2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnşaAllah canım zaten aşırı bi yükseklik yok sınırın az üstünde benimki. Umarım çabucak geçer çok yoruyor uykusuzlukla birleşince
Benimkide aynı çok aşırı değil kötü kolestrolüm yüksek seninkinde o normal çıkmış. Ama bencede lohusalıktandır düzelicez inşallah be

I ImaginaryLife ve kız bebek anneleri en iyisi her alt değişiminde lavaboda yıkayın ya da ılık su ile pamuğu ıslatıp silin ve kurulayın. Kız bebeklerde ıslak mendil sıkıntı oluyor. Yine geçmezse bezden kaynaklı da olabiliyor bez markasını değiştirmek gerek.

Bacakları eşitmi fark varmı canım?

Kızlar ben galiba elendim primaya geçcem napayım ya çocuğumun canı acımasındansa pahalı olsun. Yalnız bişey sorcam ben hep kızımda premium care kullandım. Aktif bebekle premium care farkını bilen varmı

Kızlar perişanım
Ne gece uyuduk ne sabah, gerçekten halim kalmadı kendimi bitmiş hissediyorum

Cnm ben hem prima premium care ve goon premium kullanıyorum. Goon da baya iyi istersen dene. Ne pişik oldu ne de bacaklarında iz yaptı.

_Ravzaa_ nerelerdesin canım nasıl gidiyor bi sıkıntı yok umarım
Yok canım , evde alışmaya çalışıyoruz . Küçükler bebeği pek bırakmıyor . Ben diğer doğumlardan sonra olduğum gibi yine mastit oldum. Anyibiyotik kullandım ama sadece ateşim çıkmadı , ağrım oldu ve göğüslerim yumuşamadı . Olmasın diye herşeyi deniyorum , yinede mevbur olmam gerekiyor gibi oluyorum. Eve geldiğim gece sanki şok veriyorlardı vücuduma , bir titriyorum bir duruyorum , bir titriyorum bir duruyorum. Çok kötüydü . Isıtıcı taktım , o biraz rahatlattı işte . Sonra da doktor ilaç yazdı .
Çok fena kabız oldum , 10 günde 2 kere ilaçla tuvalete çıktım ama onda da sanki kemiklerim kırılmış gibi zorlanıyorum.

Ay canım benim umarım çabucak geçer çok geçmiş olsun

Ayakta sallamaya ne ara başladık mesela bu çocuk buna ne ara alıştı güya böyle uyutmamak gerekirdi babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi bende hiçbiri yok ajsjsjs
Özgeee ben senin nasıl doğurduğunu bilmiyorum ya , çok merak ediyorum . Benden sonraya kalanları hiç bilmiyorum gerçi

12’de yedi mamasını ama uyuması 12.50’yi buldu şimdi ben bu çocuğu 14’te nasıl kaldırayım yazık değil mi azıcık uyumuş olcak
Cnm uyurken besleyebiirsin. Sariliktan gözünü açamıyordu oğlum fototerapide alıyordu. Uyurken çay kaşığıyla sütümü icirmistim

Ay canım benim umarım çabucak geçer çok geçmiş olsun
İnşallah canım benim ya , ilk defa doğumdan sonra hiçbirşey yapamadım. Bu kez tam iyileşmeyi bekleyip ev işlerine başlayacağım ama rüya gibi , hâlâ nasıl geçti doğum anlayamıyorum.

Bacakları eşitmi fark varmı canım?
Eşit canım gayet normal görüntüsü hareket ettirince ağlamıyor derecesi de düşük çıktı ultrason görüntüsü de güzeldi aslında eşim de cerrah o da girdi görüntü normal dedi hatta çift bez kullanma dedi gayet iyi dedi. Ama alanında uzman olan doktor ne dediyse onu yapacağım . Kızdı pişik olur felan dedi eşim, benim içime sinmiyor ama kullanacağım pişiği önleyen kremler var bol bol süreriz yeter ki gelişimi güzel olsun

Kızlar bugün doktora gittik kontrole. Geçenki gittiğimiz doktora gitmedim hemen mama yazıp yolladı diye. Bu doktor uzun uzun ilgilendi her yerini inceledi kontrol etti gerçekten de pamukçuk varmış ağzında. Sütümü sağıp veriyorum dedim biberonla. Öyle yapma bir biberon bir senin memen kafası karışır dedi. Sağlıklı olan sadece senin memen dedi. 5 kilo olduk çok şükür. Kilosu iyi artık mamayı azalt ve hiç verme dedi mümkünse ağlamazsa hiç verme sütünü de direk memeden ver gerekirse önce memeni sağ süt akışı normal olduğu anda direk memenden vermelisin dedi.

Cnm ben hem prima premium care ve goon premium kullanıyorum. Goon da baya iyi istersen dene. Ne pişik oldu ne de bacaklarında iz yaptı.
Emişi nasıl goon un? Ya Sleepy de emiş te çok iyi değil gibi 12 de taktığım bez gece 3 te berbat halde oluyor şişmiş çocuğun dizlerine kadar gelecek nerdeyse. Primada öyle bişey yaşamadım emişi güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…