- 25 Mayıs 2023
- 4.670
- 8.950
- 88
Çayın adı ne bende alayım. Sedef otunu da trendyoldan baktım az bi yorum var çoğu işe yaramadı yazmış anlamadım. Bende ısırganotu çayı içiyorum süt gelsin diye. Az önce öğrendim ki detoks olarak ta kullanılıyormuş ekstra mutluyum hem süt üretip hem zayıflarım inşallah
İstemiyor sutluyorum sütün tadı bitince çıkarıyor ağlıyor çok fena şu 5.hafta atagiEmzik ver canım
Gece mizmizlaniyo uykusu açılmadan emzirip göğsümde gazını aldıktan sonra direkt uyuyo şansım yaver giderseKız onun kusacağı vardır o anyada senin oğlan sevmiyor uyurken ağzına bişeyler dayatıldın ben hep öyle besledim kızımı anneli ypğunbakımda hemşireler söylüyordu öyle yap diye. Uyanmıyo diye yakınıp dururken ben
Ben bunu gidip alayım yarın inşallah bulurum buradaki aktarlarda. Bol bol süt olsun diye yapmadığımız kalmadı ayyyyEki Görüntüle 3434827 Eki Görüntüle 3434828
Çay bu canım içindekiler de bu. Hepsi beraber birleşince belki de süt yapmıştır ama içindeki herşey galaktotlu.çemen otu da bayağı süt getiriyor bir doktor söylemişti . Onun önerdiği otların çoğu var bu çayın içinde bak tekrar bulayım onu videodan sana
Eki Görüntüle 3434830
Takip edeyim canım sağolBi asitli şeyler yemeden 1 hafta takip et süte geçtikçe idrardan düzelme olacak mı bak bakalım. Bazı pişiklere standart kullanılanlar iyi gelmiyor. Kızımın poposunda pekmez kaynaklı pişik vardı onu sudocrem geçirmedi mesela kantaron yağı geçirdi. Vajinadaki piştiği sudocrem geçirdi. Dün oğluma poposundaki tahrişe doktor hangi kremi kullanıyorsun dedi bephantol dedim. Geçirmemiş hametan kullan dedi pişiğin içeriğine bağlı olarak kremlerin etkileri değişiyor
Sen kızına dön sarıl oğlana da babası sarılsınBi beşik daha alacağıma tek kişilik bi yatak mı alsaydım diye düşündüm de. İşin kötü tarafı şu ikiside benimle uyumak istiyor ben hangi tarafa döneyim birine dönsem öbürüne sırtım dönük olacak. Dümdüz de yatamam. Tişörtümü koydum yanına oda kesmedi. Ama kokumuzu istiyorlar galiba ya kokuyla gerçekten iyi uyuyorlar
Pamuk ve su ile siliyorum hep zaten ama kurulamıyordum. Kız bebek temizliği zormuş evet erkek daha kolaydıI ImaginaryLife ve kız bebek anneleri en iyisi her alt değişiminde lavaboda yıkayın ya da ılık su ile pamuğu ıslatıp silin ve kurulayın. Kız bebeklerde ıslak mendil sıkıntı oluyor. Yine geçmezse bezden kaynaklı da olabiliyor bez markasını değiştirmek gerek.
Hangi marka rezene içiyorsun canım? Ben hiç içmedim bir de onu deneyeyimRezene gerçekten de süt arttırıyor her süt artıran çayların içinde rezene var
Doğum yapmadım günde 1 çay bardağı kadar içmeye başladım belki faydası olur diyeŞu da epeyi arttırıyor. Ben bunu içtiğimi unutup ertesi sabah kalktığımda göğüslerim niye bu kadar dolu ben dün ne yedim diye düşünmüştüm
Napalım gülümse yeter ki süt olsun anne sütü bebeklerimiz için bağışıklığı için gelecekleri için o kadar önemli kiBen bunu gidip alayım yarın inşallah bulurum buradaki aktarlarda. Bol bol süt olsun diye yapmadığımız kalmadı ayyyy
Trendyoldan almıştım benBen bunu gidip alayım yarın inşallah bulurum buradaki aktarlarda. Bol bol süt olsun diye yapmadığımız kalmadı ayyyy
Naturpy milk tea içiyorum canım . E bebekteki lactamil anne sütü içeceğini aldım bir de e bebekteki still tea aldım ama alma sen çünkü onlar o kadar süt yapmıyor e bebek markası . Naturpy bayağı süt yapıyor. Bestlak bile bende işe yaramadı. İşe yarasın diye sabah aç karnına içiyordum sonra kahvaltı yapıyordum fayda etmedi bana bestlakTakip edeyim canım sağol
Sen kızına dön sarıl oğlana da babası sarılsın
Pamuk ve su ile siliyorum hep zaten ama kurulamıyordum. Kız bebek temizliği zormuş evet erkek daha kolaydı
Hangi marka rezene içiyorsun canım? Ben hiç içmedim bir de onu deneyeyim
Ortadaki gaz yapar onu vermemeye çalış en sağdaki çok güzelKızlar kalkanda biriken sütler bunlar, mesela ortadaki çok sulu açık renkli hep onu içiyorsa kilo alamaz gibi, diğerleri daha koyu renkli.
Yağ oranı nasıl sence canımcesursavasci seninki ile kıyaslarsan? daha dolu olan biberonda belli oluyor yağlı kısım
Karıştırıp içirilir mi bu sütler ? Gece gündüz sütü diye mi ayırdınKızlar kalkanda biriken sütler bunlar, mesela ortadaki çok sulu açık renkli hep onu içiyorsa kilo alamaz gibi, diğerleri daha koyu renkli.
Yağ oranı nasıl sence canımcesursavasci seninki ile kıyaslarsan? daha dolu olan biberonda belli oluyor yağlı kısım
Gün içinde biriktiriyorum, gece ısıları eşit olunca karıştırıp benmari usülü ısıtıp içiriyorum, geceleri doymuyo malum. Dün 80 ml anne sütü birikti onları içti hala aranıyordu üstüne de 60 ml mama içirdim. Midesini mi genişletiyorum diye üzülüyorum ama verince içiyo yani demek ki yeterli gelmiyoKarıştırıp içirilir mi bu sütler ? Gece gündüz sütü diye mi ayırdın
Benımkı de uyanmıyor sagıyorum kaşık biberonla veriyorum doktora bugun sordum kaşık biberon sorun degıl dediDün doktor bana 2 saat e bir dedi yA gece cocuk iki saate bir nasil uyanacak i. Bende sağip veriyorum . Meme reddi olcak diye korkuyorum
Nadir de olsa öyle durumları bizde yaşıyoruz. Şükür sebebi oluyor ozamanGece mizmizlaniyo uykusu açılmadan emzirip göğsümde gazını aldıktan sonra direkt uyuyo şansım yaver gidersegolden-snitch
Evet canım bakmamıştım hiç yakın zamanda. Keçi sedefi bulmak lazım gerçi şu senin diğer çayda hepsi var ekstra içersek fazla yükleme olur mu kiEki Görüntüle 3434831 @gulumsebebek sen bundan içiyordun demi içerisinde keçi sedefi varmış
Ayyy dereotu kırmızı çizgim midem bulanıyor yiyemiyorum onu ben hiç sevmiyorumNapalım gülümse yeter ki süt olsun anne sütü bebeklerimiz için bağışıklığı için gelecekleri için o kadar önemli kiben her öğünde kahvaltı akşam yemeği öğlen muhakkak çeyrek bağ dereotu da tüketiyorum bak sen de yap
Kız ben senden önce doğurdumÖzgeee ben senin nasıl doğurduğunu bilmiyorum ya , çok merak ediyorum . Benden sonraya kalanları hiç bilmiyorum gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?