- 25 Mayıs 2023
- 4.670
- 8.950
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya tam tersi temizleyin diyor nette deCanım anne sütü göze degerse çabak yapar geçirmez
20 Mayıs 51 cm 3800 kgKızlaaar M melikebyhn12 @mldii123 @Humaakusu @_Ravzaa_ @Ece121 @nurgulkurtcan @morumtirak @kelebekimsi @esen-ruzqar-kuzeyildizi- @belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718 @Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın![]()
Yaaa o zaman bizde kullanacağız el mahkum. Çünkü hiç bir şekilde düzelmiyor çocuk rahatsız ben ondan daha rahatsızBen de anne sütü sürdüm ılık suyla sildim ama hiç geçmedi mecburen damla kullandım hala da tam düzelmedi
Kizlar gazla i
Bu cnm
benim sütüm çok tazikli olduğunda pompayla 3-4 dakika sağıyorum yumuşayınca hızı normal olunca veriyorum canımTamamen sagdim ben de canım. Sonrasında emdi öyle boğulma gibi olmadı şükür![]()
Tamam aklımda olsunCanım rezene çayıyla sil geçer inşallah
Kız Nurgül beni de geçmiş gülümseyi de25 gunluguz. Dün motor sürdüm diger cocuklarimin piknikleri vardi oraya gittim geldim. Az oncede köye gidip geldim motorla![]()
14 Mayıs 50 cm 3050 gr canımKızlaaar M melikebyhn12 @mldii123 @Humaakusu @_Ravzaa_ @Ece121 @nurgulkurtcan @morumtirak @kelebekimsi @esen-ruzqar-kuzeyildizi- @belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718 @Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın![]()
Ben de ne zaman korsemi taksam kahverengi akıntı oluyordu bence kirli kan bosaliyor ondan canım. 37-38 gibi tamamen bitmisti benim lekelenmem :)Oooo o kadar darlasmis demek ha çok iyi o zaman da şimdi doktorda canım inşallah çok yanmaz korkusu yuklendisağol canım çok teşekkür ederim
bende 12 gün sonra gitcem bakalım benimde demek ki hassas birde o şişlik hani kahverengi kan akinca iniyo acaba şey diye düşündük eşimle kirli kan birikiyor ve sonra atınca iniyo.. evet benimde orası kabuk döküldü mor kaldi
Birde canım yüzüstü yatırdım senden gaza gelip çocuk bi rahat etti gaz konusunda suanlik ama gazı nasıl çıkarmam gerekiyor ben sadece sırtını belini sıvazladim çıkan bir şey olmadı ama uyudu![]()
Benim bebiş açken çok ağlıyor canım o yüzden pompayı sağ sonra ver gibi bir şey yapsam o 5 dk epeyi bir ağlarTeşekkür ederim
benim sütüm çok tazikli olduğunda pompayla 3-4 dakika sağıyorum yumuşayınca hızı normal olunca veriyorum canım![]()
AhahahBebegim bugünlerde ağzımın içine bakıyor konuşmam için dndjdd bugün en sonunda baktım konu kalmadı kvdemin yaptıklarını anlattım çocuk uyudu dnjdjrrjbrjdnd
Boyattın mı kızKızlaaaaaarrrr
Sonundaaaaaaa
Canım sen ne yiyıp içiyosun maşallahKızlar makas yapinca yine süt taşıyor. Nerede yanlış yapiyorum. Yavrum boğulacak gibi oluyor boğazına kaçıyor hep @Chen31 P Pembepilates
Ben daha sürmedim canım hiç denk gelmedi eşimle gittim hep bebekle tek başıma gitmeye korkuyorum bişe olur diyeSezaryenli kızlar ne zaman araba sürmeye başladınız?golden-snitch
gulumsebebek
melegim can
cesursavasci P Pembepilates
Çapak yapıyor canım ben sıkarken sıçrıyordu hep çapak yaptı diger çocuklarımda da olmuştu annemlerde öyle demişti çapak yapar diyeHadi ya tam tersi temizleyin diyor nette deay valla şaştım ben bu işte.
Ben hiç sevmiyorum ama yerim sütkızlar süt yapan yeni bir şey keşfettim
Semiz otu yiyin.. dün yoğurtlu yaptım yedim bugün göğsümden süt fışkırıyor
Benimde bebek tekmeledikce içim dökülüyor sagolsun oğlum iyileştiriyo demek ki korsenjn faydalarindan biri o.. Ben adam akıllı korse almamisim cirtli çok kötü takamadim sonrada gerek olmadı günde en az 10 kere mekik çektiğim için koltuktan kalkarken dndndjdndndnBen de ne zaman korsemi taksam kahverengi akıntı oluyordu bence kirli kan bosaliyor ondan canım. 37-38 gibi tamamen bitmisti benim lekelenmem :)
Aay en sevdikleri uyku şekli bence oben de sırtını belini sivazliyorum bir de bacaklarını karnına doğru ittiriyorum biraz. O uykusunda çıkarıyor, uyanıkken de kendi bacaklarını çekiyor bırakıyor çıkartıyor gazını
![]()
Canım benim sütüm çok değil aslındaCanım sen ne yiyıp içiyosun maşallahbenim sütüm çoğalmıyo ne yapsam da
Fışkırır ama benim dediğim tarifi yap belki seversin.. semiz otu, yogurt, sarımsak,tuz üzerine zeytinyağı gezdir birde nane ve ceviz ertesi gün haber ver.. bugün sütüm fiskiriyo kaç gündür damitiyordumBen hiç sevmiyorum ama yerim süt
Fışkıracaksa ekmek arası yapar yine yerim ama benimki damla damla geliyor fışkırır mı dersin