- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Aşırı güzel 1 haftaya belli olur
Ciddi misin ben beğenmedim cesur ya sarıyı hiç alışmadım ya ondan mı kiAşırı güzel 1 haftaya belli olur
Ay bilemedim ya hiç istediğim gibi olmadı ombre istedim düz boya gibi olduBi erkek anasına belki 5 sene sonra lazım olacak bi bilgiyi paylaşıp belleğinde gereksiz yer kaplatmış olabilirim
ışıktan diyemi acaba fena gözükmüyor niye beğenmedin
Ay inşaAllah tamam ederimAfiyet olsun canım bol bol süt olsun haber et yarinki durumu
Evet ombre gibi olmamış ama kötü durmuyor rengi. Birkaç yıkamadan sonra daha da güzel olucaktır güle güle kullanınAy bilemedim ya hiç istediğim gibi olmadı ombre istedim düz boya gibi oldu
Masum muMasum bir bırtlama sanmıştım oysaki
Evet ya napsam bilemedimEvet ombre gibi olmamış ama kötü durmuyor rengi. Birkaç yıkamadan sonra daha da güzel olucaktır güle güle kullanın
Masum bir bırtlama sanmıştım oysaki
Evet düz gibi olmuş ama güzel olmuşAy bilemedim ya hiç istediğim gibi olmadı ombre istedim düz boya gibi oldu
Valla buna bende gülerim bide kız oluyomuşBirde seneye hamile kaliyormusum ne gülerim ama
Aynen ombre gibi olmamış dip kendi rengin mi? Renk kötü durmuyor ama ben seviyorum bu tonları. 1 hafta bi bak yıka bi kaç kez sonra bize de at oturur renk o tona bak eğer beğenmezsen bi cila filan attırırsın tekrarAy bilemedim ya hiç istediğim gibi olmadı ombre istedim düz boya gibi oldu
İnşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla büyütelim bebişleriÇok sevindim canım dualarımız kabul olmuşbundan sonrası için de sağlıkla ilerlesin tüm süreçler inşallah
Öyle olacak gibi canım çok çok iyi dedi doktorAy çok sevindim maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan saklasın çok hızlı yakaladı akranlarını
Bizim doktor yüzünde bişeyler çıkacak panik yapma geçer o müdehaleye gerek yok dedi. Hakikaten de ergen gibi çocuk. Sanırım normal süreç. Daha çocuğun yüzünde bişey yokken söyleyip uyarmıştı doktor
O beyaz yapıyı sakin elleme silme temizleme. Vajinanın normal salgısı o olması gerekiyor. Doktor üstüne basa basa uyarmıştı kızımda. Kış dönemi filan da oluyor ben her seferinde yıkamıyodum ne yalan söyleyim ama kızlar enfeksiyona çok daha açık oluyor. Muhtemelen biliyorsundur da yukardan aşağı doğru silmek gerekiyor önden arkaya doğru yani ve aynı ıslak mendili tersini çevirip bile tekrar silme vajinayı demişti doktor ilk dönem için. Hep en çok ona dikkat ettim ben hala öyle temizliyorum kızımın altını. Önden arkaya doğru
Sanırım 15. Gün kontrolünde Dr artık 3 saatte bir besleyin demişti. O günden beri kendi uyanıyor ama ben beslenmeyi bıraktığı saatten hesapliyordum meğer başladığı saatten hesaplanmaliymisBenimki 3000 cıktı ebeler düştü 2900 dediler. Birde bebiş kendi uyanmaya ne zaman basladı acaba
Bizimki kaka yapmadan önce yapıyor onu çok gazı varsa meme umrunda olmuyor sanki gazı çıkartmaya çalışıyorKızlar benim bebe 2 gündür memeyle kavga ediyor. Süt var akıyor yutkunuyor duyuluyo yani luk luk arada durup gaz çıkarıyorum. Hep bi kavga içinde bağırış çağırış çığlık ter içinde kalıyor niyeki
Evet öyle başladı ama benimki epey bi ilerlemiş, baya kan da kaybediyorum.Ya sanırım benimde ya çatladı ya basurafedersiniz tuvalet yaparken sanki cam batıyor öylemi acısı
Bana doktoru ve bebek hemşiresi bıraktığı saatten hesaplayın dedi mesela bizimkinin 2 meme emmesi ve mama alması yaklaşık 1 1. 5 saat sürüyor ozmn diğer beslenmeye yarım saat kalmış oluyor başladığı saatten hesaplanırsaSanırım 15. Gün kontrolünde Dr artık 3 saatte bir besleyin demişti. O günden beri kendi uyanıyor ama ben beslenmeyi bıraktığı saatten hesapliyordum meğer başladığı saatten hesaplanmaliymis
Ben bıraktığı saatten hesapliyordum hep geçen burada başladığı saatten dendi. Zaten başladıgi saat olursa bizimki 4 saatte bir beslenmiş oluyorBana doktoru ve bebek hemşiresi bıraktığı saatten hesaplayın dedi mesela bizimkinin 2 meme emmesi ve mama alması yaklaşık 1 1. 5 saat sürüyor ozmn diğer beslenmeye yarım saat kalmış oluyor başladığı saatten hesaplanırsa
Çok yedigi icindirOğlum kusmayı öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?