- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
Benimkide aynı çok aşırı değil kötü kolestrolüm yüksek seninkinde o normal çıkmış. Ama bencede lohusalıktandır düzelicez inşallah beİnşaAllah canım zaten aşırı bi yükseklik yok sınırın az üstünde benimki. Umarım çabucak geçer çok yoruyor uykusuzlukla birleşince
Bacakları eşitmi fark varmı canım?Kızlar bizim kontrolümüz vardı normalde 40. Gün ultrason olacaktı 36. Günde yaptık. Kalça sınırda çıktı59 çıktı normali 60 ve üzeri. Doktor olabilir 3 aya kadar gecikmesi normal dedi. Çift bez takacağız bir ay sonra tekrar kontrol
İnşaAllah beaBenimkide aynı çok aşırı değil kötü kolestrolüm yüksek seninkinde o normal çıkmış. Ama bencede lohusalıktandır düzelicez inşallah be
OlabilirAllah Allah senin oğlanın bacakları mı ince acababizim de bantlar üst üste geliyor alt kısmı da bol ama bacaklar hep sıkmış gibi iz yapıyor
İşini bilen biriBizimkinin başta ayakları oraya geliyordu şimdi yenidoğan aparatinin üzerine ayaklarını koyup keyif yapıyor
Cnm ben hem prima premium care ve goon premium kullanıyorum. Goon da baya iyi istersen dene. Ne pişik oldu ne de bacaklarında iz yaptı.Kızlar ben galiba elendim primaya geçcem napayım ya çocuğumun canı acımasındansa pahalı olsun. Yalnız bişey sorcam ben hep kızımda premium care kullandım. Aktif bebekle premium care farkını bilen varmı
Yok canım , evde alışmaya çalışıyoruz . Küçükler bebeği pek bırakmıyor . Ben diğer doğumlardan sonra olduğum gibi yine mastit oldum. Anyibiyotik kullandım ama sadece ateşim çıkmadı , ağrım oldu ve göğüslerim yumuşamadı . Olmasın diye herşeyi deniyorum , yinede mevbur olmam gerekiyor gibi oluyorum. Eve geldiğim gece sanki şok veriyorlardı vücuduma , bir titriyorum bir duruyorum , bir titriyorum bir duruyorum. Çok kötüydü . Isıtıcı taktım , o biraz rahatlattı işte . Sonra da doktor ilaç yazdı ._Ravzaa_ nerelerdesin canım nasıl gidiyor bi sıkıntı yok umarım
Altını açınca ilk zamanlar çığluk çığlığaydık vallahiçok geçmiş olsunaltini filan acinca sorun yaşiyor muydunuz cnm ? Bana hemşire çok masaj yapma kalça testinden sonra yap demişti nolur bıkmaz diye
Ay canım benim umarım çabucak geçer çok geçmiş olsunYok canım , evde alışmaya çalışıyoruz . Küçükler bebeği pek bırakmıyor . Ben diğer doğumlardan sonra olduğum gibi yine mastit oldum. Anyibiyotik kullandım ama sadece ateşim çıkmadı , ağrım oldu ve göğüslerim yumuşamadı . Olmasın diye herşeyi deniyorum , yinede mevbur olmam gerekiyor gibi oluyorum. Eve geldiğim gece sanki şok veriyorlardı vücuduma , bir titriyorum bir duruyorum , bir titriyorum bir duruyorum. Çok kötüydü . Isıtıcı taktım , o biraz rahatlattı işte . Sonra da doktor ilaç yazdı .
Çok fena kabız oldum , 10 günde 2 kere ilaçla tuvalete çıktım ama onda da sanki kemiklerim kırılmış gibi zorlanıyorum.
Bizimki de bir derece sınırda ama yine de ne olur ne olmaz ben çift bez kullanayım bir ay sonra tekrar götüreceğimBizim doktor normal muayenesinde kalça çıkıklığı yok ultrasona gerek yok dedi. Hiç kafamı karıştırmıcam yaptırmıcam ultrason
Özgeee ben senin nasıl doğurduğunu bilmiyorum ya , çok merak ediyorum . Benden sonraya kalanları hiç bilmiyorum gerçiAyakta sallamaya ne ara başladık mesela bu çocuk buna ne ara alıştı güya böyle uyutmamak gerekirdi babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi bende hiçbiri yok ajsjsjs
Cnm uyurken besleyebiirsin. Sariliktan gözünü açamıyordu oğlum fototerapide alıyordu. Uyurken çay kaşığıyla sütümü icirmistim12’de yedi mamasını ama uyuması 12.50’yi buldu şimdi ben bu çocuğu 14’te nasıl kaldırayım yazık değil mi azıcık uyumuş olcak
İnşallah canım benim ya , ilk defa doğumdan sonra hiçbirşey yapamadım. Bu kez tam iyileşmeyi bekleyip ev işlerine başlayacağımAy canım benim umarım çabucak geçer çok geçmiş olsun
Eşit canım gayet normal görüntüsü hareket ettirince ağlamıyor derecesi de düşük çıktı ultrason görüntüsü de güzeldi aslında eşim de cerrah o da girdi görüntü normal dedi hatta çift bez kullanma dedi gayet iyi dedi. Ama alanında uzman olan doktor ne dediyse onu yapacağım . Kızdı pişik olur felan dedi eşim, benim içime sinmiyor ama kullanacağım pişiği önleyen kremler var bol bol süreriz yeter ki gelişimi güzel olsunBacakları eşitmi fark varmı canım?
Emişi nasıl goon un? Ya Sleepy de emiş te çok iyi değil gibi 12 de taktığım bez gece 3 te berbat halde oluyor şişmiş çocuğun dizlerine kadar gelecek nerdeyse. Primada öyle bişey yaşamadım emişi güzeldiCnm ben hem prima premium care ve goon premium kullanıyorum. Goon da baya iyi istersen dene. Ne pişik oldu ne de bacaklarında iz yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?