2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
12’de yedi mamasını ama uyuması 12.50’yi buldu şimdi ben bu çocuğu 14’te nasıl kaldırayım yazık değil mi azıcık uyumuş olcak
Kız rüya beslenmesi diye bişey var. Uykuda ver emmezse biberonun ucunu üst damağına dokundur emme refleksi devreye girer. Bebekler uyurken de beslenir

Bence prima ile aynı. Hala 2sini de kullanıyorum. Küçük paket al dene istersen. Prima 1 numara goon da 2 numara kullanıyorum. Sleepy bi garip gelmişti bana top gibi oluyordu çişden

Bence prima ile aynı. Hala 2sini de kullanıyorum. Küçük paket al dene istersen. Prima 1 numara goon da 2 numara kullanıyorum. Sleepy bi garip gelmişti bana top gibi oluyordu çişden
Ay evet evet aynen dediğin gibi oluyor Sleepy. Ben mi beceremiyorum dedim ama yok yani top gibi duruyor güzel değilmiş gerçekten. Bi denicem sağol canım

Psikolojim bozuldu... bebek sürekli aranıyor veriyom kusuyor
Aynıyız cnm dün hele 1 saati zor buluyordu. Emiyor kusuyor sürekli aranıyor. Bunaldım resmen sürekli emzirmekten. Gece de öyleydi. Ama bugün daha iyi çok şükür.

Sütü olmayan anneler; ben de müzdaripim maalesef ama çok şükür düzeldi. Ben çok araştırdım kızlar süt arttıran . Bir video gördüm onu araştırdım keçi Sedef otu. Süt getiren demekmiş latincesi. Bestlak damlanın içinde 25 mg varmış ben süt çayları içiyorum ve içtikten 2 saat sonra sütüm fışkırıyor içerisine baktım keçi Sedef otu var. Aktardan almadım yoktu, bir kaç aktar daha gezeceğim aklınızda bulunsun. Sonuçta çoğu ilaç bitki özlerinden yapılıyor . Bulursam hemen alacağım sizinle de paylaşmak istedim

Ben bestlak damla kullanamıyorum içinde malt olduğu ve oğlumda hafif düzeyde reflü olduğu için. Ama şu keçi Sedef otunu araştırcam olmazsa internetten alırız

Ya tam 1 aylık kontrolünün önceki günüydü ilk defa 3 saati geçti korktum ben de çocuk aç kaliyor kan şekeri düşecek uyanmayacak bu sefer diye. Aldım kucağıma biraz mizildandi göğsüme koydum emdi sonra. Gazını aldım yerine koydum kusmayan çocuk epeyi kustu ertesi gün dr'a soyledim. Çocuğu uyandirmayin o uyanınca besleyin sadece dedi benim çocuğum mottosu bir şey sadece ben istersem olur siz ne yaparsanız yapın

Ben bestlak damla kullanamıyorum içinde malt olduğu ve oğlumda hafif düzeyde reflü olduğu için. Ama şu keçi Sedef otunu araştırcam olmazsa internetten alırız
Dene canım muhakkak. Ben aktardan bir çay aldım süt çayı. Çayı içtikten sonra memeyi sıkmadan kendiliğinden süt geliyordu. 3-4 defa daha denedim gerçekten de ne zaman onu içsem bir iki saate sü aktı hep. İçinde keçi Sedef otu varmış

Aynen öyle küçük adamın bi vizyonu var müdahaleyi kabul etmiyor. Klasik boğa burcu dur bakalım ilerleyen süreçte neler yaşıcan. Boğa burçları gizli aslan burçları gibi

Çayın adı ne bende alayım. Sedef otunu da trendyoldan baktım az bi yorum var çoğu işe yaramadı yazmış anlamadım. Bende ısırganotu çayı içiyorum süt gelsin diye. Az önce öğrendim ki detoks olarak ta kullanılıyormuş ekstra mutluyum hem süt üretip hem zayıflarım inşallah

Şu da epeyi arttırıyor. Ben bunu içtiğimi unutup ertesi sabah kalktığımda göğüslerim niye bu kadar dolu ben dün ne yedim diye düşünmüştüm

Eklentiler

• IMG_20240530_135039.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…