baktım durmuyor dünde golden kitaptaki yazıyı psylaşmıştı ya aldım yanıma koluma yatırdım sustu öyle uyumaya başladı bi 10-15 dk durduk sonra yerine yatırdım uyumaya devam etti. Sabah 6bucuk civarı acıktı uyandı emzir gaz çıkar derken yine uyumadı en sonunda eşimle aramıza koydum reflü yatağını bebeği de iyice kendime yanaştırdım o yan korumalığı çıkarıp. Sarıldım uyudu hiç ses yok. İyi hoş ben böyle devam ederim ama sıkıntı kızım uyandı oda yanıma gelmek istedi bebeği beşiğe bıraktım yanına tşörtümü koydum kızımı yanıma aldım ama tişört kesmedisonrası bağırışma kıyamet
Sabah uyandırmadım tıka basa doyurdum napim geceleri bazen kaçıyor 2 saat olayı. Zaten 3 kez beslendi o süreçte diye kaldırmadım. Gündüz kaldırıyorum ama mutlakaBenimki de çok uzun süre uyumuyor sonra uyuyunca da 4-5 saat uyuyor ben de ellemiyorum doktor max 3 saatte emzir dedi ama napayım. Sen uyandırıyor musun yine de?
Benimki de kayıyo bi bakıyorum çocuk yokKızlar benim bebiş reflü yatagindan sürekli aşağıya kayıyor. Ayaklarını kıpır kıpır yapınca alt açmasına vuruyor. Mizirdanmasina uyanıyorum yukarıya kaydiriyorum direkt uykuya dalıyor. Sonra tekrar mizir mizir bı uyaniyorum yine kaymış. Bunun bir çözümü yok mudur? Bı Z bu reflü yataklarını ilk 6 ay mi kullancaz sadece
Yok kuzum yapmıyo biraz büyük bile hala bantları üst üste geliyorBacakları iz yapmıyor mu canım?
Yenidoğan aparatina poposu geliyor o kadar kayıyor kiBenim kızda öyle altına küçük bir yastık ile destekledim yine kayıyor canım
Kusma durumundan ötürü kullanıyorum canım yatış pozisyonu o şekilde öneriliyor yaBen hiç kullanmadım kullanmak zorunda değilsn canım
Aay ortamiza almaya hiç cesaretim yok da kullanılması gereken en kısa süreç neyse o zamanda bırakalım istiyorum böyle uyku çok sıkıntı çünküGece eşim ellerini içine sararak kundak yaptı normalde kıyameti koparır ama babasına ses etmedireflü yatağıyla biz de ortamıza koyduk ağzına emzik verdik babası pışladı 4 saat uyumuşuz öyle aramızda olunca daha rahat uyudu gerçekten ama ben hala korkuyorum ezeriz diye. Siz de yatağı dörtleyin bari yanına bir yatak daha atın yerin varsa geniş geniş yatarsınız
Ay benim oğlum da öyleydi ya gerçekten erkek çocuk farkı demek kişimdi kızım kaymıyor yataktan. Battaniye ve yastıkla bariyer yapıyordum ben kaymasın diye ama 6 ay yatırmadım 2-3 ay maximum sonra normal ortamızda yatırdık direkt yatağa şimdi cesaret edemem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?